Delen vinden we super lief

Jungle Bunch World Tour belooft een ware traktatie te worden voor het hele gezin! Op 24 augustus brengt Distri7 namelijk de avontuurlijk animatiefilm The Jungle Bunch – World Tour uit in de Nederlandse bioscoop. Het is gebaseerd op de gelijknamige Franse kinderserie over een groep buitenbeentjes met een missie om het dierenrijk te beschermen. De serie won in 2014 een Emmy Award in de categorie Kids en wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. The Jungle Bunch – World Tour komt zowel in het Engels als in het Nederlands in de bioscoop. 

Deze animatiefilm neemt ons mee op een spannend avontuur vol humor, vriendschap en ontdekkingen in de betoverende wereld van de jungle. Lees snel verder om te ontdekken waarom deze film absoluut een bezoek waard is. Vanaf 24 augustus in de bioscoop!

Synopsis

In Jungle Bunch World Tour worden we herenigd met onze geliefde personages uit de Jungle Bunch-reeks. Maurice, de keizerpinguïn, leidt een bont gezelschap van dieren die samen een onwaarschijnlijke, maar hechte familie vormen. Wanneer ze erachter komen dat hun geliefde jungle in gevaar is, moeten ze samenwerken om een magische formule te vinden die de natuur kan redden. Dit betekent dat ze op wereldtournee moeten gaan en exotische bestemmingen moeten verkennen om de nodige ingrediënten te verzamelen.

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp.

Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. De Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Een must-see

Jungle Bunch World Tour is een film die geschikt is voor zowel jong als oud. Het verhaal zit boordevol avontuur en laat zien dat door samen te werken en verschillen te omarmen, we grote obstakels kunnen overwinnen. De film heeft een belangrijke boodschap van vriendschap, moed en milieubewustzijn, waardoor het niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam is voor kinderen.

Tot slot

De film is visueel aantrekkelijk met prachtige animatie en grappige personages. Elk personage is uniek ontworpen met eigen kenmerken die hun persoonlijkheden weerspiegelen. Van lachwekkende situaties tot slimme grappen, de humor in de film zal jong en oud zeker laten lachen.

Kortom, Jungle Bunch World Tour is een perfecte keuze voor een gezinsuitje naar de bioscoop. Het zal je hart verwarmen met zijn ontroerende boodschap en je vermaken met zijn avontuurlijke en humoristische momenten. Dus markeer 20 augustus op je kalender en kom naar de bioscoop om samen met Maurice en zijn vrienden een onvergetelijke jungle-ervaring te beleven!

Lengte: 90 min. | Regie: David Alaux | Scenario: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti | Cast: voice actors | Releasedatum: 24 augustus 2023 | Distributie: Reveal Films

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief