Delen vinden we super lief

overlord lab 11Denise & haar dochter Joanny waren aanwezig bij de landelijke persvoorstelling van OVERLORD in Lab111 te Amsterdam. En wat was dit een ervaring! De vrijdagmiddag was gevuld met spanning en sensatie.

Gelijk in de stemming gebracht

We werden vriendelijk ontvangen in LAB111 waar de persvoorstelling van Overlord plaatsvond. Dit is ook wel een eigenzinnige cult cinema gevestigd in een monumentaal oud pathologisch, anatomisch laboratorium in Amsterdam. Een zeer grappig detail, aangezien de film Overlord zich ook afspeelt in een lab. Na een hartelijk ontvangst kon de pers plaatnemen voor de zeer spannende film…. Denise vertelde ons er vol enthousiasme over..

WOW

Nou….1 woord! WoW! Wat is overlord een spannende film! Na het zien van onderstaande trailer was ik even bang dat de film extreem veel horror zou bevatten. Dat viel gelukkig “mee” Er zat zeker wel horror in de film overlord, maar voor de doorgewinterde horror fan niet echt genoeg. Vanaf de eerste minuut tot ver in de film heb ik zeker continue op het puntje van mijn stoel gezeten.

Relaxmode tijdens overlord…? NOT

Ik probeerde nog te ontspannen omdat ik een ‘frozen shoulder’ heb, maar dat lukte echt NIET!! Als ik maar een momentje achterover probeerde te zitten, schrokken we ons weer rot en bewoog mijn schouder weer vrolijk mee… uiteindelijk kwam de film in wat rustiger vaarwater, waardoor we eventjes op adem konden komen. tenminste dat dachten we!!!

overlord lab 11

Hartslag

De film Overlord zit technisch echt fantastisch in elkaar. Het verhaal blijft boeien en eerlijke is eerlijk, ik kon het niet laten om van de spanning af en toe even weg te kijken… Maar je bent ook nieuwsgierig en wilt niks missen, en BAM! Schrok je alweer…Hahaha… ik zal je verder in spanning laten! De film is zeer zeker de moeite waard om te kijken! En behoorlijk verrassend al zeg ik het zelf. Het oorlogsverhaal zelf loopt gelukkig “goed” af.. (is natuurlijk een groot woord) doordat we weten hoeveel slachtoffers deze oorlog heeft geeist.

Last but not least

Overlord is een goede spannende film die vanaf het begin tot het einde blijft boeien. Mijn dochter was blij met het ‘happy end’ waardoor ze eindelijk adem kon halen. Die had ze namelijk stiekem ingehouden tijdens de film. Ze kon dus even bijkomen! Ikzelf vond het einde van de film een beetje flauw. Maar goed, wel fijn dat het een afsluiter had… anders blijft ie zo door je hoofd malen. Uiteraard vertellen we niets over het plot!

Liefs Denise

Het verhaal

In de actiehorrorfilm OVERLORD ontdek je de bron van al het kwaad. Het is een bloedstollende enge film waar je hartslag sneller van gaat kloppen. Het verhaal speelt zich af tijdens de 2e wereld oorlog. Een team Amerikaanse paratroepers wordt gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. Dit gebeurt enkele uren voordat D-Day losbarst.

Missie

Ze hebben een belangrijke rol en hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen. Dit moet hen lukken om de toren te verwoesten. In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft. je zult verstelt staan. 

Cast & Crew

Overlord is geregisseerd door Julius Avery en met o.a. Wyatt Russell, Jovan Adepo, Pilou Asbæk, John Magaro, Mathilde Ollivier, en Iain de Caestecker.
Naar een scenario van Billy Ray en Mark L. Smith naar een verhaal van Billy Ray.
OVERLORD draait vanaf 8 november in de bioscoop.

Na de film liepen we langs de toiletten, lab 3….. Hmmmm… zet je wel ff aan t denken.. Dank aan Universal voor de uitnodiging en we raden deze film weer ten zeerste aan als je wel van een beetje spanning houdt.

Lees ook: Michael Myers is terug…. Speciale Voorpremiere HALLOWEEN Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Trailer

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief