Delen vinden we super lief

ralph breaks the internetZoals op mijn blog wel duidelijk is, zijn we echt fan van de bioscoop en is het een toffe manier om er uit te zijn met de kids. En ook wel eens fijn voor moeders om een leuke ‘rustige‘ middag te beleven. Bij de uitnodiging voor de première van Disney’s ‘Ralph breaks the internet: WRECK IT RALPH 2′ maakte is dus ook gelijk een sprongetje. De beelden van onderstaande trailer enthousiasmeerde me gelijk!  Samen met drie kids gingen we richting de bioscoop. Na het kijken van de film zijn we het unaniem eens; deze film is heel tof!

Off we go

Geheel in stijl en ‘old school’ zijn we naar de première afgereisd. De testbeeld pakken passen helemaal in het thema!  De geadviseerde leeftijd voor de film is 6 jaar en om de grapjes te kunnen snappen, klopt dat wel. Toch was Yvette (4) de hele film in trans en vond ze het zichtbaar leuk. De kon de film heel goed volgen en er zitten geen extreem enge stukken in. En sjeetje wat was de film leuk! De kindjes brabbelden er na de film nog vrolijk op los. We hebben een videoimpressie gemaakt van de premiere:

Videoimpressie première

We kregen een warm en gezellig onthaal. Voordat de film begon, kregen we zelfs nog een warming-up,  Ontzettend leuk georganiseerd.

Trailer Ralph breaks the internetoppo suits

Hebben jullie de 1e film ook mogen bekijken? Voor mij is deze film nieuw en ik ben echt fan geworden van de karakters. Voor de kenners: In deze film laten we de arcade hal van Litwak achter ons en reizen we af naar de wondere wereld van het internet. We brengen zelfs nog een boekje aan het ‘dark web‘  En ook de Disney prinsessen hebben de revue gepasseerd. Dit was echt een van de leukste scenes vond mijn dochter. De film is heel vernuftig en knap in elkaar gezet. Het moraal van het verhaal over vriendschap is lief. Ik houd altijd wel van een diepere laag in een film. Je gaat dan toch altijd even bij jezelf ten rade.

Het verhaal van Ralph breaks the internet

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van deze film. Wel las ik dat er in deze 2e versie minder focus wordt gelegd op de Disney-prinsessen, maar is Vanellope’s persoonlijke avontuur veel beter belicht. “Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2” is een film naar mijn hart. Vanellope von Schweetz gaat in de film samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Haar karakter is cute en Georgina Verbaan heeft het fantastisch ingesproken. En ook Ralph heeft een fijn karakter. Twee Disney figuren waar je hart van gaat smelten.

De “bad guy” Ralph en zijn mede-buitenbeentje, Vanellope von Schweet gaan op onderzoek uit dat veel avonturen met zich mee brengt. En als je eenmaal aan iets nieuws en spannends ruikt, tja dan is er geen weg meer terug, of toch wel?Ralph breaks the internet Disney oppo suits

 

  • Spannend

Samen gaan ze op zoek naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush, die te vinden is bij E-Bay. Ze riskeren hierbij alles om zo de videogame en hun bestaansrecht te redden. Tijdens hun reis worden Ralph en Vanellope geholpen door verschillende internet bewoners, waaronder een websiteonderneemster genaamd Yesss. (ingesproken door Sharon doorsen) Zij is het hart en ziel van de trendsettende website “BuzzzTube” en weet alles over trekking video’s en hoe je hiermee geld kunt verdienen. En ook de Disney-prinsessen, verschijnen in beeld op een bijzondere manier. Wat vond ik dit een leuke, grappig en originele scene. De zaal grinnikte mee met de leuke grapjes..

De fim zit bijzonder in elkaar en de wendingen maken het leuk om naar te kijken. Zowel de kids als ikzelf vind het een groot succes! Aanrader dus!

Disney is te volgen via: 

Facebook: Facebook.com/DisneyNL  | Twitter: Twitter.com/DisneyNL | YouTube: YouTube.com/DisneyNL

Release datum Ralph breaks the internet

Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph 2  draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen. De film wordt net als het eerste deel geregisseerd door Rich Moore en Phil Johnston waarbij Clark Spencer de producer. is.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief