Delen vinden we super lief

Er komt altijd dat moment waarop je kind aan een eigen computer toe is. Dat kan zijn omdat hij of zij erom vraagt, maar ook omdat jij of je partner er klaar mee zijn dat je eigen computer iedere keer door je kind ingepikt wordt. Maar een nieuwe computer is natuurlijk een flinke uitgave, en het leven is al zo duur, met name met drie schoolgaande kinderen. Gelukkig zijn er ook refurbished laptops om uit te kiezen. We bespreken waarom een refurbished laptop een prima keuze zou zijn voor een eigen computer voor je kind.

bedrukken personaliseren laptop

Flexibeler met een laptop

Laten we beginnen met het feit dat een laptop een stuk praktischer is dan een desktop pc, oftewel een vaste computer. Ten eerste moet er plek zijn op de kamer van je kind voor zo’n desktop pc, plus een beeldscherm, toetsenbord en muis. Je kind kan de computer vervolgens alleen daar gebruiken. Maar zou het niet fijn zijn als je zoon of dochter zich niet altijd op zijn of haar kamer hoeft terug te trekken om op de computer te kunnen? Een laptop is een stuk flexibeler. Je kunt hem overal in huis gebruiken en hij kan zelfs mee naar school. In dat laatste geval is het wel aan te raden om er een stevige laptoptas bij te kopen.

refurbished laptop, type cursus
Wij kozen voor een refurbished laptop

Geld besparen met een Refurbished laptop

Dan is er natuurlijk ook nog het financiële aspect. Kies je voor een laptop, dan hoef je geen monitor en toetsenbord erbij aan te schaffen. Een losse computermuis is wel prettig, maar niet cruciaal. Daarnaast kost een refurbished laptop minder dan een gloednieuwe laptop, terwijl hij eigenlijk net zo goed is. Ja, het is een gebruikt apparaat, maar hij is weer helemaal opgelapt en schoongemaakt om nog vele jaren mee te gaan. Omdat je minder betaalt voor een refurbished exemplaar als voor een nieuw exemplaar, wordt bijvoorbeeld een gaminglaptop ook bereikbaarder vanuit een financieel oogpunt.

Refurbished laptop: een prima keuze voor een eigen computer voor je kind

Gewoon garantie

Nou hoor ik je denken: op een tweedehands laptop krijg je toch geen garantie zoals je die wel krijgt op een nieuwe computer? Dat geldt niet voor een refurbished laptop. Waar je bij een nieuwe laptop fabrieksgarantie krijgt, krijg je bij een refurbished laptop van de verkoper enkele jaren garantie. Zo is het lijntje voor het aanspraak maken op die garantie ook korter. Voor de garantie hoef je het dus niet te laten!

Kortom, als je voor een refurbished laptop kiest, kun je een computer kopen voor je kind die gunstig geprijsd is, die flexibel te gebruiken is en waar je gewoon garantie op krijgt. Wat wil je nog meer als goedbedoelende ouder?

Refurbished laptop, eigen computer, laptop, back to school

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief