Delen vinden we super lief

De cadeaumaand komt eraan! We kunnen ons weer opmaken voor een periode waarin we kinderwensen zullen vervullen, het schoentje zal worden gezet en misschien zwichten we als ouder ook voor cadeautjes onder de kerstboom! We kijken ieder jaar weer enorm uit naar lichtjes, gezelligheid en natuurlijk mooie boeken om samen te lezen. De kachel aan, met sloffen op de bank en verdwalen in de meest prachtige boeken! Mijn oudste zoontje (6) is begonnen met leren lezen en als er interactieve onderdelen in een boek zitten, gaat hij helemaal op in een boek.De wereld van de dinosaurus

We ontdekten het schitterende boek over de wereld van de dinosaurus dat recent is verschenen bij Uitgeverij Holland. Het is een informatief kartonboek met veel details en flapjes voor alle kleine liefhebbers van grote dieren (leeftijd vanaf 6 jaar tot ongeveer 10 jaar). Dit is echt een prachtig geïllustreerd boek waarbij je kindje echt op ontdekkingstocht gaat!

We hebben al wel dinoboeken thuis en sinds de Dino actie bij de Albert-Heijn is zoonlief een echte dino fan! Het boek “De wereld van de dinosaurus” krijgt mijn jochie dit weekend in zijn schoen! En voor je het weet is onze kleine Freek Vonk een echte Dino-kenner en weet hij alle antwoorden op de vragen; “Hoe groot waren de tanden van een T-rex?” Hoe werden dino’s geboren?” En …” hebben sommige een soort helm op hun kop?

Welkom in de wereld van de dinosaurussen!

Onder de flapjes in dit avonturen boek ontdek je onverwachte en ongelooflijke geheimen van de dinosaurus. Je krijgt er antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Denk aan: “Hoe groot waren de tanden van een t-rex?”, “Hoe werd een dinosaurus geboren?”, of, waarom droegen sommige een helm?”

Het is een mooi uitgevoerde, groot formaat kartonboek, inclusief flapjes en realistische illustraties van Román García Mora. Succes gegarandeerd! Mijn jochie was er in ieder geval ontzettend blij mee!! Aanrader dus!

Kartonboek met flapjes | 20 pagina’s | ISBN: 9789025114619€ 15,95 te koop bij o.a Bruna

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief