Delen vinden we super lief

Als de blaadjes van de bomen dwarrelen en de dagen korter worden, weten we dat het weer die magische tijd van het jaar is. December nadert snel en met het inluiden van de feestdagen, komt ook het geloof in de goedheiligman weer tot leven. Voor ons, als ouders, betekent dit dat we de traditie van “De Video van Sint” in ere houden, en dit jaar is extra speciaal omdat ons jongste zoontje nog heilig gelooft in de Sint. We willen deze gelegenheid aangrijpen om het Sinterklaasfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het is een cadeau dat kinderen ook meerdere keren kunnen afspelen en waarmee je de Sint echt bij je in huis haalt. En extra leuk, we mogen drei keer een video van Sint weggeven! Meedoen is heel eenvoudig: dus lees snel verder.

video van sint

De video van Sint

Sinds een paar jaar bestellen we “De Video van Sint,” en elk jaar is het een doorslaand succes. Dit jaar brengen de makers van ‘De Video van Sint’ weer een gloednieuw avontuur: “Op Stoom met De Magische Stoomtrein.” Wat deze video zo bijzonder maakt, is het persoonlijke tintje. Sint kent de namen van al onze kinderen en heeft zelfs enkele verrassende weetjes over hen. Het avontuur duurt ongeveer 14 minuten, en als je meerdere kinderen hebt, wordt het zelfs nog wat langer. Wat opvallend is, ondanks de inflatie, is dat de prijs van “De Video van Sint” dit jaar hetzelfde is gebleven. Een welkome verrassing!

Thema: Op Stoom met De Magische Stoomtrein

13 leukste cadeautips voor Sinterklaas

Elke bestelling biedt ruimte voor maximaal 10 personen, en voor elke persoon kun je maar liefst 6 onderwerpen selecteren, waarvan 2 optioneel zijn. Met bijna 500 onderwerpen om uit te kiezen, kun je een echt persoonlijk verhaal creëren voor je kinderen. Wat kun je verwachten in het avontuur?

 • Je roepnaam zal schitteren in het Grote Boek van Sinterklaas.
 • Optioneel: je kunt 2 verschillende persoonlijke foto’s voor het Grote Boek indienen.
 • Optioneel: je kunt 3 verschillende foto’s naar keuze selecteren, verdeeld over de hele film.
 • Optioneel: Sint verklapt zelfs de verstopplek van de cadeautjes.

Drie opties

Voordat je bestelt, kun je kiezen uit drie opties: Download, DVD of Compleet. De Download-optie zorgt ervoor dat je de video vaak al binnen een uur kunt bekijken en downloaden. De DVD wordt keurig verpakt in een blanco envelop bezorgd, zodat het een anonieme verrassing blijft voor je kinderen. Elke DVD-bestelling wordt geleverd met een gesigneerde kaart van Sinterklaas en een envelop uit Spanje, waardoor de betovering van het feest nog levendiger wordt. Deze optie keizeen Wij kiezen ieder jaar voro deze optie zodat de kinderen ook een blijvende herinnering hebben

Video van Sint, persoonlijke boodschap, uniek cadeau, gepersonaliseerd, Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond
Ook afgelopen jaar was de video van SInt een groot succes

En voor de ultieme ervaring kies je voor de Compleet versie. Hier krijg je niet alleen de Download en de DVD, maar ook:

 • Een persoonlijke verjaardagsvideo
 • 5 verhaaltjes voorgelezen door de Sint
 • Een gesigneerde kaart
 • En een envelop uit Spanje

Als je nog meer wilt toevoegen aan de Sinterklaasvreugde, zijn er ook enkele aantrekkelijke upsells beschikbaar:

 • 5 Sinterklaasliedjes
 • Nog eens 5 verhaaltjes voorgelezen door de Sint
 • Post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur, elk met een envelop uit Spanje

Magische Sinterklaas

Met zoveel keuzemogelijkheden is het niet moeilijk om een unieke en magische Sinterklaaservaring voor je kinderen te creëren. De Sint heeft dit jaar een nieuw avontuur klaarstaan in “De Magische Stoomtrein,” en we kunnen niet wachten om te zien welke verrassingen en glimlachen het met zich mee zal brengen. Als jij ook wilt deelnemen aan deze betoverende reis, ga dan naar deze link en maak je eigen onvergetelijke momenten. En zoals voor ons geldt, laten we deze kostbare jaren koesteren waarin ons jongste zoontje nog steeds vol overgave in de Sint gelooft, en elke Sinterklaasviering transformeren tot iets bijzonders. Op naar een onvergetelijke Sinterklaasviering!

Video van Sint, persoonlijke boodschap, uniek cadeau, gepersonaliseerd, Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Winactie video van Sint

Lijkt je dit ook te gek en wil je kans maken op een eigen video van Sint? Doe dan snel mee aan onze winactie. Je hebt dan nog alle tijd om een eigen video te laten maken voor de grote dag! Meedoen is eenvoudig:

 • Een berichtje onder dit blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je het iemand anders gunt om kans te maken op zo’n leuke video!
 • Olivette is ook actief op Facebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het uiteraard superleuk als je ons volgt op één van onze kanalen!
 • De winactie en eindigt als de sint in het land arriveert zodat je nog voldoende tijd hebt om de video te laten maken! De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
 • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
Video van Sint, persoonlijke boodschap, uniek cadeau, gepersonaliseerd, Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond, sinerklaas ,sinterklaasviering, piet en sint,

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook |Tiktok |Instagram|Pinterest|Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief