Delen vinden we super lief

‘The Men in Black’ hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. En we kunnen ons hart weer ophalen! Er komt weer een nieuwe spectaculaire 3D actiefilm in de bioscoop waar agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken krijgen met de grootste dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie. Er komt dus ook een staaltje ‘girlpower‘ bij te pas! Nice! En het karakter Pawny is te gek…. maar daar laten we verder niets over los!

Speciale IMAX 3D vertoning

De film is echt een aanrader en cool om samen met je side-kick naartoe te gaan! Er zit humor in verwerkt op een originele manier, Anna Nooshin heeft een toffe plek in de film en het speelt zich af in het magische Parijs en Marrakesh. Allemaal elementen die deze versie van Men In black tot een succes maakt.

That felt good! 😎 

De film zit vol met bekende en voor mij ook minder bekende gezichten. Denk aan topacteurs als o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois (Les Twins), Emma Thompson en Liam Neeson. De acteurs schitterden op het witte scherm. De film had verrassende wendingen en uiteraard werd de wereld gered. Maar deze keer wel op een originele manier, zonder verveeld te raken. Well done!

Trailer

Men in Black is geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton) en draait vanaf 19 juni in de bioscoop in max en 3D. Het is een film die me verrast heeft.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief