Delen vinden we super lief

vriendschapsarmbandje Coolmaker KumiKreatorTijdens de lancering van de Party Popteenies mochten we met verschillend speelgoed spelen. We hebben hier ook de ‘Cool Maker – Kumikreator’ ontdekt waarbij ik terug in de tijd ging. Van mijn vriendinnetje kreeg ik als jong meisje een vriendschapsarmbandje en sindsdien deed ik niets anders dan bandjes knopen. De KumiKreator zou echt een aanwinst zijn ‘back in the days‘. Wat een toffe uitvinding! Hier gaat menig kinderhart sneller van kloppen.

En extra leuk! We hebben een fantastische set mogen ontvangen. Aangezien onze kinderen er nog echt te jong voor zijn, geven we het weg aan een van onze lezers. Lees snel verder…vriendschapsarmbandje kumikreator

Cool Maker Kumikreator

Als je van knutselen houdt is de KumiKreator een echte musthave. Je maakt met je beste vriendinnen in een handromdraai gave armbandjes met de Cool Maker KumiKreator. De machine vlecht de armbandjes op een magische wijze voor jouw ogen! Het ziet er ingewikkeld uit, maar het is eigenlijk heel eenvoudig!

Laad de machine met de gekleurde draden, draai en binnen een minuut heb je jouw vriendschapsarmbandjes gevlochten. Je kunt met dit pakket tot wel tien verschillende stijlvolle armbandjes maken. In onderstaande video zie je hoe het in mijn werk gaat.

Japanse Kumi-armbanden

De Cool Maker KumiKreator is een baanbrekend en eenvoudige manier om prachtige vriendschapsarmbanden te vlechten
! Maar wat heeft Kumi eigenlijk te maken met armbandjes maken was mijn eerste vraag. Het blijkt geïnspireerd te zijn door de kunst van Japanse Kumi-armbanden (Kumihimo Japans betekent in het  ‘verzamelde draden’). En met de KumiKreator kun je eenvoudig de stijlvolle en ingewikkelde Kumi-vriendschapsarmbanden maken.

De KumiKreator DIY-kit bevat 88 spoelen met touw en alles wat je nodig hebt om tot 10 unieke armbanden te maken! Je kunt een van de stijlvolle armbandpatronen uit het ontwerp boekje selecteren. Ook kun je je eigen patronen maken.vriendschapsarmbandje kumikreator

How-To

Je kunt uit 5 verschillende kleuren snaren kiezen, leuk! Vervolgens laad je de kant-en-klare spools in de machine volgens je armbandontwerp en draai je de handel om het armbandje te maken! Terwijl je aan het handvat draait, dansen de spoelen rond de machine en toveren ze je armband op magische wijze in een paar minuten samen! Wanneer je armband klaar is met vlechten, haal je hem uit de machine en maak je het af met een stijlvolle sluiting – er zijn geen knopen nodig! Stapel, wikkel en deel je armbanden met je BFF’s. Of mix en match zodat je elke outfit sierlijk kunt afmaken!vriendschapsarmbandje Coolmaker KumiKreator

Persevent

Tijdens het persevent werden diverse toffe speelgoed items getoond waaronder de Kumikreator. Mijn dochter is er nog net even iets te jong, maar we zagen andere meiden er druk mee in de weer. Vanaf 8 jaar is het echt een aanrader. Wat leuk voor kinderen om zelf oneindig armbandjes te kunnen maken voor alle vriendinnen. In de onderstaande video van het persevent zie je twee shots van meiden die ermee in de weer waren. Ze hadden er heel veel plezier mee.

Winactie

Tijdens het persevent waar we alle ins & outs hoorden over de nieuw te lanceren speelgoed hebben we een set t.w.v €34,95 mogen ontvangen van de Kumikreator. Onwijs tof en ik kan er uiteraard zelf mee aan de slag. Ik ben namelijk dol op creatief bezig zijn en zulke knutselpakketten zijn helemaal aan mij besteed. Toch heb ik besloten om het weg te geven aan een van mijn lezers.  Ik weet zeker dat het dan heel goed terecht komt.

Meedoen is eenvoudig: Laat ons weten voor wie je dit graag zou willen winnen in een bericht onder deze blog of onder de Facebook post. Delen wordt uiteraard enorm gewaardeerd. De winnaar wordt zondag 9 september bekend gemaakt. Disclaimer

Inhoud box:

  • De KumiKreator
  • 88 kleurrijke spoeltjes
  • 10 klemmetjes en 20 eind klemmetjes
  • Meet Gids
  • 26 klem Stickers
  • Een boekje met armband ontwerpen
  • Instructies

Heel veel succes. En kun je niet wachten om zelf armbandjes toemaken? De Kumi Kreator is te koop bij bol.com Wehkamp en de betere speelgoedwinkels!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief