Delen vinden we super lief

gps horloge, one2track

Een GPS horloge voor kinderen is ideaal waarmee jouw zoon, of dochter je altijd kan bereiken in geval van nood én je weet altijd waar hij of zij zich bevindt. Wij mochten de One2track Connect Go uitproberen en delen graag onze mening. Want waar is het eigenlijk handig voor, werkt het überhaupt en is het echt handig? Wij zochten het uit. En extra leuk, we mogen een horloge weggeven!

Gps horloge

One2track GPS horloges zijn een mobiele telefoon en GPS tracker in 1. Het is ideaal voor ouders om toezicht te houden op een laagdrempelige manier. Kinderen kunnen sneller zelfstandigheid creëren doordat ouders eenvoudig kunnen zien of ze veilig op school zijn aangekomen, of bij een vriendje aan het spelen zijn. Voor ons wel handig nu we verhuist zijn naar Apeldoorn en we ze toch langzaam willen loslaten.

En ook tijdens onze vakantie ideaal zodat ze zelf de omgeving kunnen ontdekken. Het GPS horloge werkt in heel Europa zodat ouders ook op de camping in Frankrijk kunnen zien waar hun kinderen zijn, of contact kunnen hebben wanneer ze terug naar de tent moeten komen. Kortom, een handig hulpmiddel voor kinderen die nog niet met een smartphone op zak lopen.

Connect Go GPS telefoonhorloges voor kinderen zilver-rood-zwart-roze

Onze insteek voor een GPS horloge was met name de veiligheid en het ‘los kunnen laten’ van onze kinderen in de wijk waar we wonen. We leven in een gekke wereld en op deze manier heb je toch een vangnet en weet je waar je kind is. Daarnaast zocht ik naar een geschikt horloge waar ze in nood mee kunnen bellen.

gps horloge, one2track, gps telefoon horloge, One2track Connect Go, kinderhorloge

One2track databeveiliging

Het Nederlandse bedrijf One2track heeft betaalbare, hoge kwaliteit horloges ontwikkelt. In een wereld met veel aanbieders, privacy gegevens issues, databewaking, het willen werken met de juiste fabrieken en regelgevingen, maakt het er voor ons als consument niet makkelijker op. Na het lezen van veel positieve reacties over One2track ging ik al snel overstag. Ze werken met een eigen Nederlandse server waardoor ze zich aan Nederlandse richtlijnen houden en zorgvuldig omgaan met jouw privacygevoelige gegevens.

Veel buitenlandse leveranciers verzamelen en verkopen bijvoorbeeld jouw gegevens namelijk waarvan je niet weet wat er daadwerkelijk mee gebeurd. Ook op het gebeid van veiligheid en straling kun je er van op aan dat het goed zit. Europese normen, testrapporten en de richtlijnen zijn streng in de Europese Unie, waar ze bij One2track geheel aan voldoen. Ik laat mijn kinderen met een goed en veilig gevoel een GPS horloge dragen van One2track. Meer weten? Check dan zeker hun website.

Waarom is het zo handig

Na ontvangst hebben we gelijk de One2track app gedownload om het horloge aan te melden met een eigen account. Dit was zo gedaan en al snel werden de telefoonnummers van papa en mama toegevoegd. Vol nieuwsgierigheid keek ze mee. ‘kan ik je nu echt bellen papa’? Haar fantasie sloeg op hol toen haar horloge een belsignaal maakte… ‘ohw cool, dan kan ik je bellen in de pauze’, lachte ze hard…uhmm….

GPS Horloge specs

Op het horloge kun je zowel digitaal als analoog de tijd aflezen. Via de App kun je zien waar het horloge zich bevindt, op wel tien meter nauwkeurig. De thuislocatie werd gelijk geinstalleerd en als ze bijna thuis is, krijgen we op ons mobiel een berichtje dat ze gearriveerd is. Uiteraard laten we de kinderen nu niet gelijk de wijde wereld in gaan, het horloge is echt een tracker om te weten waar ze zijn en dat ze ons kunnen bellen in geval van nood. Ook ideaal, je kunt verschillende toestellen in 1 app terug zien! Met 3 kinderen wel zo handig!

Via het Touchscreen kan er via het telefoonboek gebeld worden (max 10 telefoonnummers). Verder bevat het een berichten chat, stappenteller en kun je het volume eenvoudig bedienen. Het toestel is IP67 waterdicht waardoor douchen of waterongelukken geen probleem zijn. Spatwaterdicht, zwemmen kan niet

Bij hoge nood kan dat zelfs via de SOS knop. Als ze die 15 seconden inhouden bellen ze papa, of welk nummer jij graag zou willen instellen. In de Connect Go kun je in totaal 10 nummers kwijt. Vooralsnog kan mijn dochter haar broertje bellen, papa en mij (mama). Opa en oma zullen wellicht nog toegevoegd worden, al kijken we eerst hoe het op deze manier werkt. De functie die ik zelf heel leuk vindt, zijn de kleine stemberichten. “lieverd, mama komt er aan’ is snel gestuurd als ik iets later ben dan verwacht.

Een mooi strak en vierkant ontwerp met een hoge resolutiebeeldscherm. 

Installeren is appeltje eitje

Na het downloaden van de app wijst de weg zich vanzelf. Het horloge is goed verpakt en de simkaart zit er al in. Het nummer krijg je erbij, die je gelijk kunt opslaan in je telefoon. Via de One2track App kun je eventueel ook tekstberichten en de eerder genoemde voice berichten versturen. Het is uiteraard geen uitgebreide smartwatch waarmee je kunt watsappen, of emoticons kunt sturen, maar is dat nodig? Wij vinden van niet. Het moet en hoeft geen speelgoed te zijn. Het is echt functioneel waarbij de stappenteller heel leuk is om elke dag iets verder te lopen. En de wekker is ook echt ideaal: ons meisje is nooit meer te laat!

Connect Go GPS Telefoonhorloge kopen | ANWB Webwinkel

One2track Connect Go

One2track heeft een ruim assortiment en voor iedere pols, leeftijd, of wens is er een passend model. Onze voorkeur ging uit naar de One2track Connect Go, een kindermodel smartwatch dat verkrijgbaar is in vier kleuren. Het klokje is van glas waarbij een beschermlaag wordt geleverd. (Het blijven immers kinderen).

Het leek me eerst een vrij groot klokje, maar dat viel reuze mee voor een meisje van 7 jaar. Het zit goed om haar pols dat ze na enige tijd niet meer voelt. Er zijn ook dunnere modellen, die meer geschikt zijn voor jongere kindjes. Daar is de batterijduur iets korter dan de huidige 72 uur, maar daar hebben we een oplader voor.

One2track, gps horloge

Alle features en voordelen

• Toegang en bediening via online one2track GPS app
• Stijlvol en strak model
• Touchscreen voor het telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller
• Instelling 12/24 hr tijdformaat in display horloge
• Datagebruik minimale 150 kb per dag
• Accuduur 72 uur
• Simkaart geinstalleerd: “plug and play” na ontvangst
• 10 instelbare nummers via het telefoonboek
• Afstandbepaling en navigatiefunctie naar het horloge
• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag
• GPS + AGPS positiebepaling buiten (1-10 meter)
• WIFI hotspot positiebepaling binnen (0-20 meter
• GPRS positiebepaling binnen(1-200 meter)
• GEO Fencing; als het horloge buiten een regio komt geeft het een signaal.
• Gesproken berichten tot max 15 sec
• Intercom
• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij
• Standby tijd circa 4 dagen
• IP67 waterdicht, wel douchen niet zwemmen
• Gebruikersfee €1,- (per 1 januari 2022 aanpassing naar €1,15) dat vermindert wordt op het beltegoed. Dit is voor het netwerkbeheer van KPN en voor het gebruik van GPS systemen
• Het verbruik incl. gebruikersfee komt neer op zo’n €1,50 en €2,50- per maand per gps horloge. Als het prepaidsaldo op is, kan dit binnen 3 maanden opgewaardeerd worden. De simkaart vervalt als je het niet opwaardeert en kun je later een nieuwe simkaart aankopen via hun webshop.
• Fantastische klantenservice die ons perfect hielp bij een vraag over Gps tracking
• Het gps horloge in heel Europa.

Kinderen voelen zich veiliger en zelfverzekerder doordat zij op ieder moment hun ouders even kunnen bellen. Voor ouders voorziet het in de behoefte van veiligheid en gemak. Zie gelijk of je kinderen nog in de speeltuin zijn en niet te ver afdwalen in hun speelgedrag. En praktisch omdat mama of papa nu niet meer de hele buurt hoeft af te zoeken wanneer het eten op tafel staat.

Go or no go?

Toen het One2track Connect Go GPS horloge was gearriveerd kon mijn dochter niet wachten tot het geinstalleerd was. De SIM kaart zat er al in, waardoor het allemaal heel snel ging. Naast het telefoonnummer zat er ook een lader bij met een speciaal magnetisch klemmetje waar je horloge op klikt, heel vernuftig. De installatie en het koppelen aan je telefoon was zeer eenvoudig waarna we gelijk gingen testen of het werkte! De GPS functie werkt nauwkeurig tot 10 meter, echt slim bedacht.

Uiteraard weet je altijd waar je kind is, maar in geval van nood vertelt het niet op de centimeter nauwkeurig waar hij/zij is. Toch vind ik de GPS horloges van one2track zeer nauwkeurig nu we het veel uitproberen. De ververs rate is overigens standaard 10 minuten dat je ook naar continue kunt omschakelen. Je ontvangt dan iedere 10 seconde de nieuwste locatie, waarbij de batterij wel snel leeg gaat. De batterijduur van 72 uur is overigens perfect!

gps horloge, one2track, gps telefoon horloge, One2track Connect Go, kinderhorloge
Ook de jongste heeft een GPS horloge gekregen waarbij hij de buurt kan gaan ontdekken.

Ringggg…..

Het bellen is toch wel het tofste met het GPS horloge! In het telefoonboek via de App hebben we 3 nummers toegevoegd dat tot 10 extra contactnummers gaat. Je kunt het horloge ook op stil zetten als je kind op school zit, of niet gestoord wil worden. De display van het horloge zit dan als het ware op slot. De SOS knop aan de zijkant blijft wel actief, maar inkomende gesprekken komen niet door.

Conclusie ‘Connect GO’ GPS horloge voor kinderen

De One2track ‘Connect GO’ GPS telefoon horloge voor kinderen is een geweldig horloge en onze dochter is er heel blij mee. Het geeft een sterk GPS signaal, goede bel kwaliteit en het horloge functioneert perfect. Het online opwaarderen van het beltegoed is via de app eenvoudig gedaan waardoor je kind zorgeloos op ontdekkingstocht kan gaan. Wij zijn fan en het is ons de maandelijkse € 0,99 absoluut waard dat van het beltegoed wordt afgehaald voor de server huur en veiligheidsdiensten. Inmiddels hebben we ook voor ons zoontje Lucas het nieuwste model besteld, de groene Connect Move SE.

De Connect Move SE is de multicolor versie van de Connect Move. In functies is dit model verder gelijk aan de Connect Move serie waarin enkel de kleurtjes verschillen. De ronde vorm maakt de Connect Move SE uniek waardoor ons zoontje dit horloge graag draagt. Met zijn 5 jaar weet hij al goed het telefoonboek, chat, stappenteller, helderheid en volume te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge. Echt een aanwinst en nu kunnen we de drie kinderen in één app tracken.

One2track, gps horloge

Winactie Connect Move SE (GESLOTEN)

Om de lancering van dit nieuwe One2track GPS horloge Connect Move SE te vieren, mogen we er eentje cadeau geven aan een van onze lezers. Meedoen is eenvoudig!

  • Een berichtje onder dit artikel is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Laat wel weten wat jouw favoriete kleur is!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie start op 13 juli waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief