Delen vinden we super lief

Afgelopen vakantie in Frankrijk zag ik kinderen spelen met de magische boom van Klorofil en ik ging gelijk terug in de tijd. Kennen jullie dit nostalgische speelgoed nog? Het is echt tijdloos en zorgt al ellenlang voor vrolijke rollenspellen en avonturen in het bos waar alles draait om de kleine bewoners. In deze natuurlijke wereld kan er eindeloos worden gefantaseerd met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, werken en spelen.

In de Magische wereld van de Klorofil komt de zon elke ochtend op waar vriendelijke dieren in harmonie leven met de natuur.

Toen ik de magische speelboom bij blog collega’s wederom voorbij zag komen, wist ik dat dit hét december cadeau voor mijn mini zou worden. De magische speelgoedsets van Klorofil vallen dan ook zowel bij jong en ouders in de smaak. Mijn kinderen geef ik hiermee gelijk ook een stukje Franse cultuur mee, ik blijf immers de wanna-be Parisienne. En met de feestdagen in het vizier wilden we ons kleine nichtje van 3 ook heel graag blij maken met de magische wereld van Klorofil.

Magische speelboom van de Klorofil

Wellicht heb je in jouw eigen jeugd de Klorofil sets voorbij zien komen, of er zelfs zelf mee gespeeld. De magische speelboom dateert zelfs al uit 1975, ver voor mijn bouwjaar. En door de jaren heen is de boom niets veranderd al zijn de inwoners wel met de tijd meegegaan. Je kunt het hele dorp uitbreiden met veel vriendjes en vriendinnetjes en extra toffe speelsets op je verlanglijstje zetten. Er is zelfs een helikopter, bus, of appel huis verkrijgbaar, te leuk!

Druk op het knopje en ”POP”! de Magische Speelboom opent zich en is makkelijk dicht te klikken. In de boom ontdek je de magische speelboom geheimen: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage!

Het paddenstoelenhuis, de appel, het hazelnoten huis en de verschillende soorten voertuigen, accessoires en diertjes zijn onwijs schattig. De poppetjes kun je er overigens ook los bij kopen die allemaal een eigen naam hebben. Je kinderen kunnen zo op hun eigen manier de wereld uitbreiden en in hun verhalen opgenomen worden. En dat maakt zo’n speelset heel leuk! Wij starten met het geven van de boomhut en als het een succes is, kunnen ze het naar hartelust uitbreiden.

In de Magische Wereld van de Klorofil staat de natuur en haar bewoners centraal. Zoals je kunt zien, ideaal speelgoed voor onze mini met al zijn dierlijke knuffels.

Huis met alle gemakken voorzien

In het prachtige, magische huis zit een lift en krijg je twee diertjes, een auto, twee bedden, een bank, stoelen, een tafel en een schommel. Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Voor je kleine ontdekkers een leuke boom vol avonturen. Ze spelen er verstoppertje in de struiken, klimmen in de boom, nemen een plons in de meertjes en draaien rondjes tussen de blaadjes.

Zo is er ook een garage in de boom voor je bolide en kan de struik voor de deur open en dicht. Het speelgoed is ideaal voor jonge kindjes al heeft het wel kleine onderdelen, houd hier rekening mee voor de kleine broertjes en zusjes. Tussen de 1,5 en de 5 jaar kunnen ze hun hart met dit speelgoed van Klorofil ophalen.

Wishlist

Deze Magische Speelboom van de Klorofil stond al geruime tijd hoog op mijn verlanglijstje om aan de kleintjes te geven. We zijn veel buiten en lopen ook graag het kabouterpad in het Amsterdamse bos om op zoek te gaan naar levende wezens in het bos. Zodra ze thuis zijn worden de avonturen opnieuw beleefd en nagespeeld. En als ze klaar zijn met spelen, klap je het dicht en kun je het eenvoudig opbergen, ideaal! We hebben de Klorofil wereld echt omarmt en vinden het een echte aanrader.

In deze nieuwe, nostalgische wereld kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief