Delen vinden we super lief

De echte bioscoopfans zijn er misschien al bekend mee: De Mini Mornings van Vue cinema. Kinderen vanaf een jaar of vier, kunnen kennis maken met de magische wereld op het grote doek. Na afloop krijgen ze ook nog eens een bioscoop diploma mee naar huis.

Heel vaak en overal Mini Mornings

Regelmatig worden Mini Mornings georganiseerd bij Vue bioscopen door het hele land. Op zondagochtend kan je gezellig met je kleine filmliefhebber de grote zaal in stappen. De lichten zijn gedimd en het geluid staat zachter dan normaal in de bios. Heel fijn voor kleine oortjes die niet zo houden van vol volume. Natuurlijk is het aanbod helemaal gericht op onze kleine medemens.

Je allereerste bioscoopbezoek

Mijn meisje vond het prachtig toen ze voor de allereerste keer naar de bios ging. Haar primeur was de film over het schattige konijntje Bing . “Ik vind de grote film leuk!” Riep ze enthousiast. Ik snap haar wel. De bioscoop is ook leuk! Ik heb zelf al een lijstje films waar ik naar toe wil. Gewoon ’s avonds met mijn lief. Er zijn namelijk heel wat goede nieuwe films op komst. Bovenaan onze familieplanning staat ‘Waar is het grote boek van Sinterklaas?’. We gaan over twee weken gezellig met een vriendje op zondagochtend.

Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Ik weet zeker dat er heel veel kindjes zijn die net zo genieten van Sinterklaas als ons mupske. Geen beter moment om de goedheiligman in de bioscoop te bewonderen. Het belooft een spannende ochtend te worden. Ik zal niet te veel weggeven maar het blijkt dat Sinterklaas en de Kerstman de handen ineen slaan. De hoofdrollen worden vertolkt door Carlo Boszhard en Irene Moors. Ik ben benieuwd en mijn meisje kan niet wachten. Zet de popcorn maar klaar, wij komen er aan!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief