Delen vinden we super lief

Al sinds 2000 vindt in oktober traditiegetrouw het populaire Familie Halloween evenement Heksendoorn plaats, waar we afgelopen jaar ook fantastische avonturen hebben beleefd. Destijds keek ik ook mijn ogen uit en zag met eigen ogen dat het hele Avonturenpark Hellendoorn was omgetoverd en was aangekleed met zo’n 2.000 pompoenen! Wat hadden ze toen en ook nu weer prachtig werk neergezet met z’n allen!

Heksendoorn gaat door!!

Naast de gethematiseerde aankleding biedt Heksendoorn dit jaar ook weer vele leuke extra’s voor jong en oud. Denk daarbij aan spookhuizen, shows, vrolijke vogelverschrikkers, lieve heksen en avondopenstellingen met nog meer spanning. Nu de dagen druileriger en kouder worden, een perfect moment om lekker te gaan griezelen!

Coronaproof halloween beleven

Ons bezoekje aan Hellendoorn was een echte leuke beleving. Toch was het voor het Avonturenpark dit jaar geen zekerheid of het populaire Heksendoorn wel door zou gaan. Wat zijn wij blij dat we dit goed georganiseerde evenement toch konden bezoeken! Er waren goede maatregelen getroffen om goed en zorgeloos te kunnen genieten. De kinderen hebben zicht verwonderd, spanning gevoeld en ervaren, zichzelf overwonnen, gelachen en ga zo maar door. We hebben echt Genoten met grote G! We hebben nu destemeer zin in Halloween met alle toeters en bellen.

Heksendoorn

Het naar Heksendoorn omgetoverde pretpark is vanaf zaterdag 3 oktober te bezoeken. Naast de ruim 30 attracties biedt het Avonturenpark in oktober een theatershow aan met Opperheks Odelia als speciale gast. Daarnaast zijn er diverse muzikale optredens, gratis activiteiten voor kinderen tot ca. 8 jaar en openen de spookhuizen ‘Horror Hotel’ en ‘Death Lab’ weer hun deuren. Als je een beetje van spanning houdt ben je hier op je plek! Beide spookhuizen hebben dit jaar ook ‘iets nieuws’ gekregen dat ik uiteraard niet ga verklappen!.

Ratten

Naast al deze extra’s zijn de attracties ook geweldig en afwisselend! Zo durfde onze oudste niet in de achtbaan over de kop en heeft hij zichzelf overwonnen en is hij toch gegaan. Uiteindelijk is hij maar liefst 6 keer achter elkaar gegaan de topper! De rioolrat achtbaan was onze favoriet! Totaal gedesoriënteerd vlieg je van links naar rechts door het donker heen… en we vragen ons nog af, ‘zijn die ratten in de buizen nou écht???’

Horror evenement Screams

Het horror evenement Screams stellen ze dan wel een jaartje uit, dat wil niet zeggen dat er dit jaar niks van Screams te zien was in Hellendoorn. Door de beperkte capaciteit en de 1,5 meter regel is het helaas geen geschikt jaar voor Screams. Volgend jaar halen ze het dubbel en dwars in en zullen dan deze 5e editie groots gaan vieren. Je hoefde ze dus niet te missen. Ontmoet ze maar.. als je durft! En of dat we dat deden! Maar of de kinderen er vanavond nog van zullen slapen, dat is de vraag.

De kleine 8 jarige jochies vonden het toch wel ietwat spannend waardoor we ze er op wezen om maar niet al te dichtbij te komen. En of mama er uiteindelijk ook nog van kan slapen vannacht is ook de vraag. Ze vertolkten hun rol dermate goed dat ik wellicht bij één van de kinderen in bed kruip vanavond.

Wat is heksendoorn een fantastisch evenement!
Ook Annelie en Niels raden het absoluut aan

Verlengde openingstijden

Normaliter is het Avonturenpark op de Heksendoornavonden tot 20.00 uur geopend, maar dit jaar is besloten om dit te verlengen tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur betreden de acteurs het park die je met plezier de stuipen op het lijf jagen. Gasten kunnen met hun dagticket zelf bepalen tot hoe laat ze willen blijven en kunnen daardoor zelf bepalen hoe eng ze hun Heksendoorn-dag willen maken. Tot 18.00 uur is het gezellig griezelig, daarna wordt het wat schimmiger in het park voor de echte durfal.

Avondprogramma heksendoorn

Het avondprogramma hebben we aan anderen overgelaten aangezien de kindjes nog vrij jong zijn. Wij zijn uiteindelijk gebleven tot we echt niet meer konden, totaal door elkaar geschud waren, gedesoriënteerd waren en nat van de wildwaterbaan het park uit gleden… Gelukkig hebben we de auto nog kunnen vinden en tot onze grote schrik hadden we drie zombies op de achterbank zitten… of vijf ….huh??

Of we veilig zijn thuis gekomen….? Jahoor, moe, gevloerd en met een grote glimlach op hun koppies kropen ze onder de wol!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief