Delen vinden we super lief

Case Logic werd opgericht in Colorado, VS en verschijnt overal ter wereld in het straatbeeld. Het is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in de rugzak, laptop tassen en sleeves producten categorieën en maakt het leven voor mij als forens en Young professional stukken makkelijker en georganiseerder. Ik geef toe dat ik soms best een chaoot kan zijn.

Het is me soms een potje zoeken naar mijn sleutels, kabels en power charger. Mijn collega gaf me recent een Case Logic accessoire kit en ik geef toe: moeders gaat georganiseerder door het leven, check de foto maar. Sindsdien ben ik meer om dit merk gaan geven. Een stoere, urban look & feel waar ik echt blij van word.

Case logic, Life Simplified

De laptoptassen, sleeves en accessoires hebben verschillende kenmerken, die je het leven makkelijker maken en er bovenal stijlvol uitzien. In mijn drukke baan, hectische geinsleven en soms chaotische agenda, is het een must om orde op zaken te brengen.

Dat begon bij een accessoire kit die al mijn opladers, draadloze oordopjes, powerbanks en pennen op 1 plek bewaren. En zowel mijn privé als zakelijke laptop moesten goed beschermd worden met een kwalitatieve laptop hoes met beschermende laag. En aangezien ik dagelijks van werkplek wissel is een ruime laptoptas rugzak ook een must. Alles opgeborgen op 1 veilige plek en er ook nog eens stijlvol bij lopen als ik van A naar B verhuis.

Life Simplified, is waar Case Logic voor staat en voor mij de basis van een georganiseerd werk-woon-gezin leven is gelegd. Het komt dus nog wel goed met deze ‘creatieve alles (denkende) kunner

Life Simplified

Case Logic heeft sinds 1984 een voortrekkersrol gespeeld in de mobiele technologie. Ze begonnen met opbergsystemen voor cassettebandjes. Ik heb ze zelfs nu nog boven op zolder liggen, voor mij pure nostalgie. Door de jaren heen hebben ze vele producten ontworpen om al je apparaten op één plek te bewaren met functionele, eenvoudige ontwerpen. Voortbouwend op dit erfgoed is Case Logic doorgegaan met het ontwikkelen van eenvoudige oplossingen die consumenten verbinden.

Brand identity en voordelen

Als we kijken naar de producten kun je zeggen dat ze een duidelijke boodschap overbrengen die in drie pijlers samen te vatten zijn.

* Oprechtheid

De Case Logic-producten zijn zowel stijlvol als functioneel, waar de ontwerpers een goede balans in hebben gevonden. Strakke details en verfijnd afgewerkt. En wist je dat ze maar liefst 25 jaar garantie bieden op hun assortiment. Niets is overdreven of onnodig, en alles is heeft een doel.

De producten zijn functioneel en stijlvol – niets meer of minder. Love it! En met mijn laptophoes blijf ik spelen. Het is van foam en het blijft leuk om er in te drukken. Het is een zacht ‘bedje‘ voor mijn laptop.

* Intuïtief

Als je een actieve levensstijl naleeft en veel onderweg bent, of van locatie wisselt, zijn de Case Logic producten perfect in gebruik. De producten zijn dan ook zeer intuïtief in ontwerp. Zonder na te denken grijp je naar je accessoires, laptop, device of notitieboek. Alles loopt qua plek waar het zou moeten zijn. Dat was met mijn andere tassen wel anders, ohboy wat heb ik vaak moeten zoeken naar mijn spullen.

* Kwaliteit

De moderne Case Logic producten zijn dol op kwalitatieve materialen en maken geen compromissen om hier aan onder te doen. Duurzaam, overal toepasbaar en functioneel, de producten zijn gemaakt om elke dag in gebruik te nemen.

De Case Logic laptop hoes, rugzak en accessoires kit stelt mij in staat om zorgeloos en gemakkelijk verbonden te blijven met mijn professionele als sociale netwerken. En dat op mijn werk, thuis en onderweg. Dat geeft rust, voelt vertrouwd en maakt mijn leven als professional stukken makkelijker.

Doelgroep

Technologie is een integraal onderdeel van mijn leven en ben er dagelijks bewust en onbewust mee bezig. In de ochtend pak ik mijn spullen bijeen en manlief dropt mij op mijn werkplek in het Dali gebouw in Zuid Oost.

Het advies is om thuis te werken, maar ik prijs me rijk om drie dagen in stilte een eigen werkplek te hebben zonder afleidingen en in de verte toch reuring met drie andere aanwezigen. Case Logic snapt dat mijn laptop, accessoires, tablet en gear veilig (en in stijl) vervoerd kan worden.

Overdag ben ik vrijwel non-stop verbonden met diverse online en offline netwerken. E-mail, Whatsapp, sociale accounts, Linkedin en op professioneel gebied is mijn laptop de verbinding met de rest van de wereld en het team in Zweden. Door de integratie van technologie kan ik meer uit vergaderingen, activiteiten en werkbezoeken halen. Je begrijpt dan vast dat mijn laptop en telefoon soort van heilig is.

Of je nu op zoek bent naar een tablethoes, of de flexibiliteit wenst van een universele hoesmaat, deze duurzame hoezen beschermen je tablet zowel tijdens het werken als onderweg.

Al wil ik wel aangeven dat ik echt werk om te leven en niet om te werken. Wat ik dagelijks doe geeft me zoveel voldoening en plezier waardoor het niet als werken aanvoelt. En zolang ik het verschil kan blijven maken in de dingen die ik doe, streef ik mijn geluk na. Volg je hart is mijn advies, dan volgt de rest vanzelf!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief