Delen vinden we super lief

josie de kanarie, hasbro, speelgoed, furreal

Het Mama Josie de Kangoeroe is fantastisch interactief speelgoed en onwijs lief met haar nog schattigere drie kleine baby’s! Eén baby is een jongetje, de andere is een meisje en de derde is… een verrassing! Het is de bedoeling dat je ze alle drie uitpakt voor de grote onthulling. Best spannend met bovendien een hoog schattigheidsgehalte.

Na het uitpakken kan je kleintje voor deze lieve mama en haar kleintjes zorgen en erop los knuffelen, echt superzoet. Ze reageert op aanraking met meer dan 70 geluiden en bewegingen. Oh, en Mama Josie weet ook hoe ze moet dansen en maakt tegelijkertijd muziek! Wij begrijpen wel waarom dit speelgoed genomineerd speelgoed van het jaar 2020 was.

Het Mama Josie de kangoeroe interactieve speelgoeddiertje is lief en heeft schattige baby’tjes! Ze is een knuffel-kangoeroemoeder met grote ogen, die allerlei stem-achtige geluidjes en bewegingen kan maken.

Knuffelkont

Kinderen houden van lekker knuffelen met de kangoeroe en haar drie baby’tjes, haar verzorgen en smoothies geven. Dat komt goed uit want ook Mama Josie is een echte knuffelkont en reageert op aanrakingen en maakt veel verschillende combinaties van geluiden en bewegingen.

De liefste geluidjes zijn toch wel de kusjes en drinkgeluidjes met daarbij de bijbehorende hik of een boertje. Het zijn net échte kleine kinderen met al hun eigenaardigheden. Als beloning allemaal verschillende geluidjes. Heel leuk.

Mama Josie weet ook hoe ze zich kan ontspannen en amuseren, want ze kan een huppeldansje doen en tegelijk muziek spelen. Het is een echte gezellige moeder. Mama Josie is speelgoed waar je niet op uitgekeken raakt en blijft fascinerend, wat ze ook doet! FurReal van Hasbro heeft zoveel leuks in het assortiment zoals het hondje Ricky en de Walk-A-lots dat de harten van onze kinderen absoluut hebben weten te stelen.

josie de kanarie, hasbro, speelgoed, furreal

Gerelateerde blog: De 15 absolute Hasbro favorieten voor het Sinterklaas-verlanglijstje 2020

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief