Delen vinden we super lief

Het Outback daktent event is terug en belooft nog meer beleving en avontuur dan ooit tevoren. Iedereen die het wel eens wil ervaren hoe het is om in een daktent te slapen is welkom en krijgt midden in de natuur deze unieke kans. Het slapen in een daktent is dan ook wel een grote belevenis en des te leuker is het dat we het in het pittoresque Drenthe ervaren samen met andere daktent liefhebbers.

Dit jaar zijn wij van de partij met onze eigen Thule Approach daktent en ik kan je verzekeren: dit event wil je echt niet missen! En mocht je zelf (nog) geen daktent hebben dan biedt de organisatie van Outback de mogelijkheid om via hen een daktent uit te proberen, hoe tof is dat! En tegelijk is het dé ideale manier om te ervaren of een daktent wel echt iets voor je is.

Waarom Dit Event een Must-Do Is

Daktent kamperen wint snel aan populariteit, en met goede reden. De vrijheid, flexibiliteit en het avontuur dat een daktent biedt, is ongeëvenaard. Binnen een paar minuten heb je je kampeerplek opgezet en ben je klaar om te genieten van het uitzicht vanaf je daktent. Of je nu houdt van de rust van de natuur of de spanning van offroad avonturen, een daktent opent de deur naar talloze mogelijkheden. Voor deze zomer hebben dan ook avontuurlijke plannen en gaan we meer outdoor dan ik ooit heb durven dromen. In nederland hebben we al ene paar pareltjes gespot, in Italie zie ik mezelf wel aan het Gardameer kamperen en wist je dat je in veel scandinavische landen vrij mag kamperen? Ik zie mezelf met ons gezin wel Midzomer nacht vieren vanuit een daktent. Win – Win, al is kamperen in eigen land ook geniaal.

Details

  • Locatie: Park Drentheland, Zorgvlied (Nationaal park Drents-Friese Wold)
  • Datum: 25 & 26 mei 2024
  • Doelgroep: Daktent liefhebbers of mensen die een daktent willen uitproberen
  • Kosten: €75 per persoon (inclusief maaltijden en clinics)

Dit evenement is een geweldige kans om het daktent kampeer seizoen goed af te trappen. Tijdens het weekend kun je deelnemen aan interessante clinics, genieten van mountainbiken, hiken, een heerlijke BBQ, en voor de echte avonturiers is er een spannende 4×4 activiteit. Het is een weekend vol avontuur!

landal coldenhove, landal GreenParks, camperen, veluwe, natuur, apeldoorn, Thule

Deel Je Passie

Wat het Outback daktent event echt bijzonder maakt, is de community. Na een dag vol activiteiten is het tijd om te ontspannen en te genieten van een BBQ. Onder het genot van lekker eten en een gezellige sfeer kun je verhalen en ervaringen delen met andere daktent liefhebbers. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie voor avontuur en wanderlust delen.

Klaar voor het Avontuur?

Heb je nog geen daktent? Geen probleem! Neem contact op met de organisatie bij het bestellen van je ticket en zij regelen een daktent voor je. Voor deelname aan het Outback daktent event is het overigens wel noodzakelijk dat je zelf een daktent hebt of deze hevia hen regelt, gewone tenten horen er uiteraard niet bij.

Wij kunnen niet wachten om meer avonturen te gaan beleven met onze daktent en hebben inmiddels al een aantal vrienden enthousiast weten te maken. Wellicht gaan we deze zomer wel allemaal in een Thule daktent. De vrijheid om overal te kunnen kamperen, het ontdekken van nieuwe plekken, het is toch wel echt een groot avontuur om zo je vakantie te beleven.

Mis Het Niet!

Afgelopen jaar vond het eerste Outback daktent event plaats op 12 en 13 mei 2023 en was een groot succes. Dit jaar zijn wij erbij en we hopen jou daar ook te zien. Dit is jouw kans om een weekend vol avontuur, ontdekkingen en onvergetelijke momenten te beleven.

Bestel nu nog zeker snel je ticket voor het Outback daktent event en maak je klaar voor een fantastisch avontuur! Voor meer informatie kun je terecht op de website en kijken ernaar uit om dit avontuur samen te beleven. Kom jij ook?

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief