Delen vinden we super lief

yellies spinnenYELLIES zijn super coole en schattige huisdiertjes die reageren op geluid of aasje met je hand op de tafels klapt. Wel even een waarschuwing…, ze lijken net op echte spinnen! Al zijn dat wel de schattige varianten. Ieder model heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen!

Zoefff

Leuk en origineel speelgoed. Je kunt de YELLIES activeren met je stem of door een ander geluid te maken. In rap tempo komt het spinnetje je kant op geremd.

De YELLIES reageren op praten, roepen, zingen, klappen en ook op muziek. Hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan! Zoeffff… ook lichten de oogjes op van YELLIES en hun pootjes bewegen bij het horen van je stem.

yellies

yelliesDiverse modellen

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Dat is nog lastig kiezen! Harry Scoots, Bo Dangles, Peeks, Toofy Spooder of Flufferpuff… laat je verrassen door de grappige looks en verrassende moves. Je zult er enorm veel plezier mee beleven!

Spanning en sensatie

Ik weet zeker dat de high-tech YELLIES een snaar raken bij zowel groot en klein: want wie heeft er nou geen gevoel bij spinnen? Ik ken wel een aantal personen die ik hiermee de stuipen op hun lijf kan jagen! Maar bij Yellies gaat de ‘iekkksss’ al heel snel over in ‘ahwwwwww… zo zoet!’yellies olivette

Tips bij de Yellies:

  • Kijk wat jouw spin doet als je een tijdje stil bent… ze hebben dan allemaal een eigen routine! Plezier gegarandeerd!
  • Als je steeds op een andere manier met ze speelt, reageert hij ook steeds anders. Praat bijvoorbeeld zachtjes om ze langzaam te laten lopen en kijk hoe ze los gaan op een lekkere beat.
  • Als je met meerdere spinnen samen speelt, is het grappig om te zien hoe ze door elkaar heen schieten.
  • Dit vinden kinderen leuk: probeer eens 5 seconden achter elkaar heel hard te roepen: zo trigger je de geheime verrassingsreactie!

Leeftijd: 5+ | Consumentenrichtprijs: € 14,99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief