Delen vinden we super lief

halloween film universal michael myers onedi

Michael Myers is terug… en hoe…. Afgelopen weekend waren we aanwezig bij de speciale voorpremière van HALLOWEEN in de bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, dat in samenwerking met Veronica werd georganiseerd. Uiteraard werden de Halloween outfits tevoorschijn getoverd en stond ons een bloedstollende avond te wachten. Want brrr. Michael Myers is terug!!!

Fearonica

Bij Veronica staat de hele maand oktober in het teken van thriller en horror. Er worden bijvoorbeeld diverse films uitgezonden binnen de ‘Fearonica’ programmering. En met de voorpremière van HALLOWEEN in de bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht start het weekend voor Halloween in stijl. Met ‘Halloween’ als dresscode zijn we naar Utrecht afgereisd.

halloween film universal michael myers

In aanwezigheid van diverse BN’ers en social influencers liep ik samen met vriendin Nienke over de bloedrode loper en door het griezelig décor. Michael Myers is terug en hoe… We zaten keer op keer op het puntje van de stoel. Het is maar goed dat ik een side-kick naast me had zitten. Ik heb heel veel weg moeten kijken.

Videoimpressie

Uiteraard hebben we een korte videoimpressie gemaakt om jullie mee te laten kijken. De bioscoop was omgetoverd in een spookachtig gebeuren. waardoor we extra goed in de stemming werden gebracht voor deze wel zeer bijzondere film. Uiteraard liep ook Michael Myers hier rond met zijn karakteriserende masker….

michael myers

Michael Myers is terug…

In HALLOWEEN keert Jamie Lee Curtis terug in de rol van Laurie Strode. Ze heeft de gebeurtenissen uit 1978 niet achter zich kunnen laten en gaat voor de allerlaatste keer de confrontatie aan met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. En niet alleen zij draagt de gebeurtenissen angstvallig met zich mee, haar hele familie is er door beinvloed.

  • Bloedstollend

Er waren momenten dat je gebeurtenissen ziet aankomen, maar toch wist ik me weer keer op keer te verbazen. Ik ben niet een al te grote horrorfans, maar deze film heeft me verrast. Ik heb mijn ogen uitgekeken, ook weggedoken en heel hard gelachen. Dit is niet voor niets zeer goed ontvangen in Amerika met een succesvol openingsweekend. HALLOWEEN is zelfs op nr. 1 geopend in de V.S. met een opbrengst van maar liefst $77,5 miljoen. En het heeft nog meer record gevestigd:

  • OP EEN NA BESTE OPENING HORRORFILM OOIT
  • OP EEN NA BESTE OPENING IN OKTOBER OOIT
  • BESTE OPENINGSDAG IN OKTOBER OOIT
  • BESTE OPENINGSWEEKEND HORROR FILM 
  • MET EEN VROUW IN DE HOOFDROL
  • BESTE OPENING VOOR EEN FILM
  •  MET EEN HOOFDROLSPEELSTER BOVEN DE 55 JAAR

Het team

Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum. Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.michael myers halloween

Trailer Halloween

Het deuntje uit de film hangt nog steeds in mijn hoofd. en aanstaande 31 oktober kijk ik met halloween wel even heel goed uit het raam. Bbbrrrr Michael Myers zal toch ineens voor je staan. Daar kan geen gele band karate tegenop…

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat! NB.Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking

 


Delen vinden we super lief