Delen vinden we super lief

CROSSNET brengt ’s werelds eerste foursquare volley- en voetbal game naar Nederland. We ontdekten het tijdens een blogboot in Giethoorn en we waren gelijk verkocht! Dit is precies waar onze kinderen blij van worden. leuk voor jong én ouder!

CROSSNET ’s werelds eerste four square volley- en voetbalspel

Wat een toffe ontdekking voor op het strand, in het park of in de tuin. Het is binnen enkele minuten opgezet in zand of gras. De volleybal versie is in hoogte verstelbaar voor volwassenen en kinderen. Deze nieuwste funsport is ook verkrijgbaar in een coole voetbal-editie die lijkt op foot volley. Voor mijn jongste zoon en zijn voetbal fanatieke vriendjes een fantastische uitkomst! CROSSNET Soccer is perfect voor trainingen en het ontwikkelen van techniek, zelfs voor de meest getalenteerde voetballers.

Game changing

Dankzij de eenvoudige regels en het competitieve karakter wordt het gespeeld door zowel topsporters als families en vrienden. Het in Miami gevestigde merk CROSSNET is opgezet door drie Amerikaanse jeugdvrienden en is letterlijk ‘game-changing’. CROSSNET is een grote hit in de Verenigde Staten en is nu ook in Nederland verkrijgbaar bij onder andere Intersport. Wij zijn fan en zullen het veel gaan spelen met jong én ouder.

De basisregels voor het spelen van CROSSNET

Verzamel minstens drie van je vrienden en nummer de velden van één tot vier. Het spel vereist minimaal vier spelers, dus één speler per veld. Je kunt een oneindig aantal spelers toevoegen, zet ze gewoon buiten veld nummer één zodat ze kunnen deelnemen wanneer iemand wordt uitgeschakeld. De regels zijn eenvoudig. Het doel is om je tegenstanders ‘uit te schakelen‘ door de grond in hun vak te raken. Eén treffer per persoon, drie als je in teams speelt. De winnaar is de eerste speler die elf punten bereikt met een voorsprong van twee punten. Dit is toch te tof!

Ben je op zoek naar spellen voor volwassenen en voor kinderen? Dan is CROSSNET! jouw aankoop! Het #1 actieve buitenspel voor jong en oud, geschikt voor beachvolleybal of badminton.

CROSSNET: makkelijker en toegankelijker spelen

Chris Meade, medeoprichter en vermeld in Forbes 30 Under 30, hield niet van volleybal toen hij opgroeide. ‘Ik heb de bal nooit mogen aanraken, er was te veel concurrentie.’ Door CROSSNET uit te vinden, brachten hij en zijn broer en jeugdvriend daar verandering in. Een fijne vondst aangezien dat lot mij ook vaak tartte. Met dit spel komt iedereen goed uit de verf!

Deze CROSSNET Set van Plakkaar Commerce zorgt gegarandeerd voor actieve, gezellige en fanatieke middagen. Met het gezin, kinderen of vrienden.
  • De CROSSNET set bestaat uit een volleybalnet en bal, een compacte rugzak, vier stalen buizen, vier spankoorden, twaalf grondankers, twee kwadrantlijnen en één grenslijn. eenvoudig mee te nemen naar een picknick of citytrip!
  • De CROSSNET SOCCER Set bestaat uit een net, een handige reistas, vier stalen buizen, vier stalen uiteinden met voetjes, een middenstuk en verbindingsbuizen.

Advies verkoopprijs € 149,95.  Voor meer informatie kijk op CROSSNET – Brookline.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief