Delen vinden we super lief

We zijn met de bezem door de kamer van mijn dochter gegaan. Veel speelgoed was beschadigd, outdated, of werd niet mee gespeeld. De tekeningen, stiften en knutsels hebben ruimte gemaakt voor ander speelgoed dat lag te verstoffen. Ik zie dat ze vaak speelt met haar Na! Na! Na! Surprise poppen en er lang mee speelt. Nu ze een fantastisch school rapport heeft, veel speelgoed aan de voedselbank heeft weggegeven en goed geholpen heeft met opruimen, verdient ze een cadeautje. Daarnaast had ik het haar beloofd omdat ze haar vriendinnetje een pop had gegeven waar ze dolgelukkig van werd en waarmee ze zelf niet speelde.

Waardevolle levenslessen

Jong geleerd is oud gedaan, dankbaarheid, gul zijn en levenslessen meekrijgen, is waar alles om draait. Het gaat om herinneringen maken en niet om materiele bezittingen. Al denkt mijn kleine mini-me daar nu nog even anders over… Die pop daar was ze wel heel gelukkig mee en schoof haar broertje dan ook met gemak op zij voor de unboxing van haar nieuwe Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls…

Welkom Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Na! Na! Na! Surprise heeft het element ‘verrassing’ naar een nieuwe hoogte gebracht. De accessoires, pompontasjes en diertjes van de pop kunnen nu op een leuke wijze uitgepakt worden. Het speelgoedmerk van MGA Entertainment heeft daarnaast ook een 2-in-1-verrassing waar mijn dochter blij van werd!

Glamour en glitter horen bij de poppen en worden dan ook vaak uit en aangekleed door mijn dochter die zeker van stijl houdt. Net als mijn dochter hebben de poppen een zwak voor mooie mode, en zien er tiptop uit. Of ze nou chillen met vriendinnen of over een pluizige loper lopen. Ook ik was verrast, want kende de poppen van toen ze kleiner qua formaat waren.

Upgrade

De nieuwe collectie Na! Na! Na! Surprise Teens zijn prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid. De glamoureuse jurk is heerlijk over the top, een echte Millon dollar dress. Elke Teens-modepop heeft een eigen kledingstijl dat is geïnspireerd op zijn of haar favoriete dier. Carmen Linda was de favoriet van mijn dochter met haar lange blonde haar. Welke Na! Na! Na! Surprise Teen Doll ben jij, of is je favoriet? Er zijn er vijf.

Pak het pakketje uit en ontdek welke Na! Na! Na! Surprise Teens Doll jij hebt. Is het Carmen Linda, Coco Von Sparkle of een andere mooie pop

Keuze Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

1.‘Coco Von Sparkle’

Coco is van top tot teen roze, glinsterend en glamoureus en heeft zich voor haar look laten inspireren door een flamingo. Ze heeft lang, roze haar en draagt een roze hoofdtooi met veren en schattige flamingohakken. De lange handschoenen met toffe print, de sieraden met diamanten en panty met strassteentjes maken haar outfit af. Er zit ook een label bij met haar naam en verjaardag waardoor ze een echte persoonlijkheid krijgt. Het verhaaltje dat bij de poppen zit, helpt de fantasie van kinderen ook heel goed.

2.‘Samantha Smartie’

Samantha heeft lang, rood haar, een geprint gezichtje en kledingdetails die geïnspireerd zijn op een uil. Deze pientere Surprise Teen Dolls hebben een outfit in schattige schoolmeisjesstijl met een geruite jurk en een vest. De uilenmuts en schattige Mary Jane-uilenschoenen maken de outfit af. De geprinte details hebben ook witte kniesokken met rode en groene strepen aan de bovenkant.

3.‘Carmen Linda’

De Na! Na! Na! Surprise Teen Doll Carmen heeft zich laten inspireren door een chihuahua en ziet er fantastisch uit. Ze draagt een stijlvolle, heerlijke, ‘over the top’ groene jurk met een stola waar haar lange, blonde haar over zwiert. Haar zachte puppymuts, schattige platformschoenen en geprinte details vallen op, vooral de glinsterende, gouden sieraden.

4.‘Rebel Dare’

Deze stoere variant lijkt op de dobermannpincher met haar lange, bruine haar. Rebel Dare is het type meisje dat de gastenlijst bepaalt met haar rocklook. Haar outfit is stoer met een tournee-T-shirt, rok van nep leer en geruite jas. Ze draag een pluizige hondenmuts en hippe, paarse boots. De geprinte details bestaan o.a. uit haar schattige dobermannsokken.

5.‘Quinn Nash’

Quinn Nash neemt graag een GROTE hap uit het leven en is klaar voor het strand in zijn hoodie, zwembroek en surf-T-shirt. Deze Na! Na! Na! Surprise Teen Doll is de favoriet van mijn zoontje die dol is op haaien. Hij heeft cool, zilverkleurig haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. Hij heeft een pet met strandmotief en haaienvin en haaiensneakers. De geprinte details bestaan o.a. uit zijn haaiensokken en de pleister op zijn knie.

Ze hebben allemaal een geweldig mooie outfit aan en hun haren zijn borstelbaar waar ook een borsteltje voor bij zit. Er zijn verschillende uitvoeringen, het is een verrassing welke je ontvangt.

Unboxing Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Mijn dochter had de box snel open dat gevolgd werd door een wow/ Ze had de pop gelijk in de gaten en kon de ballonnen laten knappen om alle haarmode en accessoires uit te pakken. Via het label met de naam, verjaardag en een verhaaltje, kom je meer over de pop te weten. In totaal zijn er 5 modellen van deze grote, supermooie, zachte Teens-modepoppen. De poppen zijn met zorg gemaakt, zijn superzacht en gaan jaren mee. Ze zijn perfect om heel lang van te genieten en van te houden. Ook erg leuk dat ze een match zijn met de kleinere Na! Na! Na! Surprise poppen.

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls Consumentenadviesprijs € 34,99.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief