Delen vinden we super lief

NiBo Kleding is een kei in het personaliseren van bedrijfskleding en promotieartikelen. En ook heeft NiBo onze sport shirts, jassen en Case logic tassen bedrukt van mijn dochter haar hockey team. Als voetbal en hockeymoeder kan ik me actief inzetten als vaste weekend vrijwilliger, coach, of trainer omwille de hectische planning met drie sportende kinderen en een internationale baan. De hockey borrel en hockey kleding personaliseren doe ik dan wel met veel plezier. Mijn rol is dan ook wel ‘regeltante‘.

Hockey kleding personaliseren

Afgelopen twee jaar brachten de gepersonalsieerde hockey outfits eenheid en trots in het team, terwijl ze ook functioneel en stijlvol zijn. Als de meiden op het veld arriveren of als ze in een groepje fietsen, ziet het er zeer professioneel uit en het vormt voor eenheid. Het dragen van dezelfde kleding en rugtas als een team is geweldig weet ik uit ervaring en wel hierom:

Case, logic, sport simplified, liefesimplified, de beste laptoptas, laptopsleeve, hockey, rugtas, Case logic, Hockey kleding personaliseren

1. Teamgeest

Het dragen van dezelfde kleding versterkt de teamgeest en creëert een gevoel van saamhorigheid. Het laat zien dat ze allemaal deel uitmaken van dezelfde hockeyfamilie en elkaar ondersteunen, zowel op, als naast het veld. Ook ideaal om elkaar snel te herkennen op straat en op de club, met name met 8 meiden teams. Zo had mijn tiener met zijn team een gepersonaliseerde hoodie dat eenheid en een teamspirit genereerde.

Case, logic, sport simplified, liefesimplified, de beste laptoptas, laptopsleeve, hockey, rugtas, Case logic, Hockey kleding personaliseren
Een rood Puma uit-shirt, bedrukt met de sponsoren voor het team Rood in seizoen 2022-2023

2. Herkenbaarheid

Dankzij de opvallende bedrukking van NiBo Kleding, zijn ze als team gemakkelijk te herkennen. Of het nu gaat om een belangrijke wedstrijd of een toernooi, ze stralen eenheid en professionaliteit uit, waardoor anderen zich meteen associëren met de AMHC hockeyclub in Apeldoorn. Ok, ok, het bloemen jasje is uiteraard catchy, maar we waren er als ouders unaniem over eens dat ze er flitsend en stijlvol bij mochten lopen… en trots dat ze waren bij het zoveelste compliment…

3. Teamidentiteit

Het dragen van dezelfde kleding versterkte de teamidentiteit. Ze zijn immers niet zomaar een groep spelers, maar een team dat gaandeweg steeds hechter word met een gedeelde passie voor hockey. In eht begin van eht jaar is het toch altijd weer eventjes zoeken en aan eht eidne van eht jaar zijn de meiden onafscheidelijk!

hockey, case logic, sponsoring, AMHC, apeldoorn, Nibo, Yoran fotografie, Hockey kleding personaliseren
Iedere speler ontving een Case logic rugtas met hun eigen naam

4. Trots

De meiden straalden van oor tot oor en waren trots op hun gepersonaliseerde tenue. Het vertegenwoordigt ze niet enkel als individu, maar ook als team en de prestaties die ze samen behalen. Het is een bron van trots en een herinnering aan de successen die ze gezamenlijk hebben gevierd.

Case, logic, sport simplified, liefesimplified, de beste laptoptas, laptopsleeve, hockey, rugtas, Case logic, Hockey kleding personaliseren
De Caselogic rugzak wordt ook op school gedragen. De hockeystick kan perfect met een fietsklem of hockeystickklem aan het stuur bevestigd worden. Wel zo veilig!

5. Professionele uitstraling

En uiteraard geeft het een professionele uitstraling. Yoran fotografie heeft de shirts als afgebeeld gesponsord, waardoor de meiden zich als goed georganiseerd team ‘Rood‘ konden presenteren . Voor aankomend seizoen zal Colour of Personal branding de meiden uit team turkoois sponsoren waar we onwijs blij mee zijn! Uiteraard delen we snel het resultaat!

Een stoer outfit heeft toch echt wel enorm geholpen om met zelfvertrouwen het veld te betreden. Ook ideaal voor de trainer om met een naam op de rug rond te rennen, “hij wist mijn naam gewoon’, riep mijn dochter vaak blij.

Tot slot

NiBo Kleding is een kei in het Hockey kleding personaliseren en levert keer op keer hoogstaand drukwerk af. Onze dank is dan ook groot voor zijn support en aan de sponsoren Yoran fotografie en Colour of Personal branding om ons team van de AMHC hockeyclub te ondersteunen met deze speciale sport outfits. Samen zorgen we ervoor dat we als team niet alleen goed presteren, maar ook stralen in dezelfde stijlvolle en functionele outfit. Sport gaat immers ook heel veel om plezier hebben en vriendschappen sluiten.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief