Delen vinden we super lief

Wat is het leuk om te unboxen! Het verrassingselement tijdens het uitpakken is ook bij ons een groot succes! Geen wonder dat deze speelgoed “unboxing” trend zich onverminderd voort zet. Bij Onnedi hebben we recent zelfs 1,5 uur naar een unboxing video-opname gekeken!

Unboxing trend

Om op dit succes voort te borduren, introduceert MGA Entertainment in 2020 een nieuw merk dat op de unboxing trend inspeelt. De echte liefhebbers van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met nieuwkomer Na! Na! Na! Surprise!
En laten we nu een heuse koffer ontvangen hebben met een grote unboxing verrassing er in! Kon ik gelijk mijn unboxing video skills oefenen.

image

Na! Na! Na! Surprise

Na! Na! Na! Surprise is verrassend speelgoed met een assortiment van zes poppen. Iedere Na! Na! Na! Surprise pop heeft een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode om mee te spelen. De poppen hebben verschillende catchy namen als “Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy”.

image

Verrassingen

Het uitpakken van de 2-in-1 verrassing van Na! Na! Na! Surprise is een hele belevenis. Je hebt gegarandeerd veel pret!

  • Je opent het pakket waar je een echte ballon vindt. Er zit een rietje bij waarmee je de ballon kunt opblazen. En dan komt het leukste: poppen voor een confetti-verrassing.
  • In elke ballon zit een pluche pom en 2 mode-verrassingen! De pluche pom is tevens een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer!
  • De pluche pom heeft mooi haar met iedere pop unieke details. Het is echt een mooie, zachte, beweegbare modepop Die wel in de smaak viel bij dochterlief!
  • Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Nu weten we dat we op 1 januari de verjaardag vieren van onze pop.

De Na! Na! Na! Surprise! Poppen brengen de unboxing-ervaring naar een hoger niveau! Het is geschikt vanaf 7 jaar. Consumentenadviesprijs € 24,99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief