Delen vinden we super lief

Bij ons thuis mogen de kids altijd fruit of groenten pakken en we slaan dan ook groots in bij de groenteman op de markt iedere zaterdagochtend. De broodtrommels van het ‘tien uurtje‘, zijn dan ook altijd rijkelijk gevuld. We ontvingen de 100% Fruitmoesjes van Servero in drie verschillende smaken die heel goed van pas komen bij het onbtbijtritueel. Ze maken het ons als ouders net even wat makkelijker door de handige kleinverpakkingen. Er komt geen toegevoegde suiker aan te pas waardoor het een perfect tussendoortje is. Voor de kinderen ook nog eens een verantwoord zoethoudertje!

Appel, mango, perzik, passievrucht, peer, ananas, of banaan…er is voor elk wat wils

Servero

De liefde voor de natuur is voor Servero met de paplepel ingegeven. Al tientallen jaren houden ze zich bezig met het conserveren van groenten en fruit. Elke dag zoekt Servero nieuwe manieren om ze lekkerder en gebruiksvriendelijker te kunnen aanbieden. Met deze compacte verpakkingen is dat goed gelukt waarbij groente en fruit zo puur mogelijk wordt houden en waarbij de smaak en het gezonde van vers zo dicht mogelijk is benaderd.

Innovatie

Om echt te vernieuwen moet je dingen anders durven doen en ook wel buiten je comfortzone treden, buiten de gebaande paden. De kinderen kregen het afgelopen week mee naar school en ze hebben het stuk voor stuk uitgelepelt. Ook geven we het met regelmaat als toetje, echt een aanrader als je op zoek bent naar gemak én gezond.

De Fruitmoesjes zijn verkrijgbaar bij: (grote) AlbertHeijn winkels, Plus, Deen, Jan Linders, Boon’s Markt en Poiesz. Vanaf €1,99 per 4-pack in de smaken

Bij Servero willen we iedereen helpen aan zijn/haar dagelijkse portie gezondheid. Natuurlijk de lekkerste, daar staan we voor.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief