Delen vinden we super lief

Als het aan mijn dochter ligt, draaien we het hele jaar door sinterklaasmuziek. Hartje zomer hoor ik van achterop mijn fiets luidkeels “Sinterklaas kapoentje.…”. Een nieuwe sinterklaasfilm kan wat ons betreft niet vroeg genoeg in de bioscoop draaien. We zijn dan ook reuze benieuwd naar “De Grote Sinterklaasfilm“. Wat zullen Sinterklaas en de Pieten dit jaar meemaken en komt het wel goed voordat ze naar Nederland vertrekken?

Pieten op de camping

Exta leuk is dat Sinterklaas en de pieten dit jaar gaan kamperen. Niet helemaal vrijwillig want hun kasteel staat op instorten. Dubbel leuk want onze meisjes houden niet alleen van Sint en Piet maar ook nog eens van kamperen. Sint en Piet op de camping dat is toch wel een vreemde combinatie. En gaat het wel goed met al die cadeautjes en pepernoten voor de kindjes in Nederland?

sinterklaas
Wat kijken we er weer naar uit!

Gaat het hele feest wel door?!

Het is niet de eerste keer dat het even spannend is voordat Sinterklaas en de Pieten naar Nederland vertrekken. Dit keer staat het kasteel op instorten. Een heel groot probleem want zonder kasteel zijn er ook geen cadeautjes en pepernoten voor de kindjes. Het lijkt er even op dat het hele feest niet door kan gaan. Toch klopt er iets niet. Het lijkt er op dat het allemaal een gemeen plannetje is van Stan en Olivier. Kikkie en Paco gaan het uitzoeken.

sinterklaasfilm

Sinterklaas en de Pieten in de bioscoop

Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten voordat we Sinterklaas en de Pieten op groot scherm kunnen zien. Vanaf 7 oktober is de film overal in het land te zien. Wij kunnen niet wachten!

libeert chocolade, sinterklaas, sint, cadeau, chocolade

Winactie

Staan jullie ook te popelen om deze leuke familiefilm in de bios te zien?Goed nieuws want we mogen wij 4 tickets weggeven! Meedoen is heel eenvoudig! Laat hieronder een berichtje achter, of laat ons via de Facebook winactie post weten met wie je dolgraag de bioscoop in wil duiken! De loting bepaald of we 2*2 tickets, of 4 in 1 keer weggeven. Vel succes! De winnaar wordt op woensdag 7 oktober bekend gemaakt!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief