Delen vinden we super lief

Mijn privé telefoon abonnement loopt af en aangezien er een 2e werk telefoon is, overweeg ik een Sim Only abonnement. Want waarom zou ik hoge maandelijkse lasten accepteren, terwijl het voordeliger kan op een simpele wijze? Een nieuwe telefoon is niet nodig en dus ben ik gaan struinen voor de beste aanbieding. En ook voor mijn bijna tiener in huis ben ik op zoek naar een slim abonnement waarbij ik vaak werd gewezen op een Sim only. Ik heb immers nog aardig wat mobieltjes thuis liggen die best een tweede leven kunnen krijgen.

lions, lions nederland, lidmaatschap, elitair, elite

Sim Only

Na kijken en vergelijken heb ik me laten overtuigen door een Sim Only abonnement van Simpel. Naast de beste prijs wordt het op veel vergelijkingssites regelmatig genoemd als aanbieder met het best geteste mobiele netwerk. Het is namelijk over genomen door T-Mobile en laten ze een spot-on netwerk hebben. Supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met 4G-internetsnelheid zijn mijn wensen en daar voldoet het aan. En bovendien maximale controle over mijn kosten dat ook wel fijn is.

Niet zo zeer voor mezelf, dat weet ik binnen de perken te houden, meer voor mijn zoontje die (nog)geen idee heeft wat het kost. Het overstappen baarde me nog wel zorgen aangezien ik graag een aanbieder kies met nummerbehoud. Die onrust werd al snel weggenomen, dat bieden ze bij Simpel aan, fioeuw!

Simpeler kan niet met Sim Only

Sim Only, Simpel

Provider Simpel heeft geen eigen netwerk. waarbij de klanten gebruikmaken, vaak zonder het te weten, van het netwerk van T-Mobile. Het bereik en dekking is dus net zo goed als wanneer je gebruik zou maken van T-Mobile. Het enige verschil is dat het veel voordeliger is en laat ik daar nu als een blok voor zijn gevallen.

Bij een sim only abonnement kies je voor een abonnement met een simkaart. Je krijgt hierbij dan dus geen telefoon. In mijn geval ook niet nodig aangezien mijn mobiel nog prima werkt. Je kunt vervolgens kiezen uit hoeveel MB’s je wilt, hoeveel belminuten en hoeveel sms’jes voo jou geschikt is. Ook kun je bij je abonnement heel eenvoudig een plafond instellen zodat je zeker weet dat je nooit meer dan een door jou ingesteld bedrag boven je bundel uitkomt. En heel eerlijk, privé bel ik niet veel en gebruik mijn mobiel meer voor social media, Whats app, mijn e-mails en om foto’s te maken. Voor elk wat wils dus.

hendy, iphone 12, telefoon, 5g, Sim Only

Tot slot

Al met al is het dus simpel, zonder allerlei toeters en bellen. Je kunt heel makkelijk je abonnement maandelijks verhogen of verlagen zodat je altijd het goedkoopste abonnement hebt dat op dat moment geschikt voor je is. Via een app heb je altijd inzicht in je verbruk en kan ik ook mijn zoontje goed volgen. Het is meer voor mijn gemoedsrust dat hij van hockey naar huis kan fietsen en in geval van nood me kan bellen. Veel gebruiken zal hij het nog niet echt. En jij? Ga je iedere keer voor een nieuw mobiel, of kies je ook voor Sim only?

Sim Only, hockey, AMHC, sportclub, hockey apeldoorn, hockeyclub, apeldoorn, ordenbos, sportclubje

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief