Delen vinden we super lief

Het sterkste meisje ter wereld, Pipi Langkous, is dit jaar 75 geworden. Tijd voor een feestje! Het mag dan driekwart eeuw geleden zijn dat Pippi is geboren op het papier van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, ze blijft jong en tijdloos. Speciaal voor haar verjaardag heeft Primus outdoorproducten ontworpen met Pippi in de hoofdrol.

Waarom Pippi Langkous altijd blijft

Pippi Langkous, primus

Twee maal drie is vier, wiedewiedewie en twee is negen.” Wie kent het intro liedje van deze bekende roodharige alleskunner niet? Ze is grappig, anders-dan-anders, onafhankelijk en ook nog eens oersterk. Vijfenzeventig jaar geleden was ze het grote voorbeeld voor veel kleine meisjes en dat is ze vandaag de dag nog steeds. Niet alleen voor kleine meisjes trouwens. Wil iedereen niet een klein beetje Pippi zijn?

Outdoorleven voor moderne Pippi’s

vies

Pippi is stoer en onafhankelijk. Een echte vrije geest. Ze is niet vies van een beetje modder en drinkt limonade uit een kan. Dat past dus prima bij het outdoorleven. Om het buitenleven extra leuk te maken, zijn onmisbare outdoorproducten voorzien van een afbeelding van Pippi zelf. Super leuk voor kinderen die graag in de natuur zijn. Het kan mee naar een picknick in het park, voor je tentje op de camping of achterin je backpack.

Pippi Langkous producten van Primus

camping

De Pippi-lijn van Primus bestaat uit een thermosfles, een lunch jug en een meal set. Alles is verkrijgbaar in het groen, rood of blauw en voorzien van een leuke Pippi afbeelding zoals we haar kennen. Sterk, net even anders en eigenzinnig. Onze kleuter heeft de rode thermosfles waarop Pippi met gemak haar paard boven haar hoofd houdt.

Pippi thermosfles

pippi primus

De thermosfles is extreem isolerend. Waardoor je uren later, nog steeds een lekker koud of juist warm drankje kunt drinken. De speciale coating zorgt voor extra grip en maakt hem minder kwetsbaar. Je kunt de dop gebruiken als beker. Dat vind mijn dochter echt super leuk. Ze wil ook gewoon thuis het liefst uit haar “Pippi Langsausbeker” drinken (zoals ze Pippi noemt).

Pippi Lunch Jug

pippi langkous, primus

De lunchbeker heeft een dubbelzijdige, vacuüm geïsoleerde wand. Zo kan je ook midden in de natuur of gewoon in je eigen tuin, genieten van een heerlijke warme maaltijd. De brede opening zorgt ervoor dat je het makkelijk kunt vullen en schoonmaken. De coating geeft extra grip en de roestvrij stalen wanden maken het duurzaam. Niet onbelangrijk voor natuurliefhebbers.

Pippi Meal set

pippi langkous primus

Dit is heel veel meer dan een bord of een lunchtrommel. Het is een complete vijfdelige set wat alles bevat wat een jonge avonturier nodig heeft voor het outdoorleven. Het bakje zelf tover je zo om in twee diepe borden. Er zit een bakje bij voor fruit af andere snacks, een beker en een spork. Misschien niet zo outdoor maar het kan gewoon in de vaatwasser en de magnetron. Dat is stiekem wel zo handig.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief