Delen vinden we super lief

Oh wat heb ik genoten van onze vakanties in de bergen! Rugzak op, van die handige Primus lichtgewicht spulletjes en kleding er in. En dan van hut naar hut lopen. De laatste kinderloze vakantie was een huttentocht door de Dolomieten. Stiekem waren we toen al met z’n drietjes. Alleen wisten we nog niet dat er een mini me in mijn buik zat. Onze outdoor vakanties bestaan nog steeds maar zijn wel flink aangepast.

De eerste keer kamperen

Afgelopen jaar was het zo ver! Amelie’s aller eerste kampeer ervaring. De auto tot de nok toe gevuld met tent, koelkast, BBQ en nog veel meer. Onze manier van kamperen is wel kamperen op stand. De tent is groot en de biertjes staan koud. Maar op de achtergrond prijkt de Mont Blanc en langs onze tent stroomt een riviertje met ijskoud bergwater. ’s Avonds ligt de BBQ vol. Amelie vindt het prachtig! Lekker de hele dag buiten en een houten speeltoestel voor de deur. Wat wil je nog meer?!

Picknick en genieten om het kampvuur

outdoor

Om het outdoor gevoel te krijgen hoef je niet per se te kamperen of naar het buitenland. Het is heerlijk om lekkere hapjes klaar te maken voor een gezellige picknick. En dat kan ook gewoon in de stad. Stokbrood en salade onder de arm en op naar het Vondelpark of zo een leuk stadsstrandje. Helemaal fijn is het om met z’n allen om een kampvuur te zitten. De kids kunnen marshmallows roosteren boven het vuur en voor ons een lekker wijntje met Franse kaasjes. Of ook gewoon geroosterde marshmallows. Voor het ultieme outdoor gevoel!

outdoor, primus , outdoor

Primus voor het outdoor leven

Er zijn heel veel leuke en super handige producten te krijgen, speciaal voor het outdoor leven. Goede spullen maken het buiten eten op de camping of bij een zomerse picknick extra feestelijk. De kampeerproducten van Primus zijn van goede kwaliteit. Gemaakt om extreme situaties aan te kunnen. Lekker licht voor in de backpack.

primus

Goed geïsoleerd voor onderweg zodat je uren later nog steeds kunt genieten van een warme maaltijd. Primus heeft ook wel meer dan 125 jaar ervaring in het maken van goede outdoor producten. Dus dat kunnen ze wel. Wat warms voor de echte stoere klimmers onderweg naar een uitdagende top. Of een warme lunch tijdens een picknick net voorbij de achterdeur.

Primus voor thuis en onderweg

primus fietsen

Sommige campingartikelen gaan de schuur in om bijna jaar lang te wachten op de volgende kampeervakantie. Andere krijgen een plekje in de keuken omdat ze onmisbaar zijn geworden. Mijn absolute campingtopper die thuis ook veelvoudig gebruikt wordt, is een roestvrij stalen schaal met een siliconen deksel. Die gebruik ik om eten te bewaren in de koelkast, op onze buitentafel voordat de BBQ klaar is en natuurlijk om salades of wat dan ook mee te nemen voor een picknick.

Maar ook bijvoorbeeld een veldmes kan het hele jaar door gebruikt worden. Of wat dacht je van een lunchbeker voor een warme maaltijd op kantoor. De CampFire lijn van Primus is stijlvol. Fijn, want het oog wil ook wat. Het heeft een echte outdoor look maar dan met vrolijke kleuren. Zeker in combinatie met mijn man en zijn hobby (mijn eigen grillmaster) hebben wij het hele jaar door het outdoor gevoel.

outdoor, primus , outdoor

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief