Delen vinden we super lief

Heb je wel eens een echte Audi willen hebben? Dat wordt sparen of zoeken naar een baan met een goed lease contract. Maar ja, wat nou als dat je grootste wens is en je ben vier jaar oud? Dan wordt het nòg een stuk lastiger. Toch kan die droom uitkomen. Er bestaan heel veel gave elektrische auto’s voor kids. Hoe cool is het om zelf achter het stuur te kruipen, in je eigen auto?!

Toet, toet! Doei Pap! Doei mam!

auto

Koplampen aan, een lekker muziekje op, natuurlijk eerst je riem om, gaspedaal in en Zoef! Weg is ze! Wel veilig natuurlijk dankzij de ‘slow start‘. Want je wil niet dat ze een schok krijgt bij het wegrijden. Mijn kleine meid tuft heerlijk rond in haar eerste echte eigen auto. In haar auto? Jazeker een mini auto voor kleintjes waar je zelf in kunt rijden. Wie wil dat nou niet?!

De keuze is reuze!

Bij autovoorkinderen.nl kunnen alle kleine autoliefhebbers wegdromen bij de mooiste elektrische kinderauto’s, -motors, scooters en -quads. En wie zijn of haar benen het werk wil laten doen, kan er terecht voor een gave (loop)fiets of step. Zoek een mooie Audi, Fiat, Rover of misschien wel niks minder dan een Mercedes uit. Binnen no time wordt de auto kosteloos voorgereden… of nou ja, bij de voordeur afgeleverd. Voorzien van een gratis kenteken. Veel echter kan het niet worden!

Mijn eerste auto!

Misschien wil je wel net als papa en mama eerst even een proefritje maken. Geen probleem! Je kunt een toertje maken door de showroom in Halsteren. Autosvoorkinderen.nl is specialist in accu’s maar heeft een nog veel groter assortiment aan kinderspeelgoed. Ben je niet geïnteresseerd in auto’s maar wil je wel een glijbaan in de tuin of een echt rijdende unicorn? Geen probleem! Als je keuze is gemaakt, kan je op allerlei manieren betalen. Dankzij de tevredenheidsgarantie en deskundige medewerkers, wordt iedereen altijd zo goed mogelijk geholpen.

Een dikke Mercedes! Voor welke auto ga jij?

Papa wil graag een Lamborghini. Alleen het geluid van die wagen is volgens hem fan-tas-tisch. Zo een auto mag best knalgroen zijn. Het is een auto die gezien mag worden. Jammer dat hij voor velen onbetaalbaar is. Maar voor papa’s mini-me, kan hij misschien een mini-droomwagen kopen. Of ben je meer een Mercedestype? Er is echt niet normaal veel mogelijk op het gebied van elektrische auto’s voor kinderen. Hoe gaaf is het om dezelfde auto als papa of mama te hebben maar dan wel eentje waar je geen rijbewijs voor nodig hebt.

Samen op de scooter

De aller-gaafste scooter, ‘de Vespa’, bestaat ook in miniformaat. In de jaren 40 van de vorige eeuw reed de Vespa voor het eerst ons straatbeeld in. Ondertussen is deze Italiaanse schone ook voor de aller jongste fans te krijgen. Onze dame heeft haar oog laten vallen op een roze elektrische scooter. Ik had het kunnen weten! Roze is nou eenmaal haar lievelingskleur. En geel en wit en rood….. Wij weten waar we moeten zoeken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief