Delen vinden we super lief

lol unboxen uitpakkenMet een leugentje voor eigen bestwil heb ik de ‘L.O.L Bigger Surprise’ uit huis weten te smokkelen. Wat had ik het mijn dochter gegund om het zelf te unboxen, maar ik ken nu eenmaal geen grotere L.O.L Surprise fan dan klein Olivia. Als kind van een blogger, hebben mijn kids het geluk dat we veel mogen unboxen, testen en reviewen.

Maar deze mama geeft ook graag heel veel weg, tot frustratie van de bandito’s. En beter inboxen dan Olivia kan haast niet!

Samen spelen, samen delen

Met speelgoed moet immers gespeeld worden en dat gun ik echt ieder kindje! Daarnaast wil ik heel graag dat ze wensen blijven houden en ook kunnen delen. Niet altijd even makkelijk overigens.. Dit fantastisch, te gek gave pakket was ‘verkeerd bezorgd door de Postbode‘ en daar kwam ik deze keer mee weg…. Mariken schreef een ontzettend leuke blog. Lees je mee?

Gastblog Mariken familie unboxing

Hi, ik ben Mariken Church-Rijpert, 40 something en gelukkig getrouwd met Paul. Samen zijn wij ouders van de meest lieve, grappige en eigenwijze muppet Olivia, geboren in 2014. Ik ben er zo-eentje die het allemaal wil. (Bijna) Fulltime baan bij de nationale blauwe zwaan, een passie voor vrijwilligerswerk en een druk sociaal leven. 

  • Een chill mama

We zijn besmet met het Canada virus, het prachtige land waar mijn man geboren is, en proberen dat 1 a 2 keer per jaar te bezoeken. Reizen met onze tweetalige muppet, daar draaien wij onze hand niet voor om. Een ‘Pinterest mama’ ben ik zeker niet! De tablet mag bij ons gewoon lekker aan en eten uit een pakje is op drukke dagen echt geen probleem. Lekker actief zijn, samen op pad, veel knutselen en stoeien is het credo bij ons thuis!

Unboxen to the Max!
Hoe mijn mega L.O.L. Surpise fan de magische wereld van de L.O.L. Bigger Surprise! ontdekte

L.O.L unboxen uitpakkenMijn dochter kijkt regelmatig unboxing video’s op YouTube, en dan zijn de L.O.L Surprise! filmpjes zwaar favoriet. Als mama kan ik het mij niet voorstellen, wat is daar nou aan?? Kijken naar hoe een ander kind speelgoed uitpakt, maar mijn 4 jarige dochter vindt het magisch.

Wat een feest dat we dus nu zelf de L.O.L Surprise! Bigger Surprise mogen unboxen. Op haar verzoek hebben we een stukje gefilmd. Want een eigen unboxing video maken is hier in huis het summum.

Unboxing video

L.O.L Dolls als onderdeel van het fantasiespel

Al een hele lange tijd is de L.O.L. Surprise doll hier een van de favoriete speelgoedjes. Geen idee wat een L.O.L. Surprise doll is? Klik hier maar even

L.O.L unboxen uitpakkenHet unboxen van de ballen met alle verrassingen erin is een groot feest maar er wordt ook echt heel veel met de poppetjes gespeeld. Ze worden aan en uitgekleed, wonen in het Barbie poppenhuis, worden regelmatig gebombardeerd tot barbies kind en mogen zelfs mee in bad.

Hier in huis zijn ze echt goed voor uren speelplezier en worden gebruikt bij het fantasiespel. Dat er af en toe een kleine schoen of ketting kwijt raakt, nemen we voor lief. Want de onderdelen zijn soms echt minuscuul!

Limited editions met veel glitter

Voor iemand die al een uitgebreide L.O.L collectie geeft, en ook veel naar de unboxing video’s kijkt is de L.O.L Bigger Surprise! uitpakken het summum. En… het was voor haar ook echt een magische ervaring. Het is een grote roze glitter koffer (en zeg nou zelf, welk 4 jarig meisje wordt daar nou niet blij van).l.o.l unboxing

  • Meer dan 60 verrassingen

De koffer bestaat uit 4 lagen met cadeautjes. In totaal 60 verrassingen in de Bigger Surprise met exclusieve poppetjes en accessoires. Natuurlijk bevat de koffer twee Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verassingen, een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen en een Limited Edition Surprise Lil´ Sister met 5 verrassingen.

Dat is nog niet alles..

Maar dat is slechts 1 van de 4 lagen. De andere lagen bestaan uit echte pruiken, andere haarstijlen, herbruikbare plakmaskers en vele outfits schoentjes en accessoires. Ook is er een vergrootglas waarme geheime boodschappen geluisterd kunnen worden. Het is letterlijk te veel om op te noemen.

Bij elke laag gilt mijn dochter het letterlijk uit: ‘WOW mama, kijk nou!’ Een glitter pet! Een hartjes pizza, glitter haar, noem maar op. En er lijkt geen einde aan te komen.L.O.L unboxen uitpakken

Plassen, huilen en water spugen

Voor iemand die een uitgebreide collectie heeft, is de Bigger Surprise wel een aanrader. Het is een hele uitgave, maar er zitten echt dingen in die nergens anders in zitten. Het is dus wel een echt nieuwe ervaring en geen ‘dubbel teleurstellingen’ (de ervaringsdeskundige weet waar het over gaat J).

De koffer moest mee naar bed en de volgende ochtend werd alles uitgestald en moest er water bij. Want L.O.L dolls en pets kunnen ook veranderen in koud en warm water. Weer een magische verrassing om te zien wat ze dan worden. Zelfs een van de pruiken verandert van kleur.L.O.L unboxen uitpakken

  • Plasser

Mijn dochter was echt mega enthousiast (dat je daarna met een vieze bende van natte haarpruiken zit, neem ik maar voor lief). Ook kunnen ze huilen, plassen, en water spugen (serieus, als je dochter de eerste keer enthousiast uitroept “Kijk mama, dit is een plasser” dan moet je wel even heel hard lachen

Unboxing betekent wel… veel plastic afval

lol unboxen uitpakken

Er is veel te ontdekken met L.O.L dolls, als je kind van kleine poppetjes houdt. Omdat ze hier in huis gebruikt worden met fantasiespel, vindt ik het de moeite waard. Er is wel een kanttekening, de hoeveelheid verpakkingsmateriaal is echt overweldigend.

Klein minpuntje

Nou ben ik niet de meest milieubewuste mama die er is, maar de hoeveelheid plastic die ik weg moest gooien was echt ongelofelijk. Maar ja, omdat het apart uitpakken van elk klein dingetje de lol is van het ‘unboxen’ is dat verpakkingsmateriaal in deze ook een onderdeel van de magische ervaring in de wondere wereld van de L.O.L Surprise! Unboxing is ‘hot‘ op het moment en daar doen wij dus volop aan mee.

Liefs Mariken

Video unboxing party

Tijdens het MGA unboxing feestje zagen we al dat het unboxing. uitpakken en verzamelen van speelgoed een echte trend is. Ik ben dan ook benieuwd of jouw kinderen hier ook voor zwichten?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!

 

 

 

 


Delen vinden we super lief