Delen vinden we super lief

Wild West-fans kunnen hun hart ophalen, ook tijdens de wintermaanden gaat het feest gewoon door! Vanaf 2 november is het namelijk weer tijd voor “Winter Slagharen” in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Onze agenda’s liggen ‘as we speak’ open om te kijken wanneer we er een weekendje naartoe kunnen gaan. Er is zoveel tofs te doen!

Winterse sferen

In het attractiepark is er een gezellige wintersfeer gecreëerd en de attracties zijn geopend! Uiteraard is het al wel wat frisser, maar daar laten we ons niet door weerhouden! Er zijn overigens verschillende kampvuren om op te warmen en genoeg plekken om even op te warmen. En als het weer even tegenzit, ontdekken we de overdekte attracties, maken we een ritje in de Monorail, of klimmen en klauteren we in de overdekte speeltuin Phileas Fun House.

Er is zoveel te doen met kouder weer dat je misschien niet eens meer naar buiten zult gaan! Je kunt bijvoorbeeld ook varen tussen cowboys en bizons in de Wild West Adventure of genieten van de nieuwe 4D-film Polar Expres. Het park is de weekenden van november en december geopend en tijdens de kerstvakantie dagelijks. Je kunt er overigens ook overnachten, hoe tof is dat!

Winter Western Village in Slagharen

Tijdens Winter Slagharen kan iedereen op de indoor ijsbaan in Winter Western Village komen schaatsen, of het nu vreest of niet! Het is overigens ook toegestaan om meegebrachte kunst- en ijshockeyschaatsen te gebruiken mocht je die in huis hebben! Wij zullen het ter plekke huren aangezien het lang gelden is dat wij voor het laatst geschaatst hebben!

Miracle of Lights

En in de winter zijn de dagen korter en wordt het sneller donker! Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten, verandert het attractiepark echt helemaal in een betoverende omgeving. Je zult je ogen uitkijken als de lichtjesparade van start gaat. Verlichte voertuigen en western figuren maken hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Zodra iedereen eenmaal is aangekomen, is het tijd voor het avondspektakel. Met Randy & Rosie ga je mee zoeken naar het magische licht, terwijl we wel onze ogen open houden voor de Red Bandits! Deze zoektocht is een spektakel van lasers, fontein, projecties en vuurwerk. De dag wordt feestelijk afgesloten met een knal! Klinkt tof of niet!

Waterpark Aqua Mexicana

En van hele koude winterdagen kun je een warm tropisch avontuur maken! Tussen de palmbomen kun je komen spetteren en spelen in waterpark Aqua Mexicana, of relaxen in de whirlpool! De kids hebben ongetwijfeld meer oren naar de spannende glijbanen of ontdekken de waterspeeltuinen. Het is net alsof het hartje zomer is! Hier heb ik dan wel weer oren naar!

Je krijgt ongetwijfeld gelijk zin om te gaan genieten van Winter Slagharen! Vanaf 2 november kan dat ieder weekend en de weekenden van december. Tijdens de kerstvakantie zijn ze zelfs dagelijks geopend tot en met 5 januari. Wij kijken er naar uit om een dagje plezier maken en misschien blijven we zelfs overnachten op het vakantiepark. Al moet ik bekennen dat mijn zusje er op steenworp afstand is gaan wonen, daar rijden we uiteraard niet aan voorbij!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief