Delen vinden we super lief

Zoek je een leuk en origineel cadeau voor 5 december? Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas hemzelf is natuurlijk wel heel leuk! Dit cadeau kunnen kinderen meerdere keren afspelen en brengt het sinterklaasfeest echt tot leven. Al meer dan 13 jaar is het de leukste manier om de Sint echt bij je thuis te halen. En laten we nu ook een video van Sint mogen weggeven! Meedoen is heel eenvoudig, dus lees snel verder.

NIEUW: Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp” / Ruimte voor 8 gaat naar 10 personen per bestelling / Keuze uit ruim 300 Nieuwe onderwerpen.  Ook voor volwassenen is er een ruime keuze / Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je het bestelt (Uniek dit jaar)

Video van sint bestellen

Het werkt heel eenvoudig om een persoonlijke videoboodschap van de sint te bestellen! Je geeft de gegevens op van je kind(eren), kleinkind(eren), neefjes, nichtjes of een dierbare die je wil verrassen. Je vermeldt per persoon de roepnaam, leeftijd en kunt vervolgens kiezen uit meer dan 450 onderwerpen waarop je trots bent als ouder, opa, oma, tante of oom. Het is dus geen standaard verhaal maar echt toegespitst op de ontvanger! Sinterklaas zal hier uitgebreid over praten, waar je blije koppies bij zult zien!

Je kunt 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek (vorig jaar 1) / Je kunt 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto (vorig jaar 2) / Er zijn nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ / Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas

De Supersonische Pietenhulp”!

Alle gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 14 minuten. Ook dit jaar is er weer een gloednieuw avontuur bij Video van Sint en staat in het teken van “De Supersonische Pietenhulp”! Mocht je het al een keer eerder besteld hebben, dan zal het verhaal deze keer heel anders zijn, immers wel zo leuk! Voor ons is het de eerste keer en kan niet wachten om het verhaal te zien.

Nieuw in 2021

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Profpiet heeft een nieuwe uitvinding bedacht die alle informatie van het Grote Boek kan inladen in een Supersonische Pietenhulp, maar uiteraard gaat dit niet allemaal volgens plan zoals we van de pieten gewend zijn.

Extra’s bij te bestellen: Post van Sint met 5 postkaarten en 1 spoed-envelop / Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje. / Bakpiet gaat zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten verklappen.

Gepersonaliseerd verhaal

Doordat je zelf foto’s heb aangeleverd worden deze tijdens het avontuur samen met de namen van de kinderen op verschillende manieren in de video getoond. En ook vertelt Sinterklaas van alles over de kinderen, of volwassenen uit het Grote Boek. Doordat het persoonlijk wordt ingestoken komt het heel geloofwaardig over. Ik begin bijna weer in de Sint te geloven.

Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’ en brengt Sinterklaas aan het einde van de video het verlossende woord; de verstop plek van de cadeautjes.

Dit jaar nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’

Winactie video van Sint

Lijkt je dit ook te gek en wil je kans maken op een eigen video van Sint, doe dan snel mee. Laat een reactie achter onder deze blog, of onder de Facebook post en over een week maken we de winnaar bekend. Je hebt dan nog alle tijd om een eigen video te laten maken voor de grote dag!

Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief