Delen vinden we super lief

Mijn telefoon was toe aan een nieuw hoesje. In mijn zoektocht naar de perfecte beschermer ontdekte ik de Hendy Amsterdam. Een stijlvolle telefoonketting in diverse kleuren. Naast de standaardkleuren zijn er nu allemaal leuke zomerkleurtjes te krijgen. Zoals de naam al zegt, is het super handig. Ik heb er meteen twee aangeschaft. Een zwarte voor mijn werktelefoon en een groene voor mijn privételefoon. Zo hou ik meteen mijn telefoons goed uit elkaar.

Oh nee! weer een barst!

draadloze oplader, opladers,

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de handigste ben. Er zijn door de jaren heen, heel wat telefoonschermpjes voorzien van een niet zo fraai spinnewebpatroontje. Een keert te hard laten stuiteren en ik moet weer door de barsten heen kijken. Maar ook een duik in de wc-pot en zelfs in een glas bier hebben wel eens het einde betekend voor mijn telefoon. Het is een stuk veiliger als ik mijn telefoon met een koord om mijn nek kan dragen. Niet meer even makkelijk in je kontzak met alle gevolgen van dien. Net zo makkelijk maar je telefoon gaat een stuk langer mee.

Altijd bereikbaar

Vorige week was het zo ver. Onze dreumes zette haar eerste stapjes. Het was nog allemaal wat wiebelig maar deze mijlpaal heeft ze toch maar mooi bereikt. Tijd om naar binnen te rennen en mijn telefoon te zoeken had ik natuurlijk niet. Ik ben dat ding altijd kwijt maar zeker met kleine kids is het zo leuk om je fototoestel altijd paraat te hebben. Als je hem gewoon bij je draagt, scheelt dat heel wat zoekuurtjes en ben je altijd bereikbaar.

Stijlvol en compact

De Hendy is er in twee modellen. De ‘Classic Hendy’ bestaat uit een transparante siliconen hoes met een koord. Wil je iets meer meenemen dan alleen je telefoon dan is er de ‘Sophisticated Hendy’. Deze bestaat uit een zwarte nylon hoes die ruimte biedt aan drie pasjes of contant geld. Het koord is verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er altijd wel één past bij jouw persoonlijke stijl. Mijn koord in de kleur Army Green, past perfect bij mijn zomercollectie. Het koord is in lengte verstelbaar en waterafstotend. Zo blijft het er goed uitzien. Je wil toch geen smoezelig touwtje om je nek hangen? Compacter dan dit kan je het niet krijgen!

Ideaal voor festivals en concerten

niet, hendy

Er stond eindelijk weer een festival gepland voor deze zomer. Vorig jaar wilde ik nog bij mijn baby in de buurt zijn en leek het me een heel gedoe om een lang weekend bij elkaar te kolven. Dit jaar zou ik los gaan! Helaas zitten festivals er voorlopig niet in. Maar mijn kaartje voor 2021 is “in the pocket!” De Hendy lijkt me ideaal voor op een festival. Meebewegend op de muziek kunnen je handen lekker de lucht in. Meer dan een telefoon en een bankpasje heb je niet nodig. Ook bij een concert is het heerlijk om zo min mogelijk bij je te hebben. Hoe fijn is het dan om een telefoon aan een koord. te hebben.

Altijd handig zo een Hendy

Het is nog maar net mei maar de eerste zomerse dagen liggen al achter ons. Zeker als het warm is, sleep ik graag zo min mogelijk mee. Lekker luchtig gekleed en verder weinig. Van de week ging ik met de meisjes een rondje fietsen. De kleinste voorop, Hendy om en de oudste achterop. Ideaal vond ook onze kleuter. Terwijl ik wachtte op mijn man die even de supermarkt in was, had ze mijn telefoon ontdekt en zat rustig een filmpje te kijken achterop. Daar was niet voor bedoeld maar wel zo makkelijk. De hele rit op mijn telefoon staren lijkt me geen strak plan maar soms is een filmpje verrekte handig.

Classic Hendy – €19,95
Transparant silicon case
Verschillende kleuren koorden

Sophisticated Hendy – €24,95
Zwarte harde nylon case
Verschillende kleuren koorden
+ Ruimte voor pasje (max 3), cash of bonnetjes


Delen vinden we super lief