Delen vinden we super lief

nerfBeleef het ultieme NERF-avontuur met de nieuwe blaster uit in de N-Strike Elite serie :de NERF N-Strike Elite Infinus. Te gaaf voor de echte Nerf fans aangezien deze nog sneller, leuker én doelgericht is met coole features! Het blaast je gegarandeerd van je sokken. Daarnaast gaan de harten van onze mannen hier heel snel van kloppen. Manlief heeft zelfs Nerf party’s op zijn werk georganiseerd op de IT afdeling. Lachen en gieren geblazen. En onlangs heb ik van vrienden gehoord dat ze thuis Nerf-party’s organiseren en elkaar beschieten in huis.  Je begrijpt dat wij hen nerf-guns hebben gegeven op hun housewarming party.

NERF N-Strike Elite Infinus: De meest geavanceerde NERF blaster ooit!

Deze Nerf blaster is volledig geautomatiseerd met een ruime voorraad van 30 darts in het enorme, volautomatische  magazijn dat onder de blaster hangt. Er zit een ‘snel-laad technologie’in waarmee je het magazijn kunt vullen terwijl je in volle actie bent. Het werkt op batterijen dat is wel belangrijk om te weten. Zorg dus voor voldoende voorraad zodat je ongestoord kunt spelen. Tijdens de persdag van Hasbro heeft Olivier het mogen uitproberen waarna zijn zusje het ook graag uitprobeer de. Ze vonden het maar wat stoer en spannend! “Dit is vetcool mam” riep mijn zoontje blij.

nerf

Het magazijn is berehandig, want als je eenmaal goed in de weer bent, wil je niet stoppen. Het concept is eenvoudig; je legt de darts bovenin in de blaster en je Infinus ‘zuigt’ ze op en plaatst ze automatisch in het magazijn. Het maakt hierbij niet uit of je ze ‘head first’ of andersom plaatst. Ook wel fijn op het heetst van de strijd.  Je kunt ‘Laden en schieten” tegelijk! Geniaal ! De pijltjes vliegen er in mega tempo uit!

  • Elite darts

Het is helemaal handig dat je zo snel wordt bijgeladen tijdens spannende missies, waarbij je de doelen snel moet uitschakelen. De ‘Elite darts’ worden namelijk onafgebroken gelanceerd. Het doelwit was nog nooit zo makkelijk te raken! Ik weet wel wat op het verlanglijstje komt te staan van manlief. Samen met de twee jochies zie ik het al helemaal voor me dat ze nerf schietend door de woonkamer heen banjeren. Al moet ik bekennen dat het vooralsnog een stapel bekertjes is waar ze op mikken.

Buitenspelen 2.0

Kinderen spelen steeds minder buiten is gebleken uit recent onderzoek. We hebben al het boek “alle kinderen naar buiten‘ dat ons veel buitenspel inspiratie geeft! Wat ons betreft is dit ook een ideale manier om je kids buiten te krijgen. Ze rennen er op los en hebben plezier voor tien! nerf

Tip

Leeftijd: 8+ | Consumentenrichtprijs: € 95,95

Let op: In de Nerf Infinus horen 4 D/LR20 batterijen. Deze dikkere batterijen worden er niet bij geleverd. Ze zijn vrij zwaar waardoor het voor mijn kleine bandito’s nog net iets te zwaar is om met 1 hand te bedienen. Maar dit komt vanzelf goed.

Video persdag

Tijdens de persdag van Hasbro mocht kleine Olivier de Nerf uitproberen en dit vond hij maar wat tof!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!

 

 

 

 


Delen vinden we super lief