Delen vinden we super lief

Toy Story fan opgelet! Je favoriete speelgoed is terug! Deze kleurrijke, gezellige film gaat verder waar Toy Story 3 is geëindigd. Sheriff Woody en Buzz Lightyear hebben een nieuw plekje om te wonen gevonden nadat Andy naar de universiteit ging. Ze maken nieuwe vrienden met ander speelgoed, waaronder met Vorky. Woody & Buzz nemen Vorky mee op een roadtrip om te laten zien hoe het leven als speelgoed is. Mijn kids zijn er dol op en ook met Disney on Ice hopen ze hun vriendjes iedere jaar weer te spotten.

De wondere wereld van speelgoed

Toy story 4

Het verhaal gaat weer verder waar het is gestopt en zal de fantasie van de kinderen weer optimaal prikkelen. Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn focus is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s ‘knutselproject’, genaamd Forky, zichzelf als “vuilnis” ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Een lief, vrolijk verhaal die weer origineel is neergezet!

* Trailer nederlands gesproken Toy Story 4

Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Bo heeft een avontuurlijk karakter gekregen na jaren alleen op pad geweest te zijn. Dat staat in schril contrast met haar breekbare porseleinen buitenkant. Woody en Bo komen erachter dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, en ontdekken al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken. Een leuke familie film om met het gezin te bekijken!

Ook zal er een rits aan fijne vrienden, knutsel en stickerboeken verschijnen van Deltas

TOY STORY-TRIVIA:

  • Wist je dat de eerste Toy Story uitkwam op 22 november 1995? Dit is tegelijkertijd de allereerste film die volledig met computeranimatie is gemaakt. In Amerika was het de meest succesvolle film van 1995. De film kreeg drie Oscarnominaties en twee Golden Globes-nominaties.
  • Een ander leuk feitje is dat Toy Story 2 de allereerste film is die volledig met digitale technologie gemaakt, gemastered en vertoond is. Daarnaast was het de allereerste animatie-vervolgfilm die meer opbracht dan zijn voorganger. Deze film brak zelfs bioscooprecords in onder meer Amerika, Groot-Brittannië en Japan. In Amerika werd het zelfs de meest succesvolle film van 1999. In de categorie Comedy en Musical won de film zelfs een Golden Globe voor Beste Speelfilm De film won ook een Grammy® voor Beste Song voor Randy Newman’s When She Loved Me. Een prachtig liedje over je favoriete knuffel

When she loved me

  • En in 2010 won Toy Story 3 Oscars® voor Beste Aanimatiefilm en voor Beste Originele Song (Randy Newman’s We Belong Together). De film won daarnaast een Golden Globe® en een BAFTA voor Beste Animatiefilm. Het werd ook de tweede Pixar-film die genomineerd werd voor Beste Speelfilm. Daarna is het na The Incredibles 2 ook de op-één-na-meest succesvolle Pixar-film ooit. Een rits aan prijzen
Toy Story 4, disney

Cast

Toy Story 4 is geregisseerd door Josh Cooley (Riley’s First Date) en geproduceerd door Jonas Rivera (Inside Out, Up) & Mark Nielsen (co-producer Inside Out). Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 in de bioscopen te zien.

Disney on Ice ijsshow, toy story 4
Je favoriete vriendjes ©Disney/© Feld Entertainment

Stemmencast: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Maddie McGraw, Christina Hendricks, Jordan Peele, Keanu Reeves, Ally Maki, Jay Hernandez, Lori Alan, Joan Cusack, Bonnie Hunt, Kristen Schaal, Emily Davis, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Blake Clark, June Squibb, Carl Weathers, Lila Sage, Don Rickles, Jeff Garlin, Maliah Bargas-Good, Jack McGraw, Juliana Hansen, Estelle Harris
Regisseur: Josh Cooley
Producenten: Mark Nielsen, Jonas Rivera

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief