Delen vinden we super lief

bulbby gepersonailseerdIk denk dat ik wel voor iedere moeder kan spreken als ik zeg dat ik blij ben dat de sinterklaas ons land heeft verlaten. We zijn opgelucht dat de beste man plaats heeft vrij gemaakt voor de de kerstman. De versieringen zijn opgeborgen, de prachtig raamsticker van het raam gehaald en de tekeningen zijn goed opgeborgen. De kerstboom heeft een prominente plek gekregen in de woonkamer en de kerstverlichting hangt weer in de tuin. Laat de kerst maar beginnen! Deze week bestond namelijk best prominent in het teken van sinterklaas… lees je mee…

Maandag 3 december

Een grauwe maandag die we rustig beleefden. De week brengt ons met sinterklaas nog veel hysterie en hectiek! Hebben jullie het allemaal overleefd? Die avond vond ik een link naar de foto’s van het Evenement dat Elma van vliet had georganiseerd. Ze zijn zo gaaf geworden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanmiddag ontvingen we prachtige foto’s van een recente fotoshoot die georganiseerd werd door @elmavanvliet en haar topteam tijdens een bijzonder hygge gettogether Snel deel ik uiteraard meer ☺️ Ik ben nu bezig met een invulboekje voor m’n zusje.. ken je de boekjes? Ik ben echt fan, het brengt zoveel bijzonders teweeg ♥️ sinterklaas . . . . . #hygge #christmas #home #fest #cozy #kull #love #cosy #inspiration #decoration #xmas #christmastime #myhyggehome  

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Werk aan de winkel voor pakjesavond

Er zat niet anders op dan dat ik die avond zou gaan knutselen voor de sinterklaas surprise. Ik had mijn zwager getrokken en hij kreeg een lekker geurtjes als cadeautjes. Een sinterklaas surprise is voor hem lastig aangezien hij zeer creatief en handig is. Van een wijnkistje heb ik een volkswagenbusje gemaakt. Ik was best trots op mezelf.

Dinsdag 4 December

Zijn jullie bang voor spinnen? Onderstaande speelgoed spinnen zijn bij ons thuis een groot succes. Het zorgt voor veel gein en gekkigheid. Een succesvol schoencadeautje met sinterklaas, of straks met kerst.

 • Sweet dreams

Die avond kropen de kindjes met vermoeide koppies voor de TV. Nog 1 keer sinterklaasjournaal en dan is het morgen eindelijk zover. Pakjesavond is dan eindelijk zover. Het was echt wel veel voor die kleine kindjes. De kids ga ik een dikke kus en zelf ben ik doorgereisd naar de Lions.

Die avond zouden we het dobbelspel spelen met sinterklaas cadeautjes waar je echt graag van af wilt. Handig om van je rommel af te komen haha, ik ben huiswaarts gegaan zonder producten, hoe goed is dat ! Hoe vieren jullie sinterklaas? Met gedichten, pakjes, surprises, of toch ook een dobbelspel?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vermoeide koppies… morgen is het dan eindelijk zover … Eerst nog even Sinterklaasjournaal kijken en dan 💤💤💤💤sinterklaas . . . . . #pakjesavond #sinterklaas #5december #sint #zwartepiet #surprise #pietje #pepernoten #sintenpiet #december #cadeautip #sibblings  

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 5 December sinterklaas

 • Sinterklaas intocht op school

Met verklede kindjes gingen we naar school. Hier hadden ze met volle verwachting naar uitgekeken. Ze hadden me al verteld dat sinterklaas met de helikopter zou komen. Met Lucas op mijn nek stond ik achter de kleuterklassen te genieten van het tafereeltje. De sint stond in zijn pyama bovenaan de trap want hij had overnacht in de school. De kinderen bulderden het uit van het lachen. Echt heerlijk!

 • Sinterklaasavond

  Zwemles

We zouden het bijna vergeten, maar tussen de bedrijven door, moest er ook nog gezwommen worden. Bij thuiskomst hebben ze snel een kibbeling naar binnen gewerkt en kon ik zelf op adem komen toen de kids in het zwembad aan het dobberen waren.

 • Sinterklaas pakjesavond

Met nog natte hartjes en vermoeide koppies, zijn we doorgereden naar het huis van zuslief. Samen met de zussen, zwagers, paps en oma-oma hebben we het feestelijk gevierd. Wat heeft iedereen toch weer zijn best gedaan. Mijn zusje had een SUPERMOM cape voor me gemaakt als sinterklaas surprise. Wow, echt subliem!

sinterklaas pakjesavond

 

 

Donderdag 6 December

 • Dank u Sinterklaasje….

mama miaDie ochtend trof ik een goedgevuld schoentje op kantoor aan. Dank u Sinterklaas…Er zat wel een heel tof gedicht in … De Sint heeft het hele team namelijk verwend met een etentje in Franse sferen & aansluitend gaan we naar de musical Mama Mia! Die staat echt hoog op m’n wishlist.

Ik ben niet echt omringd met musical liefhebbers en alleen gaan is ook zo wat… Misschien toch maar eens doen! De gelijknamige Bioscoop film Mama Mia vond ik al te gek. Daardoor ben ik extra nieuwsgierig naar de musical versie.  Zijn jullie musical fans?

Hebben jullie de lieve blog van Aileen ook al gelezen? Ik weet het ook nog als de dag van gisteren dat ik  mijn baas moest vertellen dat ik zwanger was. Dit gebeurde met knikkende knieën!

Gerelateerde blog: Alleen nog even aan mijn baas vertellen…. En hoe vertel je het op je werk …..

Vrijdag 7 December

Spelen jullie veel spelletjes thuis? Eens in de zoveel tijd organiseren we een avond met vrienden waarbij we dan alles uit de kast trekken. Deze vrijdagavond waren we gevloerde en keken we de laatste afleveringen van ‘The fallen‘, een Netflix serie. Samen, gezellig… zonder dingen te moeten.

Lees ook: Spelletjes van vroeger en nu, we zijn dol op een leuk en vooral hillarisch gezelschapsspel
 • What the Elf

What the Elf… it’s way passed bedtime”. Maar ach we hadden zoveel lol om de elfen pyama’s! Met muziek aan, hebben we nog even geswingd en voorgelezen voor we echt op één oor gingen. De volgende ochtend zouden we de kerstboom optuigen en dan is deze outfit helemaal ’the bomb ‘:-D. Uiteraard maakte ik wel onze jaarlijkse videoshoot. Zo leuk om het van het jaar ervoor ook te bekijken, de kindjes groeien echt als kool! De zondag zouden we nog wel sinterklaas vieren bij oma Carla, maar thuis maakten we het alvast kerstig.Oppo suits

Zaterdag 8 December

 • Let is snow…

De kerstboom is in huis gehaald door papa met assistentie van de kids, de versieringen zijn van zolder gehaald en de kerstliederen klinken uit de stereo. Ieder jaar neem ik me weer voor om in januari weer een nieuwe stijl boom in de SALE te shoppen, maar ook dit jaar heb ik dat verzaakt. Desalniettemin hebben we een te gekke rood-wit zilveren boom met de accessoires die we al in huis hebben. Het is elk jaar weer een feestje,. En tsja er zijn tig ballen gesneuveld, maar so be-it.

 • Ralph breaks the internetralph breaks the internet

Die middag konden we ons allertofste outfits aantrekken. Zowel papa, mama als de kids hebben een identieke testbeeld outfit verkleedpak. De één vindt het een carnavals outfit, de ander(wij) draagt het ook gewoon. Ze maakten helemaal de blits! Samen met vriendje Lasse ging ik met de drie bandito’s naar Pathé Arena waar we op uitnodiging van Disney naar toe mochten. We werden ontvangen door een hartelijke crew die helemaal in stijl rondliepen, Kijk maar mee in onderstaande video, het was superleuk. Ook de stemmencast was er bij aanwezig, al heb ik niet iedereen gespot.

Lees ook: Ralph breaks the internet: WRECK IT RALPH 2 Een film om bij te smullen
 • Première

Ralph breaks the internet Disney oppo suits

Zondag 9 December “Sinterklaas pakjesmiddag”

Oma Carla was lang op vakantie en is weer in het land, we vieren dus zeker nog sinterklaas bij haar thuis, alleen ietwat later. De zondag 9 december was het zover en de oudsten snapten er niks van. Hij is immers al terug naar Spanje? We hebben ons er uit weten te lullen voor dit jaar. Papa en mama hebben Sint en de pieten een getaway geregeld in de suitekamer van het Van der Vlak hotel Apeldoorn op de hoek bij oma Carla. En na het weekend is het dan echt kerst. Wat is december toch een gekkenhuis! Bij jullie ook? Maar voor we naar Apeldoorn afreisden hadden we eerst nog een leuk uitje!

 • Nick Junior Winterbios

De wekker ging vroeg, heel vroeg. Een vriendje van Olivier en vriendinnetje van Yvette zouden iets na negenen gebracht worden. Ik zag al aan de kleine oogjes dat het niet alleen voor ons vroeg uit de veren was. We waren uitgenodigd voor de Nick Jr. Winterbios met het gezin en manlief stond zijn kaartje graag af aan een kindje. Lucas had meegekund, maar als ik met 4 kids op pad ga, neem ik liever iets oudere kids mee. En zo geschiede.

Met de vier bandito’s gingen we naar de Pathé Arena. Voor mij een thuiswedstrijd en er waren meer bekenden zodat ik altijd op iemand kon terugvallen. Dit was echter niet nodig, ze gedroegen zich voorbeeldig. Tsja popcorn als ontbijt is ook wel heel tof. De kindjes vonden de testbeeld outfitst zo tof, dat ze het weer aan wilden trekken. Ik geef ze groot gelijk!

Lees ook: Nick jr winterbios: Over de rode loper met de pups van Paw patrol en popcorn als ontbijt 

Nick jr winterbios: Over de rode loper met de pups van Paw patrol en popcorn als ontbijt 

 • Sinterklaas

En die middag was het dan ein-de-lijk zover. De grote pakjesmiddag was aangekomen. Op woensdag hadden ze geen cadeautje van hun verlanglijstje gekregen, vanwege het budget van 5,- per kind per stel. Dat was deze middag wel anders, alle kindejse kregen 2 cadeautjes van hun verlanglijstje. Yvette was maar wat gelukkig met haar meezing pony en Baby born pop.  Olivier stuiterde van blijdschap bij de transformer Bumblebee  en zijn papegaai. De jongste kreeg een echt hondje van furreal  en tiptoi van ravensburger. En ons nichtje hebben we uiteraard niet vergeten. Ze was dolblij met haar robot van Fisherprice, tof speelgoed en ook nog een genomineerd voor de verkiezing speelgoed van het jaar.  Supergelukkig en blij waren de kids, papa’s & mama’s en oma Carla. En extra tof Sinterklaas was er ook nog eens echt bij!  Dank u sinterklaasje!

Sinterklaas cadeautjes

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzichten

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41 De feest week van poopsie Unicorn, Nintendo, een reis naar de maan en klussen! #weekoverzicht 42 Deze week staan de veranderingen centraal: qua baan, zwemles, interieur, et  #Weekoverzicht 43 Herfstvakantie voor de kids en work mode voor papa & mama…De week vloog voorbij #weekoverzicht 44 Hello November! Mickey’s verjaardag, Disney On Ice, het ballet & Heineken stond op de agenda afgelopen week. Lees je mee?#weekoverzicht 45  Speelgoed van het jaar en zelf heel veel ontdekken dat is waar deze week uit bestond #weekoverzicht 46 Sinterklaas journaal is begonnen! Zijn jullie klaar voor het Sint geweld? Een week vol family & love   #weekoverzicht 47 Een week gevuld met Parijs, De grinch, de sint, photoshoot en spelletjes  #weekoverzicht 48 “Hello December”, de weken vliegen voorbij en de feestdagen naderen, zijn jullie er klaar voor? #weekoverzicht 49 #weekoverzicht 50 #weekoverzicht 51 #weekoverzicht 52

Delen vinden we super lief