Delen vinden we super lief

stress overhemd De minder gestreste man is aantrekkelijker, blijkt uit een onderzoek aan de University of Abertay. Dat houdt eigenlijk in dat mannen met minder cortisol (stress hormoon) in hun bloed, aantrekkelijker zijn voor vrouwen, dan mannen met veel stress. Ok, dat betekent dat manlief er op uitgestuurd wordt. Even een weekje vrij, batterij opladen en zen worden.

Weekend weg

Manlief heeft drukke projecten achter zich liggen en het is tijd om te genieten van de zon en de wallen weg te trekken. Het onderzoek uit Groot Brittannië heeft gelijk; stress verbleekt, vermoeit en maakt je ouder. Tijd voor een break met een cadeautje van mij in zijn koffer. Ik kocht hem een mooi shirt waarmee hij stijlvol op pad ging…. Ik stuurde hem overigens niet weg hoor, zijn tripje was al gepland.stress verminderen in een fijn shirt

Stress verminderen, stijlvol op pad

Volgens de onderzoekers zit de aantrekkelijkheid van de man in hun vermogen om met stress-situaties om te gaan. Dat zit gelukkig helemaal pluis bij die kerel van me. En om hem daar een handje bij te helpen, heb ik een aantal mooie shirts voor hem gekocht. Een cadeautje voor zijn weekendje weg richting de zon. Als je stijlvol gekleed gaat, kun je immers de hele wereld aan!

Ook leuk om te weten, is dat mannen die beter met stress om kunnen gaan, genetisch beter in elkaar zitten en daardoor geschikter zijn als partner en vader. Een extra bevestiging dat ik met de juiste man getrouwd ben en daar mag hij voor beloond worden.

stress verminderen in een fijn shirt

Sexyness een beetje helpenstress overhemd

Ik ben fan van shirts van hoge kwaliteit en ook de pasvorm moet kloppen. Deze keer viel mijn oog op John Miller. Mijn man heeft voor zijn werk veel corporate, stijlvolle blouses en nu koos ik voor een ietwat meer casual look and feel. Wedden dat als hij dit aantrekt dat de stress naar een dieptepunt daalt!

Om zeker te weten dat het geschikte blouses zijn voor zijn postuur en lichaamsbouw, ging ik te rade bij overhemden online. Ze hielpen me zeer vriendelijk , waardoor ik gelijk slaagde na het doorgeven van de maten.  De persoonlijke service spreekt me aan. Na het bestellen van het overhemd was de bestelling snel in huis en kon ik een blije man op reis sturen. En nu zijn stress naar een nog lager level is gebracht, is hij helemaal een hunk in zijn nieuwe shirt! 

John miller

stress verminderen in een fijn shirt stressHet merk “John Miller” staat vooral bekend om de allermooiste shirt en overhemden die zijn gemaakt van de allerbeste en luxe stoffen met verfijnde afwerkingen. Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat het merk een viertal fits kent en dus ook voor elke pasvorm geschikt is

* Een Tailored licht getailleerd fit, met een aangesloten pasvorm voor de moderne man
* Een slim fit shirt dat nog getailleerder is en zeer straks aansluit.
* Een niet getailleerde fit: Regular Fit
* Een zeer licht getailleerde fit: Modern Fit

Daarnaast zijn deze John Miller overhemden verkrijgbaar in verschillende mouwlengtes (normaal en mouwlengte 7). Dit sprak mijn man aan, toen hij de overhemd aantrok. Hij begon te stralen toen hij hem aan probeerde en zichzelf in spiegel bekeek. Nice!

Tof om manlief blij op pad te sturen. Hij een paar fantastische dagen weg en heeft genoten van de zon, muziek, lekker eten en vrienden. Zoals het hoort, geniet van het leven!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

* Voor deze blogpost hebben wij een overhemd mogen ontvangen, dit weerhoudt ons er echter niet van om ons eerlijke oordeel te geven over een product, dienst, of merk. Voor meer informatie check onze disclaimer

Delen vinden we super lief