Delen vinden we super lief

Samen met “Partner In Crime’ Jordi hoorden we regisseurs Adil El Arbi & Bilall Fallah vol enthousiasme vertellen over hun avontuur in Miami bij de première van Bad boys for life. Ze waren ‘the one & only’ regisseurs van deze blockbuster! In de Pathé Arena was het een groot feest waar we met vele bekende gezichten de lancering vierden! En jawel… ook wij hebben het grote scherm gehaald! Whoop, whoop!!

Het was een komen en gaan van BN’ers en influencers over de rode loper!

Bad boys reunited

Bad boys, bad boys whatcha gonna do?‘ We hebben zo’n zestien jaar moeten wachten op Bad Boys 3 , maar dan heb je ook wat! Veteranen Will Smith en Martin Lawrence zijn weer als vanouds als de hilarische detectives te zien in ‘Bad Boys For Life”!

Samen met bad boy Jordi het grote scherm gehaald

Van begin tot einde zaten we op het puntje van onze stoel en werd er hardop gelachen. Ze hebben humor en actie op een sublieme manier weten samen te voegen! De locatie Miami maakte de film ook heel vet, kleurrijk en zonnig!

Voorafgaand aan de film was er een korte Q&A met Adil el Arbi en Bilall Fallah die uiteraard niet al te veel wilden vrijgeven over de film. Wel gaven ze aan dat ze de scène in het vliegtuig als één van de favorieten beschouwen! Bij thuiskomst zag ik de mannen bij Jinek aan tafel op RTL4 vol trots hun verhaal vervolgen! En trots kunnen ze zijn! Het is een fantastische film geworden die wereldwijd lovende recensies heeft gekregen! De film is ‘eigen, uniek en flitsend’ neergezet! Het heeft ons van begin tot eind aangetrokken en wetende inspireren!

Ride together. Die together.

Al vanaf de eerste beelden word je in de film meegezogen. Actie, toffe beelden, vette auto’s, locaties en humor, dat is waar het in de film om draait! Het is hilarisch dat ze grapjes maken over de leeftijd van Marcus Burnett die toch wel soort in een soort van midlifecrisis verkeert. Ook zijn gewicht zit hem in de weg waarbij de komst van jonge, frisse nieuwe agenten ook niet mee zit!

Marcus Burnett is in deze film inmiddels politie inspecteur geworden en gaat er helemaal voor! Maar ook hij is ouder geworden en ziet concurrentie opkomen. Samen herleven ze glorieuse tijden en spannende avonden waar ook diepgang in zit! Een film vol humor, actie en auto’s ! Wij vinden het beiden een aanrader!

Cast

De film is geregisseerd door: Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders) Verder schitteren de volgende sterren in de film: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Watcha gonna do, watcha gonna do when they come for you.’ Je hebt nog heel even de tijd om hierover na te denken, Bad Boys For Life is vanaf 23 januari 2020 in de bioscoop. We vonden het te gaaf!

Trailer

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief