Delen vinden we super lief

Al eerder schreef ik over mijn favoriete Case Logic laptoptas en in de blogbox van RVG media & impact met als thema back to work, zat een ander prachtig ontwerp uit de rijke Case Logic collectie. Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben is mijn credo en nam de tas dan ook gelijk in gebruik.

Met name nu ik mijzelf heb aangemeld voor de Self-made summit wil ik daar wel de blits maken als ambitieuze vrouw die meer wil halen uit haar carrière! Een eerste indruk kun je immers maar 1 keer maken.

Mijn vraag is dan ook gelijk: ‘Investeren jullie in jezelf en hoe presenteert je jezelf naar de buitenwereld?’ Voor mij is daar werk aan de winkel…

Case Logic, Life Simplified

In 1984 reed Case Logic-oprichter, Jamie Temple, door de bergen in Colorado, waar de rammelende cassettebandjes op de achterbank hem op een idee bracht. Hij knutselde twee opbergbakken in elkaar om dat probleem op te lossen waarbij het merk Case Logic werd geboren. Die innovatieve inslag is diep geworteld in het DNA van het merk. De muziek is wellicht veranderd, de technologie heeft zich verder ontwikkeld en het woord ‘mobiel‘ heeft een nieuwe betekenis gekregen.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en ontwikkelt het gedreven design team de meest ingenieuze producten die het makkelijk maken om elektronica, geluid én beeld overal mee naartoe te nemen. De populaire Case Logic Huxton 15.6” laptop Attaché is daar het bewijs van. Geheel in stijl “back to work’ waarbij mijn leven als werkende ambitieuse moeder vereenvoudigd zal worden.

Life, simplified

Case Logic staat voor een diversiteit aan producten waar wereldwijd dagelijks gebruikt van wordt gemaakt. En als je er op gaat letten, zie je het strakke design van de Case logic laptoptas veel om je heen. De gebruikers zijn modern, divers, vooruitstrevend en komen graag naar plekken die levendig, dynamisch en rijk zijn aan activiteiten en kansen. Case Logic professionals blinken uit in hun vakgebied en maken daarin graag het verschil. Ze werken vooral om te leven, niet om te werken.

Case logic huxton laptop attaché, balsam

Case Logic laptoptas Huxton 15,6” Attaché

De populaire Case Logic laptoptas Huxton Attache 15.6 inch beschermt jouw waardevolle laptop naar school, of werk. Het is gemaakt van een gemêleerde stof en is naast het stijlvolle, strakke design zeer populair omwille het draagcomfort. De Case Logic Huxton Attaché 15.6“ is verkrijgbaar in het zwart, Graphite en Balsam en te koop bij alle bekende online en offline winkels. Advies prijs 49,99.

Over Case Logic

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en ontwikkelt Case Logic tassen en koffers voor draagbare elektronische apparaten. Met producten zoals laptop- en cameratassen, tablethouders en rugzakken voor school, universiteit of werk combineert Case Logic kwaliteit en stijl met slimme oplossingen voor een actief leven in de stad.

Case logic laptoptas, life simplified, Case logic huxton laptop attaché, balsam

De tassen en koffers zijn ontworpen volgens het motto Life, Simplified. Ze beschermen favoriete elektronische apparaten en spullen, die toch heel toegankelijk blijven en zien er bovendien heel stijlvol uit. De producten worden wereldwijd op meer dan 100 markten verkocht. Case Logic maakt deel uit van Thule Group waarvan alle is terug te vinden op de website, Facebook, Instagram Youtube & het zakelijke Linkedin account.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief