Delen vinden we super lief

Op het gebied van fietsendragers is er een nieuwkomer die menig fiets fanaat hart, sneller doet laten kloppen. We hebben over de Thule Epos, een nieuwe, volledig opvouwbare en kantelbare fietsendrager voor op de trekhaak. Zijn voorganger de Thule easyfold kon dit ook, maar de Thule Epos blinkt uit met een innovatief telescopisch bevestigingssysteem. Het is ontworpen om fietsen van elk type of formaat te vervoeren – of het nu gaat om mountainbikes, gravelbikes, of e-bikes.

de beste fietsendrager, thule epos, thule fietsendrager, fietsendrager voor alle fietsen, fietsendrager voor e-bike
Door de beweegbare armen kun je iedere fiets met de meest bijzondere frames overal mee naartoe nemen.

Innovatieve, gepatenteerde, telescopische fietsarmen – een nieuwe manier
om uw fietsen te bevestigen

De Thule Epos-fietsendrager onderscheidt zich door zijn innovatieve flexibiliteit en gebruiksgemak. De telescopische fietsarmen zijn voorzien van een draaibare kop en stevige straps, waardoor je diverse bevestigingsmogelijkheden. We lzo handig met verschilledne mdoellen feitsen. Hoe vaak ik wel niet heb moeten puzzelen met drie verschillende maten fietsen! Met de Thule Epos kun je je fiets op verschillende manieren bevestigen, of het nu op het frame, of het achterwiel is, voor een solide én framevrij contact. Voor ons is de beste fietsendrager dan ook wel multifuntioneel in te zetten en daarin voldoet dit model.

Deze duurzame drager met hoge capaciteit kan fietsen met een gewicht tot 30 kg per stuk dragen en maakt het vervoeren van fietsen gemakkelijker dan ooit. De Thule Epos kan tot drie fietsen vervoeren en past op alle soorten frames en geometrieën, inclusief e-bikes, mountainbikes, gravelbikes en fietsen met spatborden en bagagedragers.

Snel, gemakkelijk, en veilig je fietsen in- en uitladen

Door de beweegbare armen kun je iedere fiets met de meest bijzondere frames overal mee naartoe nemen.

Het monteren van deze fietsendrager vereist minimale inspanning, waardoor het bevestigen aan de auto een fluitje van een cent is. Het in- en uitladen van de fietsen is eenvoudig en intuïtief, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgorde van installatie.

Eenmaal bevestigd, blijft de kofferbak toegankelijk dankzij het slimme kantel-mechanisme. Het monteren van je fietsen is nu dan ook gemakkelijker en sneller dan ooit, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van fietstochten met vrienden en familie.

Door de beweegbare armen kun je iedere fiets met de meest bijzondere frames overal mee naartoe nemen.
De beste fietsendrager is een drager die je het vervoeren van fietsen makkelijker, veiliger en praktischer maakt.

“We zijn verheugd om deze revolutionaire en onze meest gepatenteerde fietsendrager te introduceren, die het meer dan ooit gemakkelijker zal maken om elk type fiets te vervoeren. Het montageproces vereist minimale inspanning en het in- en uitladen van fietsen is ongelooflijk eenvoudig – geen excuses meer om komend weekend niet te gaan fietsen!” –Baptiste Chaussignand, Director Product Management Bike category bij Thule.

Handig in elke situatie

Als er geen fietsen zijn bevestigd, kunnen de fietsarmen plat worden opgeborgen, waardoor de kofferbak toegankelijk is, zelfs zonder de fietsendrager te kantelen. Thule Epos is ook volledig opvouw-baar om eenvoudig te vervoeren en om op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Ervaar de toekomst van fietsendragers

De Thule Epos is het resultaat van jarenlange ervaring en toewijding aan het faciliteren van het fietsen bij Thule. Dankzij de innovatieve gepatenteerde telescopische fietsarmen biedt de Epos flexibiliteit, gebruiksgemak en veilig transport van fietsen naar elke bestemming. Omdat de wereld van het fietsen voortdurend evolueert, streven we er bij Thule naar om te voldoen aan de behoeften van zowel de huidige als toekomstige klanten.

“Het is geweldig om de voltooide Thule Epos te zien en te gebruiken. We hebben al onze kennis van fietsfanaten kunnen gebruiken, gecombineerd met de technische kennis van een lange reeks fietsendragers. We zijn daar nog een stap verder in gegaan. Dit lichte en stevige platform levert premium kwaliteit en design. Met geïnte-greerde LED-verlichting en passende accessoires is het één van mijn nieuwe favorieten in het assortiment.” Henrik Eriksson, Global Design Director at Thule.

Ebikes: middenmotor of naafversnelling, fietsen, Argeles sur mer, zuid Frankrijk, badplaats, Frankrijk,

Accessoires voor Thule Epos

1. Thule Epos fiets reparatie-houder

Deze slimme en eenvoudig te bevestigen reparatiehouder wordt op de fietsendrager gemonteerd, zodat je jouw fiets kunt vastzetten en onderweg eenvoudig kunt afstellen of repareren.

2. Thule High Grade slot

Voor extra veiligheid en bescher-ming tegen diefstal werkt Thule samen met ABUS®, marktleider op het gebied van slotoplossingen
voor fietsen.

3. Thule Epos opvouwbare oprijgoot

Voor het eenvoudig in- en uitladen van zwaardere fietsen.

Technische specificaties Thule Epos

– Hoog draagvermogen van 30 kg/fiets en een totaal van 60 kg waardoor alle fietsen, inclusief zware e-bikes, vervoerd kunnen worden
– Past op alle frame ontwerpen met een diameter van 20 mm tot 90 mm
– Maakt eenvoudig transport van grotere fietsen mogelijk met een grote ruimte van 250 mm tussen de fietsen en een lange wielbasis tot 1350 mm
– Geschikt voor fietsen met een wieldiameter van 16” tot 29” en banden tot 3,2”. Tot 5” met accessoire band (afzonderlijk verkrijgbaar)

Conclusie

De Thule Epos is een topklasse fietsendrager die geschikt is voor het moeiteloos vervoeren van vrijwel alle soorten fietsen op de trekhaak van een auto. Deze fietsendrager staat bekend om zijn kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid. De prijs van ongeveer € 1000 is aanzienlijk hoger dan die de andere modellen van Thule en de meeste fietsendragers van andere merken. Toch is dit een model waar je blij van wordt en waar je niet op bezuinigd als je ook premium fietsen vervoert!

Ondanks de hogere prijs wordt de Thule Epos aanbevolen dor fietsfanaten die bereid zijn te investeren in een hoogwaardig product. De verwachting is dat deze fietsendrager meer dan 20 jaar plezier zal bieden, wat de investering rechtvaardigt. Het is belangrijk om te overwegen of de specifieke kenmerken van de Thule Epos aansluiten bij jouw behoeften, ewn uiteraard ook of je de extra kosten de moeite waard vindt voor de geboden kwaliteit en duurzaamheid. Vervoer je namelijk enkel stadsfietsen dan is een lager instapmodel als de Thule easyfold ook een perfecte keuze.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief