Delen vinden we super lief

Disney on ice betoverende werelden verjaardagDisney on ice magischOp 15 december waren wij aanwezig bij de magische première van Disney on Ice “BETOVERENDE WERELDEN” De Disneyhelden presenteerden de mooiste momenten uit het Disney universum tijdens deze betoverende show op het ijs. Dit jaar staan de sterren uit Toy Story, De kleine zeemeermin, CAR’s & Frozen centraal. De shows zijn te zien in Ahoy Rotterdam, Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI.

Familie uitje Disney on iceDisney on ice betoverende werelden verjaardag Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Hoe kan ik mijn verjaardag nu beter vieren dan met mijn gezin bij Disney on Ice en er een nacht bij te plakken. Ik heb vrij genomen en in de middag reisden we richting Rotterdam. We verbleven voor het eerst bij StayOkay in Rotterdam in de toffe kubuswoningen. We hebben de kaartjes van Disney on Ice al enige tijd in huis en de kindje konden niet wachten tot het zover was. Het was een en al gestuiterd bij ons thuis.Disney on ice magisch

Gerelateerde blog: Disney On Ice presenteert “BETOVERENDE WERELDEN`. Je favoriete karakters komen tot leven

Spektakel Disney on ice

De show van opende met Minnie en Mickey waarna de hele cast van Toy’s Story het ijs betrad. Er werd betoverend en knap geschaatst. Ik doe het ze niet na, jeetje. Mijn kindjes hebben deze Disney film nog niet gezien, maar konden het verhaal goed volgen. De kostuums waren kleurrijk en magisch.Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Na dit spektakel gingen we ‘diep in de zee’ met de kleine zeemeermin. Het waterparadijs hadden ze prachtig weergegeven en de doeken waren net echte golven. Prachtig om te zien. Vooral toen alle karakters op het ijs verschenen, wist je niet waar je kijken moest. De grootste sterren en idolen van mijn kinderen vlogen voorbij en ik zag hun oogjes glinsteren en hun glimlach steeds groter worden bij alle Disneymagie.

De pauze van Disney on ice werd ingeleid door Mickey en Minnie zodat papa iets lekkers kon gaan halen met kleine Yvette. Ik nam de show kletsend door met Olivier. Hij vond het maar wat tof, maar toch wachtte hij op CAR’s dat vond hij gewoon te lang duren ;-D Ieder zijn favoriet immers ;-D

Na de pauze

Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Na de pauze kwam de wens van Olivier al heel snel uit. Bliksem McQueen kwam samen met Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s CAR’S over het ijs scheuren. We zagen ook geen berijder zitten dat Olivier maar wat spannend vond. De helden zorgen voor veel spanning en sensatie tijdens de Disney on ice show. De pretoogjes van mijn zoontje was onbetaalbaar.

Frozen

En al snel volgde de opening van het volgende spektakel en tegelijkertijd ook slotakkoord. We maakten kennis met de figuren uit Frozen in het koninkrijk Arendelle. Alle bekende liedjes krijgen we te horen met uiteraard veel special effects. Van tijd tot tijd sneeuwt het boven het ijs en laat Elsa haar krachten zien met vuurwerk en pirouettes op het ijs. Naast Anna en Kristof, zien we natuurlijk ook Olaf en Hans. Mijn zoontje was wel teleurgesteld dat Sven nergens te bekennen was. Hij had nog wel zijn rendier outfit aangedaan. Ik kwam ermee weg, door te zeggen dat rendieren niet over het ijs mogen.

OutfitDisney on ice betoverende werelden verjaardag Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Bij de Nederlandse première van ‘Disney on Ice Betoverende werelden” had de halve zaal een Elsa of Anna jurkje aan. Ik zag er zelfs een aantal kindjes met een pruik. Hartverwarmend om te zien wat voor een impact de kaskraker Frozen op deze Disney fans heeft. Ook mijn kinderen hebben uiteraard matching verkleedkleren uit de verkleedkist getrokken. Yvette haar roze prinsessenjurk en Olivier zijn rendier outfit.

Opmerkelijk

Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Wat mij verbaasde is dat er ter plekke geen outfits gekocht konden worden. Dat zou meer geld in het laatje brengen dan de over geprijsde merchandising. Ik zag een toverstaf voor 22€, een knuffel voor 16€ en een pet voor 25€ Ik vind mijn kids heel lief, maar die prijzen waren me ietwat te hoog. Een klein bakje popcorn voor 4€ kon er heus wel van af. En natuurlijk het biertje voor 4,50€.

De show gaat om het schaatsspektakel met rondzwierende schaatsers. Die souvenirtjes zitten in onze herinnering en uiteraard maakte ik onderstaande impressie video die de kinderen over en over bekijken.

Videoimpressie Disney on Ice

In de show worden we verwend met de ene na de andere, Lutz, axel of rittberger.  De schaatsers hebben bewonderenswaardige schaatstalenten die het met de outfits tot een heus spektakel weet te maken. In alle 4 de verschillende settings hebben ze mij weten te imponeren.Disney on ice betoverende werelden verjaardag Disney on ice betoverende werelden verjaardag Disney on ice betoverende werelden verjaardag Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Het publiek trakteerde de schaatsers terecht op veel Oohs en Aahs…. Het mooiste was nog wel de kindjes achter mij die heel hard meezongen met “Let it go”

Je mama-hart maakt dan echt een sprongetje. Het is echt knap wat de schaatsers hier vertonen. Toen Anna tevoorschijn kwam, ging Yvette stralen en op het randje van haar stoel zitten. Ik weet niet wat magischer was; het bekijken van de show of het bewonderen van de pretoogjes van mijn meisje die meezingt met de wereldhit ‘Laat het los’.

“Note to myself: ” Blijf de wereld zien vanuit de ogen van een kind”

Disney on ice betoverende werelden verjaardag Conclusie Disney on ice

Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Disney on ice betoverende werelden verjaardag

Met de grootteske finale en veel applaus namen we afscheid van een prachtige show met bijzondere variaties in figuren, kostuums, special effects en magische momenten. Bij de show kom je ogen en oren te kort bij alle kleurrijke outfits en karakters. Dit is wat Disney magisch maakt.

Het was een avondvullend programma en ook de Disney-iconen Mickey, Donald en Goofy hebben we gespot. Ik had me geen betere avond kunnen indenken dan met mijn grote liefde en kindjes.

Sweet Dreams in StayOkay

StayOkay Rotterdam

Die avond struinden we met zielsgelukkige kindjes richting ons verblijf in het StayOkay in Rotterdam. Mijn verjaardag kon niet beter eindigen. De kindjes klommen giechelend in hun stapelbed. Dit vonden ze maar wat spannend. We sliepen voor het eerst in een familie kamer en kletsten nog wat na.

StayOkay RotterdamPapa en mama dronken nog even een drankje aan de bar in het hostel. De kinderen vielen al snel in slaap hoorden we via de digitale Babymonitor. Terwijl de kindjes in dromenland lagen, hadden papa en mama een moment samen. We dronken speciaalbiertjes, kletsten bij en we keken terug op een fantastisch leuke dag. We voelden ons weer jong als bijna veertigers tussen de jongeren. We waren verstandig en kropen niet al te laat in ons bedje. We wilden natuurlijk wel weer fris en fruitig aan het ontbijt zitten met de kleintjes. StayOkay Rotterdam

We hebben genoten! We raden Disney on Ice absoluut aan als je Disney fans thuis hebt zitten. En als je de mogelijkheid hebt om er een nachtje aan vast te koppelen is StayOkay een absolute aanrader!

Gerelateerde Blog

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

StayOkay Rotterdam


Delen vinden we super lief