Delen vinden we super lief

Als klein meisje was ik gek op mijn ‘My Little Pony‘. Een prachtig klein paardje. Het was een oranje exemplaar, met appeltjes op haar rug en lange manen die je uren kunt kammen. Geen idee waar mijn oude vriendje is gebleven. De kleine pony’s zijn nog steeds super populair en in alle kleuren en maten verkrijgblaar. Had je de giechelende Pinkie Pie ook al gespot? Zij kan onuitputtelijk giechelen dat echt aanstekelijk werkt!

Een my little pony in huis

De eerste Pony van mijn dochter was een eenhoorn. Niet zo gek want ons meisje is gek op unicorns. Ze knuffelt heel wat af met haar ‘paartje feestmuts’, een knalroze eenhoornknuffel. Het is maar een kleine stap van haar knuffel naar ‘My Little Pony’. Net als ik vroeger, kamt ze heel wat af en gaat helemaal op in haar rollenspel. Ondertussen heeft ze de televisieserie ontdekt waardoor de pony’s voor haar nog gewilder zijn geworden. Ik ben bang dat we niet onder paardrij-ponyles uitkomen in de toekomst!

My little pony kapsalon oma

Allemaal eigen karaktertjes

Mijn oude paardje blijkt ‘Applejack‘ te heten. Ze is eerlijk, vriendelijk en super lief. Er zijn veel meer karakters zoals de gulle ‘Rarity‘ en de vriendelijke ‘Fluttershy‘. Allemaal terug te zien in de film die twee jaar geleden uit kwam. Wat ons betreft mogen alle paardjes wel bij ons in huis komen wonen.

Giechelende Pinkie Pie

Alle pony’s hebben een eigen karakter. Zo is Pinkie Pie echt een feestbeest. Een ontzettende positivo. De nieuwste versie van Pinkie Pie giechelt heel wat af. Als je haar kietelt gaat ze los; ze giert het uit. Super aanstekelijk natuurlijk. Want als iemand zo veel lol heeft, hou je het zelf ook niet meer droog. Tranen over de wangen van het lachen.

Lachende kids

Wat is er nou fijner dan lachende kindjes in huis? Zelfs onze uk van net een half jaar oud moet dagelijks schaterlachen. Zo super schattig! Vooral als haar grote zus grappen maakt. Ze maakt iedereen vrolijk met haar lach. Lachen werkt ontzettend aanstekelijk. Met deze My Little Pony hoef je geen lachtherapie te volgen. Ik hou wel van al die gezelligheid in huis.

Giechelende Pinkie Pie €29,99.

ponyrijden
Zijn jullie ook zo dol op My little Pony?

Lach je mee?

Het leven kan al zo serieus zijn! Des te meer geniet ik van heel hard gelach, gegiechel en gegrinnik. Wat zie ik graag de tranen over de wangen rollen bij de kids van het lachen. Het is ook zo leuk aks ze er in blijven hangen, te leuk! Op dat gebied kan ik zoveel leren van mijn kleine bandito’s. Kinderen kunnen gelukkig nog echt ongegeneerd giebelen en heerlijk gieren en er compleet in opgaan.

Op mijn werk is het ook zo heerlijk om samen te lachen, feestjes te organiseren en gekkigheid uit te halen! Eigenlijk ben ik de menselijk Pinkie Pie. Lachen is zo’n heerlijke uitlaatklep in de hectiek en werkdrukte.

De onbevangenheid bij kinderen inspireerde de makers van My Little Pony om bovenstaande Giechelende Pinkie Pie te ontwikkelen. En wat is die leuk! Kietel haar en ze wiebelt en giechelt zo gezellig dat je vanzelf in de lach schiet. Toen we werden uitgedaagd door Pinke Pie om onze leukste slappelach-videootje te delen, konden we het niet laten! Heb jij ook een toffe video om te delen aarzel niet om deze te sturen naar info@olivette.nl! Van lachen worden we immers allen heel blij!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief