Delen vinden we super lief

PrimusWe zijn vaak op pad met de kinderen en nemen altijd een heel arsenaal aan lekkers mee. En daarbij vergeet ik mijzelf echt niet! Een thermoskan vol koffie, een broodje en ‘off-we go’. Of het de reis naar mijn ouders is in het oosten van het land, of naar de kinderboerderij: Een goede Primus thermoskan is onmisbaar. En ook in de vroege ochtend is een warme kop koffie zeer welkom.

Ice coffee in de ochtend

Het komt regelmatig voor dat de kinderen het niet toelaten dat ik rustig een kop koffie kan drinken. De hoognodige cafeïne wordt overgegoten in mijn Primus-mok en in de auto kan ik op adem komen met een warme, goede koffie. Op weg naar kantoor, want tsja ik ben een werkende moeder die elke ochtend echt koffie nodig heeft! En nu het dit najaar steeds kouder wordt, kijk ik al uit naar het buiten spelen en hopelijk misschien nog wel schaatsen. Warme chocolademelk is dan uiteraard onmisbaar waarmee ze hun verkleumde handjes bij mama kunnen komen opwarmen.

 • Langer warm en koel

De Primus thermo drinkfles en lunchbox is hiervoor echt een aanrader. Onderweg kunnen we genieten van een lekker warm of koud drankje. En ook voor op school hebben de kinderen een koud glas melk, of een warme kop thee dankzij de isolerende wand. De lunch voor de kinderen bestaat vaak uit vers fruit en dan blijft het ook extra lang koel in de ‘Trail break lunch jug’. (leuk woord) En de grip van deze flessen zijn echt top, dat ik misschien nog wel het fijnste vindt. Je wil er immers niet aan denken dat de thermoskan uit je handen glipt als je tijdens het rijden een kopje koffie inschenkt voor je manlief. “Zonde van de autobekleding, én de koffie”

Hoe moeders koffie maken :

 1. Men neme kinderen
 2. Je maakt koffie
 3. Vergeet dat je koffie hebt gemaakt
 4. En je drinkt het koud

Primus Drinkfles en Lunchfles

Primus heeft een ruim aanbod op het gebied van drink en thermosflessen. Ik kwam er mee in aanraking bij het PR bureau dat ons van alle mooie, fijne producten op de hoogte houd. Mijn oog trok steeds naar de toffe kleurtjes tot een collega blogger me tipte over hoe fijn de flessen zijn. “Ideaal voor je kids en ik heb er enorm veel plezier van”. Dankzij haar tip ben ik er in gedoken en ben hem gaan uittesten. En ze heeft gelijk. Deze producten zijn echt ideaal!  Inmiddels gebruik ik de koffie mok als standaard mok

International coffee day

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

M’n mattie vandaag op international coffee Day Op de terugweg ‘heading home’ was m’n bakkie leut nog lauw 👌☕️ M’n partner in crime op de momenten wanneer het er tie doet en je koffie echt nodig hebt 😅 Momlife 😇 . . . . . #internationalekoffiedag #coffee #koffie #internationalcoffeeday #cappuccino #koffietijd #latteart #primus #coffeeholic #koffiedag #monday #coffeelove #coffeeart #sweets #love #mondaymood #lattemacchiato #latte #internationaledagvandekoffie #bakkiepleur #wereldkoffiedag #worldcoffeeday #cafe #dayofcoffee #moederschap #mommymonday #amsterdam #mama #coffeelife primus thermosflesen

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Keuze is reuzePrimus

Je kunt kiezen uit thermosflessen met een inhoud uiteenlopend van 0,4 liter tot 1,0 liter. Ook de modellen verschillen van elkaar en de mond van de drinkfles is daarnaast ook nog een factor die verschillende mogelijkheden heeft. De een is echt een thermosfles bijvoorbeeld en de vanuit de ander kun je direct drinken. Een extra toegevoegde waarde is de poedercoating, wat er voor zorgt dat de fles goed in de hand ligt en niet gemakkelijk uit de handen glijdt.

 • Lunchfles

Ook de Primus lunch box is handig waarmee voedsel langer kan worden bewaard omdat deze lunch box vacuüm afsluitbaar is. Het is dubbelwandig waarmee het eten of de drank gedurende een langere tijd op de juiste temperatuur blijft. Koude druifjes, yoghurt, of salade houd je fris en koel. Het gaat dan ook elke dag mee naar school! Koude melk is natuurlijk ook echt vies, mijn zoontje heeft gelijk!

Primus Drinkfles en Lunchfles

De degelijke Primus isoleerfles is ook echt populair bij ons thuis. Dit model is verkrijgbaar in RVS en ook toffe kleurtjes. Deze isoleerfles is voorzien van een poedercoating aan het buitenoppervlak voor de goede grip. De meer gangbare isoleerflessen zijn de zwarte versies, die verkrijgbaar zijn met een inhoud van 0,25 liter, 0,35 liter, 0,50 liter en 1,0 liter. Grote en kleine drinkers kunnen enorm genieten van deze strakke isoleerflessen. Ze zien er stoer uit, maar vooral belangrijk:….! Het houdt je drankje heel lang koel, of warm!  Bijkomend voordeel is dat de flessen voorzien zijn van een Quick-Stop-dop met een silicone afsluitring. Daarnaast is de afsluitdop van dit model te gebruiken als mok. Dubbel fijn!

Voordelen:

Primus

 • De thermosfles is goed afsluitbaar.
 • Warme dranken blijven lang warm.
 • De beker heeft een mooi design.
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • Je kunt de fles met 1 hand gebruiken.

We delen heel graag onze vondsten met jullie en als je op zoek bent naar een fijne thermoskan, dan raden we dit model zeker aan ! Nu ga ik eerst de tasjes klaar maken voor morgen vroeg. Het scheelt me in de ochtend en heel misschien kan ik dan eens mijn eerste kop koffie thuis drinken

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief