Delen vinden we super lief

madeforimaginations black and klussen prinsessenkamerklussen black en decker, wijnIn en rondom het huis ben ik graag creatief bezig. De letters boven de bedjes van de kids, het bed, de kast, of de boekenplank schroef ik met gemak in elkaar. Zelfs de poppenkast is eenvoudig in elkaar gezet met het juiste gereedschap. En echt, het is helemaal niet zo heel moeilijk en werkt zelfs verslavend! Je word steeds creatiever en klussen wordt leuk als je je gereedschap in de gaten krijgt. We hebben nu als doel om de prinsessenkamer af te maken.

En terwijl ik mijn nieuwe gereedschap aan het ontdekken ben, hebben de kinderen de dozen tot kunstwerken verheven! Achja, ik heb goede opbergboxen en heb ze maar hun creatieve geest de vrije loop laten gaan….  ‘Made for imaginations’ 😀

Prinsessenkamer Make-overkinderkamer lucas accuschroefboormachine prinsessenkamermadeforimaginations black and klussen prinsessenkamer

De kamer van Lucas heeft recent een make-over gekregen en prinses Yvette(4) mocht natuurlijk niet achterblijven! Met goed gereedschap ben ik aan de slag gaan en ik kan je vertellen; ‘dat smaakt naar meer”. Elk stukje hout dat ik kon vinden ben ik met de schroefboormachine en cirkelzaag een toffe vorm gegeven. De prinsessenkamer begint haar vormen aan te nemen. Klussen is echt leuk!

  • Appeltje eitje

Of het nu de achterwand van haar bed is, een prinsessenkroon als spiegelachterwand, een speelgoedkist, of een poppenkast… Het is zo in elkaar gezet; appeltje eitje! In een handomdraai is het frame klaar, schuur je het met de schuurmachine en kun je beginnen met schilderen. Klussen is eigenlijk zo makkelijk, leuk en ook nog eens ontspannend! Je moet er alleen even tijd voor vrij maken. En nog een tip! Maak het jezelf niet te moeilijk!

VT Wonenkinderkamermadeforimaginations

Elk verloren uurtje spenderen we in de prinsessenkamer van mijn dochtertje al wil het nog niet zo vlotten. Ik kan maar niet kiezen welk behang het wordt en tsja dan kan ik de schilderijtjes ook nog niet ophangen.

We zijn vooral bezig met de huis, tuin en keuken klusjes in en rondom het huis. Mijn man heeft me heel blij gemaakt met het weg slijpen van de gevaarlijke uitsteeksels in de tuin, een stuk van de schutting is weggezaagd en de dode buxus is uit de tuin gehaald. Als je eenmaal bezig bent, dan gaat het als een speer.  Met de boormachine hebben we het peuterbed uit elkaar gehaald en het grote meidenbed in elkaar gezet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn al druk in de weer met de kamer van onze dochter. Elk weekend wordt er weer iets bijgeklust en in elkaar gezet. Deze week hebben we de @vtwonenendesignbeurs bezocht en nog meer inspiratie opgedaan! Er is zoveel gaafs te maken, ontdekken & kopen, WoW ✨ Het gereedschap staat weer klaar en morgen gaan we weer verder ✨Stap voor stap komen we er en wordt het een tof resultaat! Hoe vinden jullie je inspiratie voor de huis, tuin & keuken projecten? #Madeforimaginations #blackanddecker #klussen #vtwonenbeurs #kinderkamer #pink is de trend 👌 #vtwonenendesignbeurs #interiordesign #inspiratie #interieur #home #amsterdam #inspiration #styling #interiorinspiration #interior #wooninspiratie #interieurinspiratie #wonen #interieurstyling #interiorstyling #wallpaper #shoppen #woonbeurs #slaapkamerinspiratie #trends

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

‘If you can imagine it, you can build it’kinderkamer lucas accuschroefboormachine

De slogan van het BLACK+DECKER gereedschap spreekt me aan. Als je ouder wordt, leer je kwaliteit waarderen en investeer je in goed apparatuur. En het is echt waar dat een ‘goede klusser’ niet bestaat; ‘Het is het gereedschap dat de magie verricht!’ Vooral als je vaak een schroefboormachine nodig hebt dan kun je het beter zelf aanschaffen. We gebruiken het inmiddels zo vaak dat het standaard in de trappenkast ligt.

madeforimaginations black and klussen prinsessenkamerMijn schoonvader had al een voorliefde voor black + Decker en eigenlijk kozen we al snel om dezelfde koers voort te zetten bij de aanschaf van de decoupeerzaag en de cirkelzaag. Het was wel even wennen om dit gevaarte te gebruiken en de cirkelzaag door het hout te zien slijpen, maar oh boy het voelde ook wel heel cool! Met gemak zaag je alle planken op maat voor je kast, of in mijn geval poppenkast. Ook tof om er een vogelhuisje mee in elkaar te zetten!

Tuinprojecten

En met de slijper verrichten we vaak projecten in de tuin. Ideaal om mee te snijden, slijpen en polijsten. Mijn kleinere slijper heeft een slijpschijf met een diameter van 125mm. Deze is geschikt voor de kleinere snij en slijp klussen. Voor als je bijvoorbeeld steen, beton, tegels of metaal wil slijpen. We hadden al heel lang 2 ijzeren stangen in de tuin staan die we niet weg kregen. Nu konden we eindelijk dit klusje afvinken op de ‘things-to do’ lijst! madeforimaginations black and klussen

Daarnaast zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar waarmee je een haakse slijper kunt gebruiken voor schuur-, polijst- en reinigingsklussen. En dat is nu precies waar ik het ook voor ga gebruiken. De schilder heeft ons huis echt compleet verpest en ik probeer te redden wat er te redden valt. Het is echt zo fijn om goed gereedschap in huis te hebben.

1 battery fits allmadeforimaginations black and klussen prinsessenkamer

Waar ik blij van werd is dat alle accu’s op de producten passen binnen het 18V accu systeem. Met één accu systeem heb je daardoor eindeloze mogelijkheden. Van Boormachines tot Grastrimmers, van Bladruimers tot Cirkelzagen. Je kunt heel snel de accu tussen meer dan dertig machines in het assortiment wisselen. Ideaal!

En terwijl manlief aan het klussen is, ligt de andere accu op de oplader. Hij kijkt niet voor niets zo blij, want de ene na de andere klus wordt afgemaakt!

Het resultaat

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze MAAN-dag is het klusavond en ik deel heel graag een toffe vondst 🌕 Het gereedschap is er klaar voor en we gaan zagen, boren & schroeven! Met het prentenboek ‘De maan moet ook een kus’ van hartendief als inspiratie gaan we aan de slag! De dieren uit de bijpassende kinderkamer collectie komen met het boek echt tot leven. Daar word ik blij van! Slapen wordt een feestje voor Yvette met dit lieve verhaal! De wandlamp, muursticker en behangcirkel zijn het pronkstuk op de nieuwe kamer van Yvette en met het voorleesboek lukt het slapen zekerweten! 🌝 Er moet eerst nog geklust worden 🛠 vooral een plankje aande muur is een must! En in slaap worden gesust… het boek is namelijk nog onderweg! En als ik naar buiten kijk.. is het volle maan 🌝 ⭐️ “Dance, little baby, dance up high: Never mind, baby, mommy is nearby; Crow and caper, caper and crow, There, little baby, there you go;🌝 Up to the ceiling, down to the ground, Backwards and forwards, round and round: Then dance, little baby, and mommy shall sing, While the merry coral goes ding-a-ding, ding” ⭐️🌙 Sweet Dreams Sweetiepies… 💛 #maandag #blackanddecker 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Lees ook: Kinderkamer Make-over voor zoonlief… “Schat pak jij de accuschroefklopboormachine…..”

Prinsessenkamer

De prinsessenkamer van Yvette begint zijn vormen aan te nemen en uiteraard delen we snel het resultaat. Het gaat een echt meiden paradijs worden.

Ondertussen zijn we buiten enorm goed aan het klussen. Vooral door het fijne najaarsweer kunnen we slagen maken. Hebben jullie vele klussen in en rondom het huis? En schiet het een beetje op, of is het een gevalletje; “Help mijn man is klusser?” Ik ben benieuwd !

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat. Nb. Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking


Delen vinden we super lief