Delen vinden we super lief

Heb jij ook een grote dosis persoonlijkheid en de glamourstijl als de nieuwe Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Dit najaar biedt Na! Na! Na! Surprise een hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte waar het hart van dochterlief zeer hard van zal gaan kloppen. Ook afgelopen jaar stuiterde ze al van geluk toen ze kennis maakte met deze kleurrijke en bovendien zachte wereld van schattigheid!

En als ik haar verlanglijstje van dit jaar mag geloven, mag ik gaan sparen voor deze nieuwe overload aan cuteness. Ze is er al ongekend fan van en dat zal ze nog meer worden als ze de poppen in handen zal krijgen.

Dit najaar brengt Na! Na! Na! Surprise een nieuwe reeks aan modepoppen en accessoires uit

Na! Na! Na! Surprise sleepover party

Deze poppen staan er bekend om dat ze een look hebben die altijd geïnspireerd is op hun favoriete dieren. Ook deze collectie weten ze weer glamoureus uit te pakken waarbij we niet anders kunnen dan een Teens Slumber Party te organiseren. Het is zowieso weer tijd om Yvette haar besties uit te nodigen voor een tof slaapfeestje! We leggen de slaapzakken vast klaar…

Bovenstaande twee nieuwe Teens Slumber Party sets besaat uit Lara Vonn en Mila Rose en zijn echt te gek! Het zijn twee nieuwe, zachte, knuffelbare en poseerbare modepoppen (28 CM). Lara Vonn heeft zich voor haar look laten inspireren door een teddybeer en Mila Rose door een Perzische kitten.

Zij dragen een schattige pyjama, slippers en een oogmasker voor een superleuk slaapfeestje. Allebei zijn ze helemaal klaar voor een superleuk slaapfeestje met hun vriendinnen.

3-in-1 Backpack Bedroom

De modieuze 3-in-1 Backpack Bedroom speelset is een schattige, zachte speelset dat bestaat uit een stijlvolle rugzak, een slaapkamerspeelset met o.a. een bed, kast en spiegel en een limited edition-modepop. De rugzak is zacht en pluizig geheel in stijl van de pop, met een look die perfect past bij haar persoonlijkheid. Hier kun je toch uren mee spelen, overal is aan gedacht en weer handig op te bergen als ze uitgespeeld zijn.

Beleef een compleet nieuwe manier van unboxen. Ontdek de poppen met elk een eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle outfits en ervaar uren speelplezier!

Glam-serie

Lekker uitgeslapen en klaar voor een beetje glam in de ochtend? Geef je leven nog meer glamour met de zachte modepop uit de Glam-serie! Je krijgt een zachte modepop én een verzamelbaar tasje van metallic stof met dierenthema en clip! De Glam-serie glinstert als nooit tevoren door de adembenemende poppenmode met dierenthema. De Glam-serie omvat 6 supermooie, zachte modepoppen om te verzamelen die hierboven is afgebeeld en in onderstaande video terug te zien is. Wat zijn ze toch leuk!

Teens serie 2

De teens serie springt ook in het oog! Pluche en glamour horen bij hun manier van leven waar bij ze een zwak hebben voor mooie mode. Ze zien er altijd perfect uit, of ze nou chillen met hun vrienden en vriendinnen of over de pluizige loper lopen. Dit zijn prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. Uiteraard kun je ze alle vijf verzamelen.

Verkoopadviesprijzen Na! Na! Na! Surprise.: Teens Slumber Party: € 44,99- / 3-in-1 Backpack Bedroom: € 49,99- / Glam-serie: € 25,99- Teens serie 2: € 39,99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief