Delen vinden we super lief

Het is een eeuwenoude discussie over het autorijden. Wij krijgen er stiekem geen genoeg van, Candice Jolly al helemaal niet. Want wie rijdt er nou beter, mannen of vrouwen? Er wordt altijd beweerd dat mannen ‘gewoonweg’ beter kunnen autorijden.

Je begrijpt dat onderzoekers van een verzekeringskantoor uit onderzoeken anders beweren. Er liggen onderzoeken op de plank die aantonen dat vrouwen écht wel beter rijden dan mannen! Wist ik uiteraad al lang…En zo is het ook bij de Monster Jam…

Girlpower

Monster Jam-shows werden net als bij andere motorsport evenementen gedomineerd door mannen. Maar vrouwen, waaronder Candie Jolly winnen terrein in de stoere Monster Jam-wereld. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement zie je trucks met namen vol testosteron. Wat dacht je van ‘Grave Digger, EarthShaker en Megalodon‘. Ik ga ook een poging wagen als ik dat lees. VETCOOL Want mijn manlief geeft we ltoe dat ik beter ben in snelheid en inparkeren, dus ach waarom neit in zo’n toffe ride, want check die moves die Candice Jolly maakt in onderstaande video.

Candice jolly is voornamelijk mama

Candice Jolly is één van de bekendste Monster Jam drivers en is vooral een moeder. Ze weet als geen ander hoe ze moet multitasken. Bijna 20 weekenden van het jaar zit ze achter het stuur van de truck Monster “Mutt Dalmatian” Daarnaast is Jolly moeder van een 11-jarige zoon Chase, partner van collega Monster Jam Max-D-coureur Neil Elliott, restaurant manager, go-kart baan eigenaar én makelaar. Een multi-taskende vrouw houd er heel veel banen op na, zoals een echte multi-taskende moeder betaamt.

CANDICE JOLLY: MOEDER EN MONSTER JAM TRUCK DRIVER

Als je de naam ‘Candice Jolly‘ op Youtube zoekt, zul je haar 15 meter door de lucht zien vliegen in een truck van maar leifst 4500 kilo. Jolly, moeder en voormalig schoonheidskoningin, rijdt in een Monster Jam truck waar je U tegen zegt. En extr a leuk, ze komt op 30 juni naar Rotterdam voor Monster Jam. En uiteraard proberen we om met deze inspirerende vrouw op de foto te komen tijdens de Pit Party

Lees ook: MONSTER JAM ® is terug in de Kuip Rotterdam met bulderende motoren
  • Inspirerende vrouw

Candice woont op een landgoed van 26 hectare in Florida en is ook nog de drijvende kracht achter de non-profit organisatie Showtime Riding Academy & Rescue, die exotische dieren redt en daarnaast therapeutische paardrijden biedt voor kinderen met autisme en het syndroom van Down. Dat is toch helemaal te gek!

Video

“Ik draag veel verschillende hoeden.” “Zoals elke moeder ter wereld, jongleer je ermee en maak je gewoon tijd voor alles wat belangrijk is op dat moment,” aldus Jolly.

Candice komt uit een familie bij wie het autorijden in het bloed zit. Zoals haar oma die in de jaren vijftig in moeras buggy’s reed, haar moeder en stiefvader, die nu nog steeds racen, en haar vader die aan dragracing doet. Dat is toch te gek. Ik herken dit als meisje van een Parijs-Dakar rijder waarbij ik als klein meisje op zeer veel crossmotor wedstrijden en evenementen hebt doorgebracht.

  • Jongens tegen de meisjes

Op achtjarige leeftijd begon ze go-karts en in 2007 begonnen Candice en haar zus Courtney op het Monster Jam-circuit. In die tijd was Jolly één van de twee vrouwelijke deelnemers. “We waren heel lang maar met z’n tweeën en toen begonnen er eindelijk meer meisjes mee te doen,” zei ze. “Dit jaar zijn er 10 van ons die het opnemen tegen ‘de jongens’ … we really kick some boys’ butts.”

“Monster Mutt Dalmatian is de enige truck die ik rijd,” zei Jolly. “Het is een gigantische puppy van 10.000 pond met een kwispelende staart, wapperende oren en een tong die in en uit gaat; het is schattig en kinderen zijn er dol op.”

  • Wow factor

“Elke show heeft nieuwe elementen en obstakels en elke deelnemer is continue op zoek naar die wow-factor. Hierdoor proberen ze altijd nieuwe manieren te vinden om indruk te maken op de Monster Jam-fans.” Candice Jolly en Monster Mutt Dalmatian zijn op zaterdag 30 juni te zien in Rotterdam tijdens de Pit Party en de Monster Jam show. Op de website van MonsterJam.nl vindt je alle informatie.

Een inspirerende vrouw die het kaas niet van haar brood laat eten. tof en we kijken uit naar de Monster Jam. Deze vrouw weet alles goed te multi-tasken

Lees ook: Rolverdeling in huis, hoe hebben jullie het verdeeld. De gemoederen lopen hoog op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief