Delen vinden we super lief

Bij ons thuis is de vakantie vaak een moment om helemaal tot rust te komen. Maar voor ons is rust niet altijd alleen maar relaxen. Met drie kinderen is het heerlijk om ook samen actief en sportief bezig te zijn op vakantie. Wat heerlijk dat we tijdens deze editie van de blogboot Giethoorn zo veel mooie producten gepresenteerd kregen die een uitkomst zijn voor ieder gezin. Nieuwsgierig geworden? Lees maar mee, we deden meer dan 7 leuke ontdekkingen!

1. Hotel de Harmonie

Giethoorn, blogboot, vakantie, crossnet, sodastream, de harmonie

Het feestje begon al een dag eerder. Na een autoreis door het prachtige Nederlandse landschap ben ik zondagavond aangekomen bij hotel de Harmonie, het oudste hotel van Giethoorn, wel 202 jaar oud. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de rand van het dorp midden in het natuurgebied de Wieden. Het is er heerlijk rustig en in deze omgeving erg belangrijk, ze hebben een grote gratis parkeerplaats. Ik heb me even heerlijk opgefrist in een schone, koele kamer met airco, om vervolgens te genieten van een glaasje wijn op het terras. Wat een heerlijk uitzicht over de weilanden! Er kwam zelfs nog een ooievaar langs. 

2. CROSSNET

Maandag ochtend mocht ik aan boord gaan op de blogboot Giethoorn met als thema vakantie! Maar niet voordat we een demonstratie kregen van het nieuwe spel CROSSNET aangeboden door Tom van Brookline. Een aantal collega bloggers hebben even een potje gespeeld, het spel is namelijk echt super snel opgezet. De hilariteit ten top natuurlijk toen de bal tot twee keer toe in het water belandde. Tip: niet te dicht bij het water dit spel spelen als je geen zin hebt om te gaan zwemmen.

CROSSNET is een soort volleybal voor vier personen. Je krijgt er een tas bij waardoor je het zo mee kan nemen naar het strand, het park, of in je eigen achtertuin. De tas met CROSSNET gaat zeker mee naar Spanje dit jaar! Brookline specialiseert zich in buitenspellen die eigenlijk overal en door iedereen gespeeld kunnen worden. Naast CROSSNET hebben ze ook een leuke voetbal variant. Maar ook spellen als SPIKEBALL,  KANJAM en YOU.FO zit in de collectie. Je kan deze spellen onder andere kopen bij DAKA, Intersport en de Wit Schijndel. We zullen er snel meer over vertellen.

Giethoorn, blogboot, vakantie, crossnet, sodastream, de harmonie
Blogboot Giethoorn met als thema ‘vakantie’

3. Rondvaart Giethoorn

Inmiddels staat de rondvaartboot klaar voor vertrek. Deze rondvaart over de Wieden en door Giethoorn werd ons aangeboden door Hotel de Harmonie. Het was een mooie grote en overdekte boot. De eigenaar van de Harmonie gaf ons een interessante watertour door Giethoorn met veel uitleg over de geschiedenis van het dorp en de omgeving. De passie van deze man spatte ervan af. Je kan trouwens bij de Harmonie ook zelf op pad gaan met een bootje, ze verhuren onder andere fluisterbootjes en kano’s.

4. Newlooxs fietstassen

Midden tussen de prachtige oude boerderijen mochten we de nieuwe fietstassen van Newlooxs bewonderen. Newlooxs is een echt Nederlands familiebedrijf. Al sinds 1948 onderscheidt Newlooxs zich door de hoogwaardige kwaliteit van zijn lederwaren. Het mooie aan deze tas is, dat het meer is dan alleen een fietstas. Alle tassen van Newlooxs zijn zowel praktisch als stijlvol.

Giethoorn, blogboot, vakantie, crossnet, sodastream, de harmonie

Dit concept sprak mij heel erg aan, praktisch hoeft niet altijd saai te zijn en dat bewijst Newlooxs maar weer.  Er zijn heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen zoals een fiets/rugtas, sporttas en natuurlijk een dubbele fietstas. Mocht jij deze zomer ook op pad willen met een stijlvolle tas van Newlooxs op de fiets, de tassen zijn onder andere te koop bij bol.com.

5. Innsbruck

Marguerite van Marstyle en organisator van de blogboot verraste ons met een goodiebag gevuld met een inspirerend magazine over Innsbruck. Een geweldige vakantiebestemming niet alleen in de winter maar ook in de zomer. Het vakantiegevoel begint al echt te kriebelen bij het bekijken van het magazine.

Wees wel voorbereid, als je op Innsbruck vliegt, lijkt het net of je tegen een berg aanvliegt, de landingsbaan ligt namelijk vlak bij de bergen. We zullen toch echt een keer weer die kant op moeten gaan met ons gezin, er valt zoveel te ontdekken in deze inspirerende stad.

6. Citytrip Bodegraven- Reeuwijk

De gemeente Bodegraven Reeuwijk heeft ook wat leuke extraatjes in de tas gedaan zoals een mooi kleed, een magazine en wandel- en fietsroutes. Ook mogen we een keer het gloednieuwe kaasmuseum in Bodegraven proeven uh.. bezoeken. Er valt veel te ontdekken in dit mooie gebied en zullen er dan ook zeker een bezoek aanwagen! Ben jij er wel eens geweest?

7 ontdekkingen op de Blogboot Giethoorn met als thema ‘vakantie’

7. Sodastream

Last but not least was liet Barbara van PR matters ons de nieuwe producten van Sodastream zien. Sodastream heeft een nieuwe lijn biologische siropen uitgebracht. De siropen zijn biologisch, vegan, en bevatten 50% minder suiker. Ik werd hier gelijk enthousiast van, helemaal omdat ze ook heerlijk smaken. De siropen zijn er in vier smaken, zwarte bes, sinaasappel, sinaasappel, frisse appel en klassieke limonade. Voor elk wat wils, mijn favoriet is de frisse appel. 

Giethoorn, blogboot, vakantie, crossnet, sodastream, de harmonie

We ontvingen er een innovatieve sleeve bij die je om de sodastreamflessen kan doen. Zo blijft mijn drankje langer koel en met de huidige temperaturen is dat wel zo fijn als je op stap bent. De sleeves zijn te verkrijgen in twee verschillende ontwerpen, wood en leopard. Goed om te weten dat de sleeve en de BIO smaken in Nederland vooralsnog enkel te koop zijn via www.sodastreamstore.nl

Tot Slot

Ik zie ons volgende gezinsuitstapje al voor me. Een mooie fietsroute door de gemeente Bodegraven Reeuwwijk met als eindbestemming het nieuwe kaasmuseum. In mijn Newlooxs fietstas een mooi picknickkleed, met een koel en verfrissend drankje van Sodastream. Tijdens de tussenstop spelen we nog even een potje CROSSNET…. Laat de vakantie maar beginnen!

Wat heb ik genoten van deze dagen, mooie producten, leuke mensen en een prachtige natuur. Ik heb al plannen gemaakt om met de hele familie binnenkort weer aan boord te gaan aan eéén van de boten van De Harmonie in het pittoresque Giethoorn. Mocht je er nooit geweest zijn, het is echt een aanrader!

Liefs Nicol, gastblogger Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief