Delen vinden we super lief

Oppo suitsAlweer een tijdje terug was manlief quizmaster bij een lokale pubquiz voor het goede doel. Om dit extra cachet te geven, gingen we op zoek naar een geschikte outfit. We stuitten al snel op een tof testbeeld pak. En niet alleen tijdens deze quizavond, ook op feestjes en partijen kwam het ‘testbeeld‘ Opposuits pak goed van pas. De reacties die we er op kregen, waren keer op keer hilarisch. En dat de pakken van hoge kwaliteit zijn, met een mooie pasvorm, is misschien nog wel het belangrijkste. Je wil er immers niets als en clown bjj lopen! Het smaakte dus naar meer… Er volgde al snel een winter wonderland kerst outfit en ook  ‘the rudolph’ werd favoriet. Je begrijpt dat ik zelf niet kon achterblijven en kreeg een Miss testival mantelpakje voor mijn verjaardag afgelopen jaar.

BoringNick jr Winterbios Paw Patrol opposuits

De Opposuits damespakken zijn er verschillende in toffe prints en opvallende kleuren. Voor bruiloften, feestjes, Pubquizes  kerstmis, of carnaval inspiratie ,… Er zit voor iedere gelegenheid wel iets tussen.  Als er een geschikte gelegenheid is, trekken we het weer graag uit de kast. Er wordt eigenlijk wel vaak iets geinigs door ons aangetrokken bij speciale gelegenheden. Het leven kan soms best saai zijn, door ons te verkleden geven we de bijeenkomst wat kleur en plezier. En laat het nu zo zijn dat mijn kinderen gek zijn op gekkigheid en zich graag mooi aankleden.opposuits testival olivette

Première

Toen we de uitnodiging van zowel Disney en Nick Jr. kregen voor 2 gave kinderfilm premières, wist ik het gelijk! Ik ga voor de twee kids ook een festival outfit bestellen! Ze hebben namelijk ook kinder outfits, hoe tof is dat! En als je in de collectie gaat rondsnuffelen, weet je het gewoon echt even niet meer! De superhelden, spiderman, oeff ze zijn allemaal tof! Maar omdat papa en mama al een testbeeld pak hebben, lijkt het me hilarisch om dit een keer met z´n allen aan te trekken. Voor Lucas (2) koos ik Testival maat 98-104 en voor Olivier (6) boys testival maat 122-128. Yvette trekt nu ook maar even een jongens pak aan, voor haar laat ik een meisjes jurkje maken. Met stof van de Albert Cuyp zo gepiept.

Opposuits en originele outfits

De outfits waren tijdens de première een groot succes. Ze liepen er stoer in rond en kregen veel leuke reacties. Ik ga ook zeker zwichten voor andere outfits. Ze zijn zo leuk. Met het kerstdiner op school trekken ze het gewoon ook weer aan en nu carnaval ook steeds populairder in Nederland hebben we een goede reden om het te gaan vieren.

Dus als je op zoek bent naar Carnavals pakken voor heren en carnavals inspiratie. dan ben je bij Opposuits aan het juiste adres. Het is een elegante manier om je (ver)kleden! In onze kast hangt er nu een breed scala aan kleurrijke, grappige en zeer originele outfits met patronen. Stiekem trek ik ze elke dag wel aan, maar laten we dat maar niet doen. Ik houd het bij de themadagen, of bijzondere gelegenheden. Je kunt alle kanten op; rood, roze, oranje …, een outfit met pompoenen voor Halloween, met sneeuwmannen voor de winter, met palm bomen voor de zomer en zelfs met je favoriete superheld symbool. Voor aankomende valentijn heb ik mijn outfit klaarliggen, “Hearts it is”. En voor de kleine jochies staat het superhelden pak heel hoog op het verlanglijstje.

 Het verhaal achter Opposuits

ralph breaks the internet opposuits Tijdens een reis door Zuidoost-Azië ontstond het idee van Opposuits, dat inmiddels is uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Wereldwijd leveren ze sinds 2012 opvallende kleuren en prints aan zowel retailers als consumenten. Inmiddels hebben ze meer dan 200 producten en vier collecties uitgebracht: voor zowel vrouwen, heren, jochies en tienerjongens. Meisjes outfits blijft nog even achterwege, maar ach een pak staat dochterlief ook tof! De pakken liggen inmiddels in de schappen van grote internationale retailers en je kunt qua media niet meer om ze heen. harten utfit

De kracht achter het bedrijf ligt in de kernwaarden, die vandaag de dag nog hetzelfde zijn als toen ze begonnen; Neem jezelf niet te serieus, maar wees wel stijlvol gekleed met betaalbare pakken van hoge kwaliteit.

Wij zijn fan en jullie zullen ons weer snel in een toffe outfit zien!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief