Delen vinden we super lief

Het einde van het jaar nadert en het lijkt wel alsof de weken steeds voller worden en de kinderen onrustiger en het weer onstuimiger. Deze week vroeg veel van me en in het weekend was ik dan echt gevloerd. Het was overigens wel een toffe week. Ik deed vooral veel dingen buiten mijn ‘comfort zone‘. Spannend en juist heel goed, maar na een week vol uitdagingen, was ik ook wel weer bij dat ik thuis op adem kon komen… lees je mee..

Maandag 19 november

Met een drukke agenda zou het aankomende week niet meer lukken om naar de kapper te gaan, Dan is een kapper aan huis wel ideaal! We kunnen dus weer over straat! Terwijl de kinderen gefatsoeneerd werden, dook ik achter mijn laptop om de presentatie voor te bereiden van de dag er na. Ook werden er enkele blogs live gezet en konden we niet om de sinterklaas voorbereidingen heen.

Lees ook: Doen ze bij jullie aan kerstpakketten? Kerst is nabij: The Most Wonderful time of the year.
  • Sinterklaasvoorbereidingen

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoe vaak vieren jullie SINTERKLAAS? Op het werk van manlief pakken ze groots uit, bij m’n schoonfamilie hebben we lootjes getrokken (enkel gedicht) en komt de Sint voor de 4 kleintjes en met mijn familie vieren we het op pakjesavond met surprises nadat ze het ook op school hebben gevierd 😅 Ik krijg het er al Spaans benauwd van oefff …. De accessoires zijn al wel besteld Weet de Sint precies wie, wie is en met de raamsticker loopt de sint ons huisje niet voorbij 😊 Ik ben benieuwd hoe jullie het vieren ☺️ ✨ 🌝 . . . . . #sinterklaasavond #sinterklaas #werkaandewinkel #gedichtenschrijven #pakjesavond #sinterklaasfeest

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Dinsdag 20 november

In de vroege ochtend nam ik de trein naar Parijs. Die middag had ik een belangrijke afspraak bij een grote retailer. Voor mijn werk reis ik op jaarbasis regelmatig en dan is Parijs toch wel mijn favoriete bestemming. Met de TGV ben je in drie uurtjes in de stad van de liefde. Hier wacht ik op onze partner waarna we verder reisden naar het hoofdkantoor. Na het gesprek wilde ik nog de stad in om bij mijn favoriete kinder en babywinkels te shoppen, maar dit lukte tijd technisch niet. Op het ‘Gare du Nord’ wachtte ik met geduld in een Brasserie waar ik proostte op een succesvolle dag.

  • Instapost

Dit bericht bekijken op Instagram

Heading home from Paris 🚄 De presentatie verliep smooth en ‘We nailed it” stiekem best trots, want ik zal je vertellen dat ik het best spannend vond’ “Life begins outside your comfortzone” zeggen ze vaak en yep, dat klopt. Hoe fijn het vaak is om comfortabel je werk te doen binnen de veilige grenzen die je onder de knie hebt. Ik kan ergens tegenop zien, maar als het gelukt is, is dat vetcool! Net zoals dat gevoel na de sportschool …. al moet ik dan wel diep graven .., En nu chill in de trein …, nouja..,, ga eerst de mevrouw naast me vragen of ze d’r broodje even uit haar knisperzakje wil halen en niet na elke hap er weer in laat vallen en er weer bij elke hap uithaalt 🙄😆🥖 Proost 🍷😊 . . . . . #parijsin1dag #parisjetaime #proost #naarmijnliefdes 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Home sweet Home

Dit bericht bekijken op Instagram

“Home is where your heart is …♥️” Bijna thuis bij m’n aappies na een dag op en naar naar de stad van de liefde… maar weet je.. die stad is toch echt waar mijn eigen liefdes zijn ♥️…. 🏡 H O M E 👱🏻‍♀️👨🏼👶🏻👧🏼🐯🐈🐕🦜 De familietekeningen zijn echt mijn favoriet 🥰 wel lullig dat ie mij als grootste getekend heeft 😁😇 maar zet ‘m dat later wel betaald 😂 . . . . . #familietekening

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 21 november

De avond ervoor was ik lat thuis, maar dat weerhield me er niet van om de kids zelf naar school te brengen. Vol trots liet zoonlief me vanmorgen zijn verlanglijstje zien die ze op school hadden geknipt & geplakt  Zou hij met me mee hebben gekeken toen ik over de FurReal papegaai, nerfgun & transformers Hero DJ schreef? ;-D Er liggen uiteraard al een paar cadeautjes voor hen klaar en dan is het wel tof om cadeaus op z’n wishlist terug te zien.

Lees ook: Dit is wat er op het Nederlandse verlanglijstje van Sint staat
  • Warme wanten

Brrrrrrr wat was het koud vanmorgen en dit is nog maar het begin. Zoonlief wilde dolgraag op de fiets en ik ben de lulligste niet …. maarrr ik ben nu nog aan het ontdooien. Na het korte stukje fietsen, ben ik een soort Anna van Frozen die op de knuffel van d’r zus Elsa wacht.. ik had namelijk m’n ‘in between’ jas aan, geen shawl, of welke vorm van warmhoud kledij. Ik dacht gelijk aan deze WOBS en die moet ik echt hebben! Dit is toch echt mega handig en comfie? Wanten aan je stuur is echt een musthave!! L O V E ♥️ I T!  We schrijven er snel over!

Donderdag 22 november

  • Photoshoot

Deze dag besteed uit een fotoshoot in Delft waar het afgelopen week knap druk mee was. Tijdens de shoot zelf liep ik meer de weg, dan dat ik van toegevoegde waarde was en de middag weer snel richting kantoor gegaan.

  • The Sub

Ik heb een blije kerel in huis! Z’n ‘mannending’ is binnen en hij is zo blij als een klein kind. Met de Black Friday kon hij ’the Sub‘ tegen een scherp tarief aanschaffen is gezwicht. Het is wel een geinig hoekje zo. Vooral in de ochtend als je je eerste kopje koffie tapt. Vandaag werk ik thuis en bij elk kop koffie is het wel verleidelijk, Manlief was zo blij dat hij er tig Torp’s bij bestelde, desperados, wiekse witte, la chouffe. Ik voel dat er feestjes aan komen 😅🍻 P R O O S T .

Vrijdag 23 novemberrode loper grinch

  • Black Friday

Hebben jullie verder veel geshopt met Black Friday? Het leek wel alsof iedere winkel er iets mee wilde doen. Ik ben eigenlijk nergens voor gezwicht. Nouja enkel bij de Hema, waar ik voor ons allen een matching kerst pyama heb gekocht. En een matching groene trui voor de kids. De dresscode voor de premiere van de film ‘The Grinch‘ is namelijk groen en daar doen we uiteraard aan mee.

Zaterdag 24 november

Urenlang lag fotograaf Edwin Smulders voor Story voor het appartementencomplex in Hamburg te wachten om een kiekje te kunnen schieten van Sylvie Meis en haar nieuwe liefde. Dat zijn dé toffe verhalen van een sterrenfotograaf. En nu heeft hij gewoon familie Olivette voor zijn lens staan. ;-D In de vroege ochtend reden we naar Pathe arena waar het een groot feest was. We keken al heel lang uit naar deze toffe film en het is echt een aanrader! grinch

  • “The Grinch”

Het stelen van KERST is een hele kunst en wetenschap. De Grinch doet z’n best om er een soepzootje van te maken, maar dat laten ze natuurlijk niet gebeuren. Deze kerstfilm is feestelijk in premiere gegaan in aanwezigheid van de stemmencast. Niemand minder dan Pip Pellens verzorgde de presentatie. Deze leuke kerstfilm is naar ons hart en de stemmenast evenzo. Wat dacht je van de stemacteurs als Carlo Boszhard, Karin bloemen, Murth Mossel, Matheu Hinzen en Viggo Neijs! Ieder jaar gaan we als traditie de 2e kerstdag naar de bioscoop. Ook dit jaar mogen de kinderen hun favoriete kerstfilm uitkiezen. Vorig jaar was dit Coco en dit jaar is ‘De Grinch’ toch echt wel de ultieme kerstfilm. Een absolute aanrader om in de kerststemming te komen.

Video Feestelijke premiere ‘The Grinch’

Lees ook: YELLIES: de schattige spinnen die voor spanning en sensatie zorgen!

Zondag 25 november

  • Toverland

“Hoor wie klopt daar kind’dren….” Wat was het een overgetelijke en magische dag op een bijzondere plek! Het Sinterklaasfestijn in het Attractiepark Toverland is een pietenfestijn waar de ene piet nog gekkere kunstjes doet dan de andere piet! En ook de Sint was van de partij! Er werden verschillende shows bezocht, overal werden er pepernoten uitgedeeld en de meet & greet met Sint en Piet was toch wel ietwat spannend, maar oh zo leuk! Voor groot en klein beleef je in dit leuke overdekte amusementspark een magische dag. Echt een aanrader om Sinterklaas nog feestelijker te maken dan dat het al is. En dan vergeten we de leuke attracties helemaal te vermelden! Van blije, spelende kinderen is waar deze mama heel blij van wordt. 

Met de voetjes in de lucht kroop ik die avond op de bank. Wat een week, hemeltjelief. Aankomende week ga ik het ven iets rustiger aan doen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzichten

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41 De feest week van poopsie Unicorn, Nintendo, een reis naar de maan en klussen! #weekoverzicht 42 Deze week staan de veranderingen centraal: qua baan, zwemles, interieur, et  #Weekoverzicht 43 Herfstvakantie voor de kids en work mode voor papa & mama…De week vloog voorbij #weekoverzicht 44 Hello November! Mickey’s verjaardag, Disney On Ice, het ballet & Heineken stond op de agenda afgelopen week. Lees je mee?#weekoverzicht 45  Speelgoed van het jaar en zelf heel veel ontdekken dat is waar deze week uit bestond #weekoverzicht 46 Sinterklaas journaal is begonnen! Zijn jullie klaar voor het Sint geweld? Een week vol family & love #weekoverzicht 47

Delen vinden we super lief