Delen vinden we super lief

libeert chocolade, sinterklaas, sint, cadeau, chocolade, Hasbro’s 13 leukste cadeautips voor Sinterklaas

Bijna op magische wijze zijn ze van de ene op de andere nacht weer in de supermarkt verschenen: de pepernoten! Hét ultieme teken dat Sinterklaas is gestart met de voorbereidingen voor zijn lange (stoom)boottocht. Met het opstellen van zijn boek en het bepalen wie welk cadeautje krijgt, is de Sint wel maanden bezig. Afgelopen jaar slaagde hij er in dankzij heel veel speelgoed tips. Ook dit jaar helpen wij hem een handje helpen door alvast ons verlanglijstje op te stellen! De kidneren hebben de speelgeodboeken erbij gepakt en het verlanglijstje is nauwkeurig saemngesteld. Met onderstaande tips kom je vast een heel eind!

13 cadeautips voor Sinterklaas

De volgende 13 cadeautips voor sinterklaas van Hasbro bieden heel wat inspiratie voor de feestdagen. We zijn zelf gezwicht voor enkele items waar de kinderhartjes zeker sneller van gaan kloppen! Oh, kom er eens kijken…!

 1. Play-doh superkleurrijk café

Hasbro’s 13 leukste cadeautips voor Sinterklaas

Met deze Playdoh set kun je met je fantasie alle kanten op! Je kinderen kunnen hun eigen café en creatieve Play-Doh-drankjes maken op hun eigen manier! Vul een beker bij de speelgoed-koffiemaker met Play-Doh-klei en zet hem door naar het toppingstation, waar je nepslagroom kunt toevoegen. Het zorgt voor uren speelplezier waardoor deze set ook favoriet werd van mijn zoontje! Als echte barista kan je ook talloze Play-Doh koekjes, cupcakes en donuts maken en kan je koffie, thee, frappés of smoothies aan je klanten meegeven voor onderweg in de doorzichtige bekers en meeneemtray. Heel leuk om ook samenspel te stimuleren! Wij zijn hier fan van!
Leeftijd: 3+ | Adviesprijs: € 44,99

2. Play-doh ultieme ijscowagen

IJsjes kun je toch ook gewoon in de winter eten! Met deze levensgrote ijscowagen kun je jouw zoetste dromen waar maken. In het softijs-serveerstation maak je talloze traktaties om te versieren met de Play-Doh-strooiselmaker en snoepgoedvormpjes. Klanten kunnen betalen bij de kassa waardoor het interactief speelgoed is. De kassageluiden en leuke muziekjes kunnen natuurlijk niet ontbreken dat voro gegarandeerd veel speelpret zorgt. Heel leuk in combiantie met de eerste tip zodat je kinderen leuk samen kunnen spelen!
Leeftijd: 3+ | Adviesprijs: € 124,99

Hasbro’s 13 leukste cadeautips voor Sinterklaas

 3. Play-doh zoom zoom stofzuiger en opruimen

Soms is het fijn om er een lekker zooitje van te maken en de creativiteit zijn vrije gang te laten gaan. Je kunt hier vervolgens een educatieve draai aan geven met de Zoom Zoom speelgoedstofzuiger. Hiermee zuig je echte stukjes Play-Doh op, zodat alles weer snel opgeruimd is. Duw de stofzuiger vooruit en zie hoe hij stukjes klei verzamelt in het lege potje binnenin, die je daarna opnieuw kan gebruiken. Dit is echt een uitkomst en iedere moeder wordt hier absolut blij van! Met extra schoonmaakspullen, zoals een nepspuitflesje en een borstel, kan je alles nog eens extra spiksplinterschoon maken.  Met Ppay-doh spelen wordt op deze manier steeds leuker!
Leeftijd: 3+ Adviesprijs: € 27,99

4. Peppa pig: peppa’s clubhuis

Voor de kleine Peppa Pig en Kelly Konijn fans is dit speelhuis een absolute aanrader. Door de muur te draaien kunnen de figuurtjes verschillende avonturen beleven. Je kunt daardoor zowel bakkertje of winkeltje met Peppa en Kelly spelen. Het clubhuis heeft ook een glijbaan en schommel voor nog meer buitenplezier.
Leeftijd: 3+ Adviesprijs: € 57,99

 5. Peppa pig: peppa’s camper

En na het vele spelen kan Peppa met haar familie ook op vakantie gaan. Met deze toffe camper gaat hun fantasie absoluut de vrije loop nemen. Druk op het stuur en hoor muziek uit de serie en de bekende Peppa-zinnetjes als “Zijn we er al bijna?“. Eenmaal aangekomen op de kampeerplek kan je de camper ombouwen tot een huis met meerdere verdiepingen. Maak het avondeten klaar in de beweegbare keuken, zet de familie rond het kampvuur en geniet samen van de sterrenhemel. Dit is vanaf drie jaar tot op latere leeftijd een fantastisch cadeau!
Leeftijd: 3+ Adviesprijs: € 67,99

6. Cluedo escape – verraad in Swaenesteyn slot

Hasbro’s 13 leukste cadeautips voor Sinterklaas

Je bent te gast in het slot van Dr. Swart als je opeens een gil hoort, het licht uitgaat en je Dr. Swart dood aantreft! Werk samen om uit het kasteel te ontsnappen en te ontdekken wie Dr. Swart heeft vermoord, waar dat gebeurde en met welk wapen. Verplaats je pion over het spelbord terwijl je speurt in het slot, puzzels oplost, nieuwe kamers ontgrendelt en aanwijzingen verzamelt. Kan jij ontsnappen en, belangrijker nog, de verrader ontmaskeren?
Leeftijd: 10+ Adviesprijs: € 22,99

 7. Monopoly wereldreis

Monopoly is altijd een goed idee en met deze editie ontdek je spannende reisbestemmingen. Koop bestemmingen, haal je reisdoelen en bestempel het spelbord met je pionstempel om te winnen. Tijdens het spelen leer je leuke weetjes over allerlei plekken op de wereld en weet ik zeker dat je wanderlust zal opkomen. Met de speciale reisjournaalkaarten kan je bovendien leuke herinneringen maken die je in volgende spellen weer kunt gebruiken! Als dit niet jouw Monoploy versie is, dan is er absoluut een Monopoly serie die je wel aanspreekt! De keuze is reuze!
Leeftijd: 8+ Adviesprijs: € 35,99

8. My little pony: sunny’s lantaarn

Op mijn dochter haar verlanglijstje stond de My little Pony sunny’s lantaarn. Hiermee ontdekken kinderen de mysterieuze geheimen van Sunny’s magische lantaarn.

Je kunt aan de sleutel onderaan draaien om de lantaarn te laten oplichten. De magie zit in de kristalvormige balletjes die je eruit kunt laten rollen. Met de kristallen kun je vervolgens het lantaarnlicht van kleur laten veranderen waardoor mij dochter het graag als nachtlampje gebruikt! Er is daarnaast een verrassing verborgen in elk balletje waarmee Sunny gestyled kan worden
Leeftijd: 5+ Adviesprijs: € 32,99

 9. Furreal: cinnamon pony

Voor de kinderen die fan zijn van dieren en pony’s is Cinnamon Mijn Styling Pony een top cadeau! Cinnamon knipoogt naar je en beweegt haar oren, hoofd en hal. De pony reageert als ze gevoerd wordt of als je haar rug, wangen of snuit aait. Dit is een perfect alternatief voor eechte pony Ze maakt blije geluidjes en haar wangen gloeien soms! Ook kan je haar borstelen en stylen met allerlei mooie accessoires (26 in totaal), inclusief vier glinsterende hoefijzers en een bloemenkroon. Als je het lief vraagt, zingt ze zelfs een slaapliedje voor je.
Leeftijd: 4+ Adviesprijs: € 119,99

10. Marvel spider and his amazing friends

Met de Mavel spider kun je erop los slingeren met Spidey en zijn geweldige vrienden! Deze superhelden-speelset met licht en geluid verandert van een supersnel rijdend voertuig in een grootse commandotoren van wel 60 cm hoog! Dit gaan de stoere kinderen onder ons heel leuk vinden! Vanuit het commandocentrum plan je alle Spidey-missies en geef je je eigen spectaculaire shows met alle meegeleverde muzikale accessoires samen met de Amazing Friends. Slinger aan de webarm op weg naar je nieuwe avontuur en grijp de slechterikken met de webbumper! Dit is leuk!!
Leeftijd: 3+ Adviesprijs: € 114,99

 11. Nerf Elite 2.0 Motoblitz

De rits aan cadeau tips is nog niet ten einde. De Nerf Elite 2.0 Motoblitz CS-10 is een semi-automatische blaster met 2 verschillende manieren om te blasten. Je kutn de trekker overhalen om één dart uit het magazijn af te vuren, maar ook 6 darts is mogelijk! Beweeg dan de hendel aan de onderkant snel heen en weer en druk op de Blitz knop om 6 tegelijk af te vuren. Hier gaat mijn oudste zeker warm voor lopen!
Leeftijd: 8+ Adviesprijs: € 59,99

Avontuurlijke cadeautips voor Sinterklaas

12. Nerf ultra speed

En als bovenstaande Nerf nog niet stoer genoeg is, tippen we je met plezier op de snelstvurende Nerf Ultra-blaster ooit! De Ultra Speed haalt snelheden tot wel 7 darts per seconde waarmee je tegenstanders bliksemsnel uitschakelt. Deze volledig gemotoriseerde blaster heeft twee magazijnen voor 12 darts waarmee je een dozijn darts achter elkaar uit 1 magazijn kunt lanceren. Laad het tweede magazijn vervolgens nog een keer om weer 12 af te vuren! De blaster komt met 24 Nerf AccuStrike Ultra-foamdarts, de meest nauwkeurige Nerf Ultra-darts die er zijn.
Leeftijd: 8+ Adviesprijs: € 84,99

 13. Jenga maker

Speciaal voor de bouwmeesters is de jeans maker een favoriet in deze lijst vol cadeautips voor Sinterklaas! Bij deze Jenga-variant speel je in teams die tegelijkertijd zo snel mogelijk moeten bouwen. Iemand uit het team trekt een kaart en vertelt aan de teamgenoten hoe er gebouwd moet worden. Er zijn wel spelregels aan verbonden want je mag niet spieken, wijzen of gebaren maken. Het eerste team dat het bouwwerk goed afbouwt, wint de ronde – en met genoeg overwinningen win je het spel. Superleuk en bovendien interactief!
Leeftijd: 8+ Adviesprijs: € 29,95

Tot slot

Hopelijk hebben deze cadeautips je inspiratie gegeven voor het geweldige seizoen dat komen gaat! Met zowel sinterklaas, kerst, of de vele verjaardagen op onze agenda zijn wij voorzien van de beste cadeautips! Alvast hele fijne feestdagen gewenst vanuit huize Olivette

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief