Delen vinden we super lief

Bij ToyChamp draait het allemaal om beleving

In juli strijkt het Champy on Tour circus van de ToyChamp speelgoedwinkels neer in Apeldoorn (8, 9, 10 juli), Groningen (15, 16, 17 juli) en Middelburg (22, 23, 24 juli). Na de zomer is Champy on Tour te beleven in Rotterdam, Utrecht, Roermond, Breda en Kerkrade. Als een heus reizend circus bezoekt de geliefde ToyChamp-mascotte Champy de ToyChampspeelgoedwinkel en brengt diverse kinderhelden mee voor meet & greets, animaties, spelletjes en productdemonstraties. Onwijs leuk om te bezoeken met jouw kinderen!

toychamp, champy on tour, Apeldoorn, Lego, playmobil

Wat mag je zoal verwachten van Champy on Tour?

Kids kunnen hun favoriete kinderhelden ontmoeten tijdens meet & greets met Peppa Pig, Pikachu(Pokémon), Marc Vertongen (F.C. De Kampioenen), Bing en natuurlijk Champy zelf. Ze kunnen spelen met het nieuwste speelgoed, genieten van speciale voorstellingen, draaien aan het Rad van Fortuin en natuurlijk smullen van de heerlijke popcorn. Kortom, een onvergetelijke dag voor kinderen!

Champs on tour: Apeldoorn: 8, 9, 10 juli | Groningen: 15, 16, 17 juli | Middelburg: 22, 23, 24 juli | In het najaar in Rotterdam, Utrecht, Roermond, Breda en Kerkrade

Daarnaast kunnen kinderen onder meer meedoen aan het Pokémon Trading Card Event, de LEGO bouwwedstrijd, een bezoekje brengen aan de My Little Pony make-up stand en zich uitleven op de PLAYMOBIL-speeltafel.

Waar stopt het circus van Champy nog?

Champy trekt samen met zijn circus-entourage naar verschillende ToyChamp vestigingen in heel Nederlanden België.

Champagne on tour is een rondreizend circus dat langs ToyChamp winkels gaat in België en Nederland. Spetterende dagen met Meet & Greets, demonstraties en foto momenten.

Het complete programma ziet er als volgt uit:

1-3 juli Hasselt
8-10 juli Apeldoorn
15-17 juli Groningen
22-24 juli Middelburg
30 september-2 oktober Rotterdam
7-9 oktober Utrecht
28-30 oktober Roermond
4-6 november Breda
9-11 december Kerkrade
16-18 december Sint-Truiden

Extra leuk

Om jullie ook in het zonnetje te zetten kun je een LEGO cadeautje krijgen bij een bezoek aan Toychamp aankomende 8-10 juli in Apeldoorn! De eerste 20 volgers die een foto / video van ons over Champy on Tour laten zien bij de kassa op zaterdag of zondag, krijgen een LEGO cadeautje! En niet zomaar een cadeautje! Je ontvangt namelijk een LEGO Dots Diepzee armband met bedeltjes. Hoe leuk is dat! Zien we je in Apeldoorn Zaterdag, of zondag in Apeldoorn?

toychamp, champy on tour, Apeldoorn, Lego, playmobil

Over ToyChamp

Bij ToyChamp staan ze garant voor heel wat winkelbeleving. Naast een ruim assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, gadgets, multimedia en schoolartikelen bieden zij ook tal van onvergetelijke activaties aan. Ze zetten kinderwensen om in een ultieme beleving. Bij ToyChamp maak je kennis met je favoriete helden zoals Bumba, Bing, Super Mario, PAW Patrol, K3, Spider-Man en niet te vergeten, hun eigen mascotte Champy.

Voor al deze (super)helden worden er regelmatig meet & greets georganiseerd in één van onze superstores. Daarbovenop kan je je favoriete speelgoed ook komen uittesten tijdens één van onze interactieve demo’s. Zo ben je helemaal zeker van je speelgoed keuze!

toychamp, champy on tour, Apeldoorn, Lego, playmobil

Inmiddels heeft ToyChamp 32 vestigingen, waarvan 9 in België en 23 in Nederland. Onze winkels zijn tussen de 1.400 m2 en 2000 m2 groot en bevatten een ruim assortiment aan het laatste nieuwe speelgoed. https://www.toychamp.be/

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief