Delen vinden we super lief

Sportoutfit personaliseren

Iedere ouder waarvan de kinderen op een sportclub zit, weet dat er veel van je gevraagd kan worden als ouder. Of het nu hockey, tennis of voetbal is, je als fruit, rij, bar, sponsor, rij of spelbegeleider ouder gevraagd worden. Zodra de zwemles estafette voorbij is, zal ik me dan ook vaker laten zien. Voor nu ben ik nog niet de ideale hockeymoeder, maar ben zeker de aangewezen persoon om een gepersonaliseerd hockey sportoutift te organiseren. Hoe leuk om alle meiden hetzelfde aan te laten trekken en het team gevoel naar een hoger level te trekken.

Daarnaast zorgt een bedrukt tas, shirt, of sportoufit voor fijne zichtbaarheid van een merk. Laat het sportoutfit personaliseren dus maar aan mij over! Nouja aan de expert en dat is Nibokleding die voor ons in de bres sprong. Dé plek voor het bedrukken en borduren van al je textiel. Zij hebben een breed assortiment aan kleding die ze heel snel wisten te leveren met een zeer hoge kwaliteit! Dankzij Nibo’s sponsoring qua bedrukking en de sponsoring van Yoran fotografie straalden de meiden het hele seizoen in hun hockey outfit.

sportoutfit personaliseren

Sportoutfit personaliseren

Het outfit van de Hockey club AMHC is groen met wit. Het 2e meiden team dat nog geen eigen uniforme outfit had, was team GEEL. Deze kleur moeten we dan uiteraard terug laten komen in het geheel. Een shirt, tas en wellicht jas zou wel heel tof zijn en dus ging ik mijn best doen. Al snel vond ik zowel een sportieve en handige Thule duffel bag als coach tas, een stevige, stijlvolle Case Logic rugtas, Vingino shirt en een Scotch en Soda jas voor buiten het veld. In een korte pauze koelen de meiden snel af en dan is een warme jas zeer welkom.

sportoutfit personaliseren
De jongste bewaakt de tassen van de meiden, zoals het hoort

Personaliseerde Case Logic rugtas

Case Logic is een (rug)tassenmerk dat zeer populair is onder de jeugd en young professionals dat zich goed leent voor een bedrukking. Het logo van de club en gepersonaliseerd met naam zou toch wel heel tof zijn! Samen met Nibokleding kwam onderstaand onderwerp tot stand waar de meiden wel van gingen glimlachen.

sportoutfit personaliseren
Case Logic staat voor Life, simplified dat we nu kunnen omtoveren in ‘Hockey, simplified’
Wat zullen de meiden de blits maken! Voor nu nog op het hockey veld en voor je het weet lopen ze er mee op de middelbare school met een laptopsleeve onder de arm. Wel fijn dus dat het lifestyle merk 25 jaar garantie geven!

Gepersonaliseerd shirt

sportoutfit personaliseren

Ons thuis en uit hockey shirt was voorzien, maar hoe leuk om het geel terug te laten komen in het outfit buiten het veld.. Bij een sample sale spotte ik 10 knalgele shirts van Vingino die ik vervolg heb laten drukken bij Nibo met het logo van de hockeyclub en op de achterkant werd het gepersonaliseerd met de voornaam. Kijk toch eens wat leuk om het sportoutfit te laten personaliseren!

sportoutfit personaliseren

Sportjas personaliseren

Ook als je als hockeyteam ergens aankomt, ziet het er profi uit als ze allemaal dezelfde jas, tas en shirt hebben. Hiermee maak je gelijk indruk op de tegenpartij. Dit hadden we zelf in Arnhem, Epse en Twello. Het zag er zo leuk uit en profi uit dat ik vaart ben gaan maken voor een eigen tenue. Een jas bedrukken met logo én naam daar hing nog een extra prijskaartje aan, maar toch viel mijn oog op een fijne aanbieding en ben ik gezwicht. Als je gaat struinen in de Zalando lounge, bij Limango, Otrium, of kleertjes.com is er altijd wel ergens een leuke aanbieding.

sportoutfit personaliseren

De enige crux is wel vaak dat je meer exemplaren van nodig hebt en dat die in de sale vaak uitverkocht zijn. Geduld is een schone zaak (en een beetje mazzel). Ik zocht overal op het trefwoord GEEL. Bij Scotch en Soda slaagde ik voor een reversible jas. Als ‘team geel’ komen ze nu echt ‘flashy’ aan bij een wedstrijd, of training. En in hun eigen vrije tijd hebben ze een kleurrijke, matching jas met het groene AMHC outfit.

sportoutfit personaliseren

Nibo kleding

Sportoutfit personaliseren , Case logic rugtassen, nibo kleding, kleding personaliseren

Nibo kleding is de ideale plek voor het bedrukken en borduren van al je textiel met een zeer goede kwaliteit. Zij hebben een breed assortiment aan kleding die ze snel kunnen leveren. Van een basic T-shirt tot sportkleding, bedrijfskleding of kinderkleding, ze kunnen het binnen enkele dagen leveren. En ook eigen kleding kan uiteraard door ze bedrukt wordenof wellicht zoek je naar een adres waar ze kleding, handdoeken, zadeldekjes etc kunnen borduren. En mocht je drukwerk en promotionele artikelen zoeken, helpen ze je ook graag. Je kunt ze volgen op Instagram en Facebook.

Tot slot

Zo leuk om de meiden in hun stoere outfit te zien. En Hockey was ook voor mij een fijne keuze. Ik heb er al heel veel fijne mensen gesproken, ontmoet en nu de kids speelafpraken hebben, ook thuis mogen ontvangen. Als je gaat verhuizen, is mijn advies dan ook; zet ze op een sport, of 2 om je thuis te gaan voelen. je kent namelijk het hele dorp in rap tempo. Alles kost even tijd, maar voor je het weet heb je jouw eigen fijne bubbel weer op orde!

sportoutfit personaliseren

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief